Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pavld píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný? To si to mezigeneračně neřeknou? Vždyť to je stále dokola. Teď jsou na epipi aktuálně živé min. 3 diskuze o nevěře a stále se řeší to samé. Nedala jsem mu a BÚÚÚ on šel k milence / do bordelu.
Prosím, žádný osobní útoky. Hlavně bych rád slyšel názory od zralých nebo podvedených žen - i přiznání je polehčující okolnost.
Prosím, ženy, které si myslí, že ten jejich je nepodvede nebo nikdy nepodvedl, založte si jinou diskuzi…
Děkuji
Ja myslim, ze vi… jen nad tim v tu chvili nepremysli.
na druhou stranu neni mozne se v tom prizpusobovat chlapovi, jen ze strachu, ze si odskoci jinam nebo odejde. To by nebyl sex, ale tragedie.
@Berousik píše:
zrovna si to říkám. A že tu opět ztrácíme čas s někým kdo si ani nepamatuje, co kde napsal, natož kdy naposledy vyklepal ten jeho pytlík, jak píše. To je pak těžký
No právě, pak jsem z toho zmatená, co se zase děje… ![]()
Tak o co jde?
@pavld píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný?Spíš nevěra vzniká primárně z nedostatku sexu doma. Samo, že příčin může být někdy i více…
a sex? Je pravidelný 5-6/týden a
Tak co po nás chceš? 20× nebo 7×
A pak jinde:
@pavld píše:
Ani v jednom, jsem nepsal, že mám málo sexu.
Tak proč pak hledáš jinde?
Jo aha:
@pavld píše:
Mám koucouří léta a chci prostě zkusit něco jiného, rozbít nudný stereotyp.
Tím popíráš to úvodní tvrzené:
@pavld píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný?
Spíš nevěra vzniká primárně z nedostatku sexu doma. Samo, že příčin může být někdy i více…
Tak co s tebou ![]()
@Greenknight píše:
Vyklepany pytlík a plný žaludek - to vam maminky nerekly? Jestli ne, tak mely.
Vec jako je frekvence sexu je důležitá pro vztah, partneři by si to měli vyjasnit na začátku, nez se zadluzi, vezmou maji deti nebo dluhy. Pokud partnerka na partnera kašle, nic ji nechybi a ani se nesnaží, tak je s ní neco špatně.
Pokud to stejné dělá muž, je to špatně taky a pozor, muži s tímto mají nemalé problémy. Jo a taky - musí to v posteli chlap umět, aby sex stál za to. Pak většinou není s klepáním pytlíků problém
Nicméně opravdu je to o tom, jak je kdo založený. Opravdu neplatí obecně, že ženy sex nepotřebují a muži zase musí souložit od rána do večera. To jsou ty zažité stereotypy. A vedle jak ta jedle.
@pavld Nebojte. Taková megera nejsem
Jen jsem tím chtěla říct, že nejčastěji to dělají lidé, kteří mají moc volného času a můžou vymýšlet blbosti. Plus když chlap nechá vše na ženské, tak ta fakt nebude mít energii ani náladu na sex, takže když chlap pomáhá, tak to je dobré pro všechny strany.
@pavld píše:
Info pro některé místní dámy, které neumí diskutovat, jen napadat:
O tom, že mám parohy, nevím. Možná to manželka moc dobře tají. Do mobilů a do emailů ji nelezu a ani nečtu omylem její dopisy. Mám velmi spokojené manželství, což Vás asi hodně sejří, když máte tyto reakce a sex? Je pravidelný 5-6/týden a vždy je něco třeba zlepšovat.
A tou závistí se tady udavte
Není to tak dávno, co jsi tu brečel, že nemůžeš najít milenku. Fakt jsi jí hledal proto, že máš velmi spokojené manželství? ![]()
5-6× do tydne? To se deje v ktere pohadce po x letech manzelstvi?
![]()
(neberte to doslovne damy. Verim, ze se najdou takove pary. Vychazim spis z toho, ze prumer to asi neni).
Super, moje první založené téma. Žádal jsem o neútočení, vyjádření se k danému tématu. Na 6 stránkách je cca 7 příspěvků k tématu. @admin to opět ***** s odanonymizováním, teď to už můžou zavřít a všichni se houno dozvíme. Dobře nám tak. ![]()
Slibuji na svou čest, že již nikdy nebudu zakládat nějaké téma, natož anonymně a @admin - fuj to se mi ulevilo.
![]()
edit admin- vulgarismy
@pavld píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný? To si to mezigeneračně neřeknou? Vždyť to je stále dokola. Teď jsou na epipi aktuálně živé min. 3 diskuze o nevěře a stále se řeší to samé. Nedala jsem mu a BÚÚÚ on šel k milence / do bordelu.
Prosím, žádný osobní útoky. Hlavně bych rád slyšel názory od zralých nebo podvedených žen - i přiznání je polehčující okolnost.
Prosím, ženy, které si myslí, že ten jejich je nepodvede nebo nikdy nepodvedl, založte si jinou diskuzi…
Děkuji
A jeste je taky treba rozlisovat situaci.. takze neveru mesic pred porodem partnerky proste v zadnem pripade omluvitelna neni.
@pavld píše:
Info pro některé místní dámy, které neumí diskutovat, jen napadat:
O tom, že mám parohy, nevím. Možná to manželka moc dobře tají. Do mobilů a do emailů ji nelezu a ani nečtu omylem její dopisy. Mám velmi spokojené manželství, což Vás asi hodně sejří, když máte tyto reakce a sex? Je pravidelný 5-6/týden a vždy je něco třeba zlepšovat.
A tou závistí se tady udavte
Vzhledem k te predesle, zde i citovane diskuzi, neni tve zene opravdu co zavidet. To mi ver. Protoze pokud je tvuj popis vaseho manzelstvi pravdivy, ma tu smulu, ze si nasla sobeckeho hajz.lika, ktery si jen tak z rozezranosti a nudy hleda bokovky.
@jahuhudka píše:takze vina je vlastne na strane zeny? Protoze nepodrzi tak jak pan tvorstva ma chut?
tak nejak mi to vyznelo… ale takovych je jen par, co ze sebe udelaji sexualniho poskoka
@pavld píše:
Je vidět, že máš problém s komunikací a vše, co se tě dotýká, je útočení. Potřebuješ hladit své ego a jak to není… promiň ale Uko Ješita
Nedivím se, že jsi psal hrdinně anonymně, protože za tebou jdou i ostatní diskuze, do kterých jsi přispěl. Ostatní se nemusí stydět psát pod svým nickem, své názory si obhájí. Ty kolem sebe jen kopeš a jsi sprostý. Ten problém máš ty a ne ostatní ![]()
@pavld píše:
Hele, já když jsem dneska napsala slovo "dě. ka ", mně to nepustí příspěvek a Tobě ano?
To je nefér ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat