Nevěra - k zamyšlení

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21112
23.5.17 14:10
@zoidberg píše:
Já myslel věkově něco mezi nimi, dámu na úrovni, v kostýmku, s brýlemi, francouzským copem a červeným spodním prádlem. Panebože copak toho chlap chce po Vás moc?! :mrgreen:

Potřebuješ republikánku, demokratky jsou většinou pyzdy. :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.05.17 v 14:15

• načítám...
106398
23.5.17 14:11
@zoidberg píše:
Já myslel věkově něco mezi nimi, dámu na úrovni, v kostýmku, s brýlemi, francouzským copem a červeným spodním prádlem. Panebože copak toho chlap chce po Vás moc?! :mrgreen:

to splnuju, az na ty bryle..ty nesnasim..ale kvuli tobe si je vezmu :D

• načítám...
1853
23.5.17 14:15

@warita :lol: „No jó, mužský, ti nestárnou. Šediny je zdobí, brýle jim svědčí, vrásky jsou sexy. Žádné křečové žíly. Žádná celulitida. Žádné klimakterium. Ale pak najednou… zdechnou.“

• načítám...
17306
23.5.17 14:16
@Bůča píše:
hele jak vis kolik mi je? :think:

To netuším, představuji si tak do pětadvaceti, hlavně mi to nekaž a neupřesňuj :mrgreen:

• načítám...
7939
23.5.17 14:19

@KalamityJohn Princezna Leia…to mi vzdy vybehne Ross Geller and Princess Leia fantasy

• načítám...
17306
23.5.17 14:20
@Venetia píše:
to splnuju, az na ty bryle..ty nesnasim..ale kvuli tobe si je vezmu :D
:*
  • načítám...
21112
23.5.17 14:20
@vonajebohyne píše:
@KalamityJohn Princezna Leia…to mi vzdy vybehne Ross Geller and Princess Leia fantasy
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
246
23.5.17 14:26

@pavld Mně by tedy zajímala jiná věc: to jsou všichni chlapi takové svině, že zahnou hned, jakmile jim partnerka nedá?

• načítám...
3359
23.5.17 14:27
@zoidberg píše:
Ano spal, já to potřebuji slyšet, abych se mohl více a více zdokonalovat pro svou paní. Kdyby mi lhala, jak jsem úžasný a dokonalý, tak jí přece neuvěřím.
Muži s tím šetří, protože to není upřímné. A když budou lhát o ženině kráse, tak ženy usnou na vavřínech a v ničem se nebudou chtít zdokonalovat.

Aneb, soustavnym popocrvanim rostou kadři.. Alias kontruktivni kritika…nevaris, nepeces, neuklizis, děcka máš nevychovane, hnusná jsi… Tak aspoň sukat pojď…: tak já sex miluju, ale asi bych se obešla a dost dlouho… 8)
A to, že nemá míry 60-90-60, neznamená že není přitažlivá, každému se líbí něco jiného…a ještě jedna věc, asi žena která ti porodila x děti nebude vypadat jako před dětmi ( a to váhu může mít pořád stejnou…), už jen proto že je starší a pro tělo to těhotenství taky není žádná hitparada…To jsou muži tak povrchní cunatka… :lol:

• načítám...
21112
23.5.17 14:29
@Hrosicek píše:
@pavld Mně by tedy zajímala jiná věc: to jsou všichni chlapi takové svině, že zahnou hned, jakmile jim partnerka nedá?

Co nedá, stačí když se jí nepovede snídaně a jdu hoblovat sousedku.

• načítám...
246
23.5.17 14:30
  • načítám...
7939
23.5.17 14:31
@MarieP píše:
Aneb, soustavnym popocrvanim rostou kadři.. Alias kontruktivni kritika…nevaris, nepeces, neuklizis, děcka máš nevychovane, hnusná jsi… Tak aspoň sukat pojď…: tak já sex miluju, ale asi bych se obešla a dost dlouho… 8)
A to, že nemá míry 60-90-60, neznamená že není přitažlivá, každému se líbí něco jiného…a ještě jedna věc, asi žena která ti porodila x děti nebude vypadat jako před dětmi ( a to váhu může mít pořád stejnou…), už jen proto že je starší a pro tělo to těhotenství taky není žádná hitparada…To jsou muži tak povrchní cunatka… :lol:

Hele, ale to by slo parafrazovat :mrgreen:
Nes.ukas, ses pupkatej, mas ho malyho a decka jsou blby po tobe..tak naval tu vyplatu, at z toho zivota aspon neco mam!

• načítám...
17306
23.5.17 14:32
@warita píše:
tak za A) ono asi prijde na to, jak moc se ten protejsek necha jit. Jsou zeny, ktere po porodu maji velke problemy udrzet linii. Je to geneticka zalezitost, ani se nemusi nijak prezirat. A kdyz ti zena porodi deti a jeji metabolizmus se zmeni, je to hodne skarede rict: fuj, uz jses hnusna, nechci te. Jina vec by byla, kdyby se vedome prezirala a bylo ji to jedno. Ale to je maloktere zene.

Za B) na tobe zub casu nenechal zadne stopy? Nemas ani trosku brisko, ani neplesatis, ani nemas zadne vrasky a chlupy v usich a nose? Vypadas stale na 20? Predpokladam, ze ne. Co kdyby si takto tva zena/pritelkyne pomyslela: „no, jako na 20 uz nevypada, nepritahuje mne. Jdu ho vymenit za atraktivnejsi model“. Jak by se to libilo tobe?

Neni spis rozumne si rict: ano, ma uz pivni brichajz, vlasy z hlavy se mu zacinaji stehovat na prdel, ve tvari je povadly a pindour mu uz taky nefunguje, jako v 20+ ale mam ho rada, stale v ne vidim toho muze, do ktereho jsem se zamilovala, i kdyz uz ho musim hledat pod nanosem zubu casu. A takovemu cloveku dokazu rict, ze je krasny. Starne a jeho telo se meni, ale to neznamena, ze musi byt seredny, jenom proto, ze ma 20kg plus.

A za C) samozrejme, kdyz nehledas zadne jine kvality jenom atraktivni telo alá playboy, tak se ti partnerka 20kg plus libit nebude. Ale to mi vazne rikas, ze si vybiras zivotni druzky jenom podle vzhledu? Na nicem jinem ti nezalezi? To jako fakt?

A i kdyby. Prece i damy XL dokazou byt sexy. Plne poprsi, vlnici se boky, plet jako alabastr. Pokud to neni upocena zenska s mastnymi vlasy, ale o sebe pecujici pani s par kily extra, ktere ale dokaze dobre oblect (clovek by neveril, co dokaze dobre vybrane pradlo, dobre padnouci saty a hlavne sebevedomi). Takova zena vyzaruje smyslnost jedna basen. Opravdu bys nedokazal takove zene rict, ze je hezka?

Pokud na to má a varovala mě předem, tak ať mě vymění, bude to moje chyba. Stejně je nejlepší být svobodný ;)
A teď vážně, k poslednímu odstavci, já dokonce preferuji větší ženy, líbí se mi, pokud jsou ve formě, že v pohodě unesou patnáctikilový batoh (a taky mám vyzkoušeno, že jsou vynikající milenky). Jen prostě nechci, aby se oproti výchozímu stavu (první rande) nějak výrazně měnila k horšímu, nemyslím přirozeným zráním, ale vlastní leností a nenažraností.

• načítám...
7939
23.5.17 14:35
@KalamityJohn píše:
Co nedá, stačí když se jí nepovede snídaně a jdu hoblovat sousedku.

A sousedka se jmenuje Helmut, ne :jazyk:?

• načítám...
457
23.5.17 14:37
@Hrosicek píše:
@pavld Mně by tedy zajímala jiná věc: to jsou všichni chlapi takové svině, že zahnou hned, jakmile jim partnerka nedá?
:nevim: Ze zeptej všech chlapů.
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová