Nevěra - k zamyšlení

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14642
23.5.17 10:31
@pavld píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný? To si to mezigeneračně neřeknou? Vždyť to je stále dokola. Teď jsou na epipi aktuálně živé min. 3 diskuze o nevěře a stále se řeší to samé. Nedala jsem mu a BÚÚÚ on šel k milence / do bordelu.
Prosím, žádný osobní útoky. Hlavně bych rád slyšel názory od zralých nebo podvedených žen - i přiznání je polehčující okolnost. :kytka:
Prosím, ženy, které si myslí, že ten jejich je nepodvede nebo nikdy nepodvedl, založte si jinou diskuzi… :zed:
Děkuji

Nevzala jsem si nějaké primitivní hovádko, aby pokaždé, když má pocit, že nemá „vyklepaný pytlík“, běhal do bordelu, nebo skočil na první pipinu, která se na něj zatlemí.
Asi tě překvapím, ale jsou i muži, kteří používají mozek, a vztah má pro ně i jiné rozměry, než „vyklepaný pytlík“. ;)

• načítám...
7939
23.5.17 10:32

@free333 Z te citace to skoro vypada, ze mi rikas brouku :mrgreen:?
Asi jsi myslela @paveld.

@free333 píše:
Spíše oboustranný. Ty co chci já nechtějí mě a obráceněně, to je osud - ne, nestěžuji si. Mám koucouří léta a chci prostě zkusit něco jiného, rozbít nudný stereotyp. Když se žádná nenajde, tak se nic nestane. Měl jsem za poslední roky cca. 8 setkání, z toho 4 neseděly typově a další 4 hledaly nového/jiného manžela. Nehledám nijak zoufale, jen jsem si zde v diskuzi trošku posteskl. 

Toto jsi napsal Ty v té diskusi, vysvětlíš nám to tady, vid, Brouku???

@vonajebohyne
  • načítám...
40425

@bartsch @vonajebohyne
Fakt by si někteří měli aspoň pamatovat, co kam napsali a dodržovat nějakou základní dějovou linii, jsem pak po ránu zmatena, že čtu, že doma vše super a sex 6 krát týdně :)

• načítám...
40425
@vonajebohyne píše:
@free333 Z te citace to skoro vypada, ze mi rikas brouku :mrgreen:?
Asi jsi myslela @paveld.

Chichi, Tobě budu říkat Beruško :D

• načítám...
26716
23.5.17 10:33
@free333 píše:
@bartsch @vonajebohyne
Fakt by si někteří měli aspoň pamatovat, co kam napsali a dodržovat nějakou základní dějovou linii, jsem pak po ránu zmatena, že čtu, že doma vše super a sex 6 krát týdně :)

zrovna si to říkám. A že tu opět ztrácíme čas s někým kdo si ani nepamatuje, co kde napsal, natož kdy naposledy vyklepal ten jeho pytlík, jak píše. To je pak těžký :nevim:

• načítám...
Anonymní
23.5.17 10:34
@pavld píše:
Ta dokonalost, to bude možná ono :mrgreen:

Jj, jsem skromná a nejlepší :mrgreen:… Ne, mám spoustu chyb…ale za tohle jsem nemohla, ten blbec, si prostě honil ego… A ta jistota, že to nepraskne, protože mu věřím a nepátrám… 8o a potom ta realita, co všechno ho to bude „stát“…Já spíš myslím, že i nejlepší stojí za houno… :lol:

• Upravit
6661
23.5.17 10:34
@Berousik píše:
zrovna si to říkám. A že tu opět ztrácíme čas s někým kdo si ani nepamatuje, co kde napsal, natož kdy naposledy vyklepal ten jeho pytlík, jak píše. To je pak těžký :nevim:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
23.5.17 10:35
@bartsch píše:
https://www.emimino.cz/…ankovani/50/
@pavld píše:
@free333 Vůbec si neuvědomuji, že bych tohle někam psal.
Spousta z Vás zbytečně hází chlapy do jednoho pytle.

Že tys prozradil heslo kámošovi, a ten psal o sobě?

• načítám...
3359
23.5.17 10:39
@pavld píše:
@free333 Vůbec si neuvědomuji, že bych tohle někam psal.
Spousta z Vás zbytečně hází chlapy do jednoho pytle.

Jako myslíš do jednoho NEVYKLEPANEHO pytle? :lol:

• načítám...
457
23.5.17 10:40
@bartsch píše:
https://www.emimino.cz/…ankovani/50/

Asi spousta Vás má problémy se čtením textu. Ani v jednom, jsem nepsal, že mám málo sexu. A jdete zbytečně mimo téma…

• načítám...
432
23.5.17 10:41

Nejvetsi chyba je prave to „at ma uklizeno navareno, nedejboze aby po praci musel na neco sahnout“. Staci ho poradne zaprit do pomoci v domacnosti, aby travil cas s detma a hlidal je a na nejake vyklepavani mimo domov nebude mit stejne zadnou energii :palec:

• načítám...
23.5.17 10:42

Vyklepany pytlík a plný žaludek - to vam maminky nerekly? Jestli ne, tak mely.
Vec jako je frekvence sexu je důležitá pro vztah, partneři by si to měli vyjasnit na začátku, nez se zadluzi, vezmou maji deti nebo dluhy. Pokud partnerka na partnera kašle, nic ji nechybi a ani se nesnaží, tak je s ní neco špatně.

• načítám...
457
23.5.17 10:48

@Perandoreshe Musíš ale opatrně, aby Ti z toho žaláře neutekl :mrgreen:

• načítám...
21593
23.5.17 10:48

Hmmm, chtela jsem neco napsat, ale jak vidim, mam to zakazane, protoze ten muj nepodvadi a to sex nedostava mistama ani jednou tydne. :mrgreen:

k tematu:

1. ne kazdy chlap mysli jen na sex

2. to, ze by rad vic sexu jeste neznamena, ze musi hledat jinde. Muze si proste povzdechnout, ze vic by bylo fajn, ale neni a tecka.

3. a kdyz je v pokuseni, muze se ovladnout. Od toho ma mozek, nebo ne?

• načítám...
6661
23.5.17 10:49
@pavld píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný? To si to mezigeneračně neřeknou? Vždyť to je stále dokola. Teď jsou na epipi aktuálně živé min. 3 diskuze o nevěře a stále se řeší to samé. Nedala jsem mu a BÚÚÚ on šel k milence / do bordelu.
Prosím, žádný osobní útoky. Hlavně bych rád slyšel názory od zralých nebo podvedených žen - i přiznání je polehčující okolnost. :kytka:
Prosím, ženy, které si myslí, že ten jejich je nepodvede nebo nikdy nepodvedl, založte si jinou diskuzi… :zed:
Děkuji

@pavld
Ale nejdeme. To ty jsi tady poukázal na nedostatek sexu a s tím spojenou nevěru. Že to těm ženám zřejmě nedochází. Jiné zase psaly tobě, že u chlapa, který myslí svým ocasem, je to úplně jedno. Může souložit 2× denně, 7 dnů v týdnu a stejně (tak jako ty) bude (minimálně chtít) zahýbat. Každý muž ale nemá místo mozku penis a každá žena nemyslí pouze svou vagínou. Kam patříš ty, si lehce už sám rozhodneš, podle tvých různých příspěvků tady, si ale většina už stejně udělala zařazení sama :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová