Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@elle21 píše:
opravdu nemám potřebu se zabývat tím jestli mě ten můj někde podvede nebo ne, to možná dělají nesebevědomé chudinky, to musí být strašný život
Svatá pravda. Co oči nevidí, srdce nebolí.
@pavld tady je někdo naštvanej, že mu doma nechtěla dát
a doufám, že z důvodu, že dala jinde… to je fakt otřes..
@Aneta0
Mě spíše připadá, že je tady většina podvedenejch a čekaly na někoho, na kom se můžou vyřádit ![]()
@pavld píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný? To si to mezigeneračně neřeknou? Vždyť to je stále dokola. Teď jsou na epipi aktuálně živé min. 3 diskuze o nevěře a stále se řeší to samé. Nedala jsem mu a BÚÚÚ on šel k milence / do bordelu.
Prosím, žádný osobní útoky. Hlavně bych rád slyšel názory od zralých nebo podvedených žen - i přiznání je polehčující okolnost.
Prosím, ženy, které si myslí, že ten jejich je nepodvede nebo nikdy nepodvedl, založte si jinou diskuzi…
Děkuji
Co je pro tebe dlouho nevyklapany? Např. my jsme spolu přes 18 let, sex se ustálil na frekvenci 5-6 týdně, dovoleno je vše, kromě působení bolesti…
… Vztah byl také v pořádku… Teda při 3 dětech, je trochu méně času, ale jak to usne, pouštime muziku nebo film, kecame, dáme pivko, vinko… ![]()
A stejně chodil jinde… ![]()
Ještě donedávna bych tvrdila, že je mi věrný… Byl to blesk z čistého nebe…jo a stíhačka ani šereda fakt nejsem… ![]()
@Anonymní píše:
Co je pro tebe dlouho nevyklapany? Např. my jsme spolu přes 18 let, sex se ustálil na frekvenci 5-6 týdně, dovoleno je vše, kromě působení bolesti…… Vztah byl také v pořádku… Teda při 3 dětech, je trochu méně času, ale jak to usne, pouštime muziku nebo film, kecame, dáme pivko, vinko…
A stejně chodil jinde…
Ještě donedávna bych tvrdila, že je mi věrný… Byl to blesk z čistého nebe…jo a stíhačka ani šereda fakt nejsem…
A nebylo to spíše ze stereotypu?
@pavld píše:
A nebylo to spíše ze stereotypu?
Tak samozřejmě že když je dovoleno vše, tak je to stereotyp jak prase a už není co nového objevovat!
@Anonymní píše:
Co je pro tebe dlouho nevyklapany? Např. my jsme spolu přes 18 let, sex se ustálil na frekvenci 5-6 týdně, dovoleno je vše, kromě působení bolesti…… Vztah byl také v pořádku… Teda při 3 dětech, je trochu méně času, ale jak to usne, pouštime muziku nebo film, kecame, dáme pivko, vinko…
A stejně chodil jinde…
Ještě donedávna bych tvrdila, že je mi věrný… Byl to blesk z čistého nebe…jo a stíhačka ani šereda fakt nejsem…
Hruza.. a zde je dukaz toho, ze i kdyby se clovek na hlavu stavel, a drzel 24 hodin denne, tak pokud je partner krysa, zahne. ![]()
@pavld souhlasím s tím, že o svého muže se každá musí starat, ale co třeba kdyby se muži starali o své ženy? Udělají frk frk, ženská z toho má možná tak špinavý prostěradlo a pak se chlap diví, že ji to s ním přestalo bavit a nedá mu. ![]()
Info pro některé místní dámy, které neumí diskutovat, jen napadat:
O tom, že mám parohy, nevím. Možná to manželka moc dobře tají. Do mobilů a do emailů ji nelezu a ani nečtu omylem její dopisy. Mám velmi spokojené manželství, což Vás asi hodně sejří, když máte tyto reakce a sex? Je pravidelný 5-6/týden a vždy je něco třeba zlepšovat. ![]()
A tou závistí se tady udavte ![]()
V tom případe nechápu proc jsi to téma zakládal…Když nemám problém, tak ho přece neresim ![]()
@truelly Proto jsem to nazval téma k zamyšlení. Šlo mi hlavně o tom mezigeneračním předávání informací o mužích…
Tak o tom se mnou nikdy máma nebo babička nemluvila…ale u nás nikdy zadne putky domácí co myslí na chlapa a jeho blaho víc než na sebe nebyly.
Příspěvek upraven 23.05.17 v 10:17
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat