Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Venetia píše:
tomu nedostatku neco predchazi… tam je treba hledat..jenze jit jinam je mnohem jednodussi
Je to mnohem jednodušší, je to mnohem příjemnější a s jistým výsledkem. Doma můžeš ze sebe dělat debila další měsíce a bez jistého výsledku. Co bys volila ty?
@bartsch píše:
V tom případě, je dobré ten vztah ukončit a pak si můžeš lovit jiné samičky dle libosti. Zahýbat a doma si hrá tna hodného manžílka je srabácké. Ta žena by měla dostat šanci, najít si nějakého lepšího muže - vy jste nebyli kompatibilní.
Mě se líbí ten dvojí metr. Když napíše ženská, že s ní chlap nechce spát, tak jí většina poradí milence. U chlapa je to najednou jinak a měl by se rozejít a pak hledat další. Vidím to stejně srabácké i u té ženy, je to prostě bez rozdílu.
@pohledmuze píše:
Muze si delat absolutne co chce ohledne jidla.Ja nikoho do hladoveni nenutim.
Akorat riskuje, ze nebude dost atraktivni, kdyz to nekde nespali. Ale to dela kvuli sobe primarne.
protirecis si. Pokud ji partner opusti, protoze pribrala 20kg, tak to hubnuti nedela kvuli sobe, dela to kvuli nemu. Situace ji proste do toho hladoveni nuti.
Stejne tak, pokud se prijde na tvou neveru, bude partnerka zklamana, nastvana a dost pravdepodobne te opusti. Takze z tohoto pohledu motivaci na ovladnuti mas.
Jinak samozrejme to neni tak jednoduche. Kompatibilita partneru dulezita je, urcite veci je treba vyjasnit hned ze zacatku (napr predstavy o sexu a jeho cetnosti). Stejne tak tebou opovrhovana komunikace a ochota kompromisu.
Pokud zena castecne ztrati zajem o sex, protoze ma deti a je ubita zivotem… co takhle si ji vazit za to, ze ti ty deti porodila, ze je vychovava a trochu ji pomoct, aby se citila milovana? Co takhle misto kritiky, ze pribrala 20kg ji rict, ze je stale krasna a ze mas na ni chut? On by byl sex na to tata. Ale chce to trochu prace i z tve strany.
@Anonymní píše:to souvisi s tou potrebou zmeny , jak se pise vedle
Taky se přikláním k tomu, že jsme „klepali“ často a hned jak měl možnost, šel „klepat“ za bejvalkou
@elle21 píše:
opravdu nemám potřebu se zabývat tím jestli mě ten můj někde podvede nebo ne, to možná dělají nesebevědomé chudinky, to musí být strašný život
tak je to o investicich do vztahu…dost dulezite
@Bůča píše:
jopri spravnych podminkach jo
To ne ne, to už si to něčím podmiňuješ. Třeba manžel gay je ta správná podmínka, aby byla manželka nevěrná?
@warita píše:Pro sebe, aby neměla ve čtyřiceti infarkt a umělé klouby.
tak me ale napalo, vzhledem k tomu, zes to sam zacal porovnavat s jidlem. Predstav si, ze hodne zen se drzi hodne zkratka s tim jidlem, aby prave nepribrali tech 20kg, jak si rikal v jinem prispevku. Ty mas naroky na zenu, ze ma vypadat k svetu, nema pribirat = ma vlastne zit v permanentnim stavu hladu… a proc by to delala, kdyz ta cokolada je tak dobra? Pro tebe snad? Zivot je kratky, to by podle tve zivotni filozofie mela kousnout do tabulky cokolady a kopnout te nekam.Proste v zivote a v partnerskem vztahu se clovek obcas ovladnout musi.
@jipo píše:
Mě se líbí ten dvojí metr. Když napíše ženská, že s ní chlap nechce spát, tak jí většina poradí milence. U chlapa je to najednou jinak a měl by se rozejít a pak hledat další. Vidím to stejně srabácké i u té ženy, je to prostě bez rozdílu.
no dovol, ja bych NIC takoveho neporadila! Nevernice dostavaji ve vetsine diskuzi docela cocku.
@zoidberg píše:
Je to mnohem jednodušší, je to mnohem příjemnější a s jistým výsledkem. Doma můžeš ze sebe dělat debila další měsíce a bez jistého výsledku. Co bys volila ty?
nemam v tom uplne jasno..malo zkusenosti… ale mam sklony resit problem uletem, ale doma bych si urcite udelala jasno
@warita píše:Jo jo, to by mě taky zajímalo, jak jsi na to přišel? Máš nějaký srovnávací vzorek?
no dovol, ja bych NIC takoveho neporadila! Nevernice dostavaji ve vetsine diskuzi docela cocku.
@jipo píše:
@zoidberg píše:
Pro sebe, aby neměla ve čtyřiceti infarkt a umělé klouby.
no to taky, ale vetsina zen nehubne z tohoto duvodu. Tedy ty mlade ne. To az kdyz stari zacne klepat na dvere, zacnou se ozyvat klouby, zily a krevni testy vyjdou blbe, tak se zacina hubnout i ze zdravotnich duvodu ![]()
@bartsch píše:
No, ono je to opravdu o tom, čím přemýšlíš - jestli mozkem nebo vagínou/penisem. (* nehodící se škrtněte)
no tak ja v urcitych situacich teda vaginou a diky bohu za to.
@jipo píše:
Já nepatřím mezi ty, co radí ženě najít si milence a mužům rozejít se. Není rozdílu v řešení pro obě pohlaví. To je můj názor. Tady zase někdo generalizuje ![]()
@warita píše:Milosrdná lež? To pomůže? Proč si musíte pořád nalhávat jak jste krásné a nesnesete upřímnost?
protirecis si. Pokud ji partner opusti, protoze pribrala 20kg, tak to hubnuti nedela kvuli sobe, dela to kvuli nemu. Situace ji proste do toho hladoveni nuti.Stejne tak, pokud se prijde na tvou neveru, bude partnerka zklamana, nastvana a dost pravdepodobne te opusti. Takze z tohoto pohledu motivaci na ovladnuti mas.
Jinak samozrejme to neni tak jednoduche. Kompatibilita partneru dulezita je, urcite veci je treba vyjasnit hned ze zacatku (napr predstavy o sexu a jeho cetnosti). Stejne tak tebou opovrhovana komunikace a ochota kompromisu.
Pokud zena castecne ztrati zajem o sex, protoze ma deti a je ubita zivotem… co takhle si ji vazit za to, ze ti ty deti porodila, ze je vychovava a trochu ji pomoct, aby se citila milovana? Co takhle misto kritiky, ze pribrala 20kg ji rict, ze je stale krasna a ze mas na ni chut? On by byl sex na to tata. Ale chce to trochu prace i z tve strany.
@jipo píše:
Pokud tu chlap napíše, že s ním žena nechce spát a dál se o tom s ním nehodlá bavit, tak budu první co mu doporučí jít jinam. Stejně je to i na druhou stranu. Většina těch chlapů co přestane spát se svýma partnerkama je ve stylu: už na mě 3 měsíce nesáhl, nehodlá se o tom bavit, ani to řešit. Už to takto je víc jak dva roky. Tady prostě ani u jednoho pohlaví není moc co řešit. Ovšem pokud ženská napíše, že chlap se snaží svůj nezájem o sex komunikovat, tak tu milence snad neradil ještě nikdo.
@zoidberg píše:
Milosrdná lež? To pomůže? Proč si musíte pořád nalhávat jak jste krásné a nesnesete upřímnost?
muj drahy, mam 54kg. Jsem stihla jako lanka! O sobe nemluvim. Je ale smutne, ze chlap nedokaze ocenit zenskou krasu i s tim kilem navic. Ona zena snad vyzaruje i vnitrni krasu, ma snad i pekne oci a krasny usmev. Plet baculek je vyhlazenejsi, mekci…
Kdyby si chtel, najdes krasu, ale to bys holt nesmel byt povrchni!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat