Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Skoro se mi zdá, jestli si ten cosmopolitní hrdina od vedle nechce založit vlastní diskuzi. Nevidím jediný důvod pro anonym.
@vonajebohyne píše:
Heled se, ty anonymni hrdino stojici…
No, jsem zralá žena a je mi jasné, že můj manžel sex potřebuje. Já taky. Nějak nevím, co chceš slyšet. Nevěra rozhodně nevzniká jen z nedostatku sexu doma, i když i to může být jistě příčina. Ale to snad ví každý…
@Anonymní píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný? To si to mezigeneračně neřeknou? Vždyť to je stále dokola. Teď jsou na epipi aktuálně živé min. 3 diskuze o nevěře a stále se řeší to samé. Nedala jsem mu a BÚÚÚ on šel k milence / do bordelu.
Prosím, žádný osobní útoky. Hlavně bych rád slyšel názory od zralých nebo podvedených žen - i přiznání je polehčující okolnost.
Prosím, ženy, které si myslí, že ten jejich je nepodvede nebo nikdy nepodvedl, založte si jinou diskuzi…
Děkuji
Nějak to nedává smysl.
Worry?
Jinak k tématu…ženy často nedají, když je chlap necim nasere. Takže nesnasrat, hýčkat a nebudes muset chodit jinam.
Ještě jdou typy chlapů co nikdy nemají dost dobře navareno, uklizeno atd. Prostě vecni rejpaci…a tam to moc nadejne taky nevidím ![]()
Příspěvek upraven 23.05.17 v 09:13
@Anonymní píše:
No, jsem zralá žena a je mi jasné, že můj manžel sex potřebuje. Já taky. Nějak nevím, co chceš slyšet. Nevěra rozhodně nevzniká jen z nedostatku sexu doma, i když i to může být jistě příčina. Ale to snad ví každý…
Spíš nevěra vzniká primárně z nedostatku sexu doma. Samo, že příčin může být někdy i více…
@Anonymní píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný? To si to mezigeneračně neřeknou? Vždyť to je stále dokola. Teď jsou na epipi aktuálně živé min. 3 diskuze o nevěře a stále se řeší to samé.Nedala jsem mu a BÚÚÚ on šel k milence / do bordelu.
Prosím, žádný osobní útoky. Hlavně bych rád slyšel názory od zralých nebo podvedených žen - i přiznání je polehčující okolnost.
Prosím, ženy, které si myslí, že ten jejich je nepodvede nebo nikdy nepodvedl, založte si jinou diskuzi…
Děkuji
Můžem si pokecat i ve čtvrté, jenže musíš dát nějaký námět, nahodit problém. A ne jen něco plácnout a stáhnout se.
@Paralenka červená píše:
Můžem si pokecat i ve čtvrté, jenže musíš dát nějaký námět, nahodit problém. A ne jen něco plácnout a stáhnout se.
On zakladatel nema cas. Busi hlavou do zdi (viz.
)a zavidi vsem, kteri busi do neceho (nekoho) jineho
.
@vonajebohyne píše:
On zakladatel nema cas. Busi hlavou do zdi (viz.)a zavidi vsem, kteri busi do neceho (nekoho) jineho
.
@pavld píše:
Spíš nevěra vzniká primárně z nedostatku sexu doma. Samo, že příčin může být někdy i více…
Neznám žádná přesná čísla či studie, ale primárně bych rozhodně nepoužila. Naopak je to sekundární. Primární je nějaký jiný, povětšinou komunikační problém. Následkem toho je nedostatek sexu. Občas ani není nedostatek sexu, jen jsou jiné závažné problémy, které dokáže žena od sexu oddělit. Většinou to moc nepomůže.
@Anonymní píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný? To si to mezigeneračně neřeknou? Vždyť to je stále dokola. Teď jsou na epipi aktuálně živé min. 3 diskuze o nevěře a stále se řeší to samé. Nedala jsem mu a BÚÚÚ on šel k milence / do bordelu.
Děkuji
Hezký způsob, jak mít ženu v šachu, aby byl sex kdykoliv si muž řekne. Ono pro každého je pojem dlouho něco jiného. Každý nevyklepaný pytel je pak chybou ženy a tím pádem i nevěra. Tohle se praktikuje někde v zemích třetího světa ne? Nebo vlastně ne, tam si muž vezme vždy, to co zrovna chce. Že bysme to zavedli i u nás? Nemuselo by pak být žádných nevěr
Takový pytel, co se v případě potřeby neumí vyklepat sám, bych vyklepala pánvičkou.
@vonajebohyne píše:
On zakladatel nema cas. Busi hlavou do zdi (viz.)a zavidi vsem, kteri busi do neceho (nekoho) jineho
.
Znáš to: Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno ![]()
@pavld píše:
Maximálně u někoho, kdo místo mozkem myslí penisem. Jsou ale i muži inteligentní, kteří se neprokrvují jen v rozkroku. Velká část nevěrníků je nevěrná kvůli tomu, že potřenují adrenalin, je to pro ně zábava, nejsou vhodní pro monogamní vztah (jedna žena je nudí a neuspokojuje) atd. Klidně můžou doma souložit každý den a stejně si budou odskakovat jinam. Tohle platí ale i pro ženy.
@vonajebohyne píše:
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat