Nevěra - k zamyšlení

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23.5.17 09:51
@elle21 píše:
opravdu nemám potřebu se zabývat tím jestli mě ten můj někde podvede nebo ne, to možná dělají nesebevědomé chudinky, to musí být strašný život :mrgreen:

Svatá pravda. Co oči nevidí, srdce nebolí.

• načítám...
421
23.5.17 09:56

@pavld tady je někdo naštvanej, že mu doma nechtěla dát :potlesk: a doufám, že z důvodu, že dala jinde… to je fakt otřes..

• načítám...
457
23.5.17 09:58

@Aneta0
Mě spíše připadá, že je tady většina podvedenejch a čekaly na někoho, na kom se můžou vyřádit :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
23.5.17 09:58
@pavld píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný? To si to mezigeneračně neřeknou? Vždyť to je stále dokola. Teď jsou na epipi aktuálně živé min. 3 diskuze o nevěře a stále se řeší to samé. Nedala jsem mu a BÚÚÚ on šel k milence / do bordelu.
Prosím, žádný osobní útoky. Hlavně bych rád slyšel názory od zralých nebo podvedených žen - i přiznání je polehčující okolnost. :kytka:
Prosím, ženy, které si myslí, že ten jejich je nepodvede nebo nikdy nepodvedl, založte si jinou diskuzi… :zed:
Děkuji

Co je pro tebe dlouho nevyklapany? Např. my jsme spolu přes 18 let, sex se ustálil na frekvenci 5-6 týdně, dovoleno je vše, kromě působení bolesti… 8)… Vztah byl také v pořádku… Teda při 3 dětech, je trochu méně času, ale jak to usne, pouštime muziku nebo film, kecame, dáme pivko, vinko… :nevim:
A stejně chodil jinde… :nevim:
Ještě donedávna bych tvrdila, že je mi věrný… Byl to blesk z čistého nebe…jo a stíhačka ani šereda fakt nejsem… ;)

• Upravit
4443
23.5.17 09:59
  • načítám...
457
23.5.17 10:00
@Anonymní píše:
Co je pro tebe dlouho nevyklapany? Např. my jsme spolu přes 18 let, sex se ustálil na frekvenci 5-6 týdně, dovoleno je vše, kromě působení bolesti… 8)… Vztah byl také v pořádku… Teda při 3 dětech, je trochu méně času, ale jak to usne, pouštime muziku nebo film, kecame, dáme pivko, vinko… :nevim:
Ještě donedávna bych tvrdila, že je mi věrný… Byl to blesk z čistého nebe…jo a stíhačka ani šereda fakt nejsem… ;)

A nebylo to spíše ze stereotypu?

• načítám...
23.5.17 10:02
@pavld píše:
A nebylo to spíše ze stereotypu?

Tak samozřejmě že když je dovoleno vše, tak je to stereotyp jak prase a už není co nového objevovat!

• načítám...
718
23.5.17 10:03
@Anonymní píše:
Ještě donedávna bych tvrdila, že je mi věrný… Byl to blesk z čistého nebe…jo a stíhačka ani šereda fakt nejsem… ;)

Hruza.. a zde je dukaz toho, ze i kdyby se clovek na hlavu stavel, a drzel 24 hodin denne, tak pokud je partner krysa, zahne. :nevim:

• načítám...
421
23.5.17 10:04

@pavld souhlasím s tím, že o svého muže se každá musí starat, ale co třeba kdyby se muži starali o své ženy? Udělají frk frk, ženská z toho má možná tak špinavý prostěradlo a pak se chlap diví, že ji to s ním přestalo bavit a nedá mu. :P

• načítám...
20767
23.5.17 10:05
@Aneta0 píše:
@pavld souhlasím s tím, že o svého muže se každá musí starat, ale co třeba kdyby se muži starali o své ženy? Udělají frk frk, ženská z toho má možná tak špinavý prostěradlo a pak se chlap diví, že ji to s ním přestalo bavit a nedá mu. :P

Nebrat si takového, který dělá frk, frk? :nevim:

• načítám...
457
23.5.17 10:08

Info pro některé místní dámy, které neumí diskutovat, jen napadat:
O tom, že mám parohy, nevím. Možná to manželka moc dobře tají. Do mobilů a do emailů ji nelezu a ani nečtu omylem její dopisy. Mám velmi spokojené manželství, což Vás asi hodně sejří, když máte tyto reakce a sex? Je pravidelný 5-6/týden a vždy je něco třeba zlepšovat. :kytka:
A tou závistí se tady udavte :dance:

• načítám...
8864
23.5.17 10:11

V tom případe nechápu proc jsi to téma zakládal…Když nemám problém, tak ho přece neresim :think:

• načítám...
457
23.5.17 10:13

@truelly Proto jsem to nazval téma k zamyšlení. Šlo mi hlavně o tom mezigeneračním předávání informací o mužích…

• načítám...
20767
23.5.17 10:15
@pavld píše:
@truelly Proto jsem to nazval téma k zamyšlení. Šlo mi hlavně o tom mezigeneračním předávání informací o mužích…

A co předávání informací o ženách? Já jich znám nevěrných víc, než mužů.

• načítám...
8864
23.5.17 10:16

Tak o tom se mnou nikdy máma nebo babička nemluvila…ale u nás nikdy zadne putky domácí co myslí na chlapa a jeho blaho víc než na sebe nebyly.

Příspěvek upraven 23.05.17 v 10:17

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová