Nevěra - k zamyšlení

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8864
23.5.17 09:20
  • načítám...
17306
23.5.17 09:21
@pavld píše:
Spíš nevěra vzniká primárně z nedostatku sexu doma. Samo, že příčin může být někdy i více…

Primárně vzniká s dostatkem příležitostí k nevěře. Když budou večer partneři spolu doma a hrát piškvorky, těžko jeden druhému zahne.

• načítám...
23.5.17 09:22

@zoidberg
Copak nevěra probíhá jen večer?

• načítám...
7939
@Paralenka červená píše:
Neznám žádná přesná čísla či studie, ale primárně bych rozhodně nepoužila. Naopak je to sekundární. Primární je nějaký jiný, povětšinou komunikační problém. Následkem toho je nedostatek sexu. Občas ani není nedostatek sexu, jen jsou jiné závažné problémy, které dokáže žena od sexu oddělit. Většinou to moc nepomůže.

Souhlasim, u zen je sex vetsinou spojen s psychickou pohodou ve vztahu a doma obecne. Zatimco muzi obvykle nemaji problem spat s partnerkou i v hluboke partnerske krizi atd. Samozrejme netvrdim, ze je to obecne pravidlo a vyjimky jsou na obou stranach.

• načítám...
8864

A už v ho tu máme :mrgreen:

• načítám...
23.5.17 09:23
@truelly píše:
A už v ho tu máme :mrgreen:

Stačí vhodný název diskuze :)
Ale v poslední době mi přijde příliš umírněný, už to není co to bývalo. Stárne :think:

• načítám...
Anonymní
23.5.17 09:33
@pavld píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný? To si to mezigeneračně neřeknou? Vždyť to je stále dokola. Teď jsou na epipi aktuálně živé min. 3 diskuze o nevěře a stále se řeší to samé. Nedala jsem mu a BÚÚÚ on šel k milence / do bordelu.
Prosím, žádný osobní útoky. Hlavně bych rád slyšel názory od zralých nebo podvedených žen - i přiznání je polehčující okolnost. :kytka:
Prosím, ženy, které si myslí, že ten jejich je nepodvede nebo nikdy nepodvedl, založte si jinou diskuzi… :zed:
Děkuji

Taky se přikláním k tomu, že jsme „klepali“ často a hned jak měl možnost, šel „klepat“ za bejvalkou ;)

• Upravit
16694
23.5.17 09:38

Jasně, nulový sex je téměř jistota, že půjde jinam. Ale pokud chytne slinu jít klepat jinde, tak se vždycky může ohánět tím, že doma to má málo, doma to má málo akční, doma to má pořád stejné apod. Ale že je v tom napůl i ten chlap, to je věc jiná. Když chlap doma půl dne v jednom kuse jen vysírá, tak jediná jistota je, že večer nestačí se jen přihlouple usmát a říct „zlato, jdem na to“. A další jistota je, že ten, co zanáší (a je jedno, jestli chlap nebo ženská) budou vždycky házet vinu na toho druhého. Že málo naslouchal, málo poslouchal a málo držel. Někdy je to i pravda, často je to ale nedostatkem komunikace.

• načítám...
32537
23.5.17 09:40
@pavld píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný? To si to mezigeneračně neřeknou? Vždyť to je stále dokola. Teď jsou na epipi aktuálně živé min. 3 diskuze o nevěře a stále se řeší to samé. Nedala jsem mu a BÚÚÚ on šel k milence / do bordelu.
Prosím, žádný osobní útoky. Hlavně bych rád slyšel názory od zralých nebo podvedených žen - i přiznání je polehčující okolnost. :kytka:
Prosím, ženy, které si myslí, že ten jejich je nepodvede nebo nikdy nepodvedl, založte si jinou diskuzi… :zed:
Děkuji

Hm, to je ale překvápko, že seš to zrovna ty. :roll: U některých jedinců se fakt ani nedivim, že s nima ty manželky nechtěj spát.
Tak už ten pytel konečně někde vyklep, ať o tom nemusíš dokola blábolit v diskuzích. :roll:

• načítám...
4443
23.5.17 09:40

Takhle se jen chlapi hloupě obhajujou :-D a strááášně se divěj když maji sami parohy, nebo nad tím ani nepřemýšlejí? taky se museji doma snažit, ale to si jaksi nechtějí připustit, protože oni jsou páni tvorstva :-D

• načítám...
17306
23.5.17 09:44
@Paralenka červená píše:
@zoidberg
Copak nevěra probíhá jen večer?

No to já netuším, já jsem věrný, ale myslel jsem si to. Holky jdou do baru, potkají mě tam, chtějí se mnou kopulovat a pochybuji, že by čekaly až do rána :jazyk:

• načítám...
718
23.5.17 09:47

@kristyn.g oni ti chlapi ani nevedi, ze ty parohy taky maj :pankac: :mrgreen:.. a i to je ten duvod, ze je manzelka nenechava doma vyklepat.. nebot je to doma proste neba…staci rict, milacku jdu na nehty :lol: :mavam:

• načítám...
457
23.5.17 09:49

Takže jsme opět mimo téma… nádhera, je vidět že jsou zde JEN telátka a admini jsou ještě větší…
Děkuji @Paralenka červená @zoidberg @radkka @vonajebohyne, že aspoň přispěly něčím k tématu. :kytka:
Ostatní neumí číst a opět provedly osobní útoky, včetně @admin

• načítám...
1054
23.5.17 09:49
@pavld píše:
Děkuji

opravdu nemám potřebu se zabývat tím jestli mě ten můj někde podvede nebo ne, to možná dělají nesebevědomé chudinky, to musí být strašný život :mrgreen:

• načítám...
23.5.17 09:50
@zoidberg píše:
No to já netuším, já jsem věrný, ale myslel jsem si to. Holky jdou do baru, potkají mě tam, chtějí se mnou kopulovat a pochybuji, že by čekaly až do rána :jazyk:

Jo tak ta jednorázová to jo. Ta se nedá počítat, pokud není každý včer jednoráz :p

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová