Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nam docela velky problem a nevim jak dal. Muj pritel mne byl neverny s kolegyni z prace. Tim, ze bohuzel delame vsichni tri v jedne firme, o to je to pro me horsi
. Kdyz jsem se to dovedela, odstehovala jsem se z jeho bytu pryc. Za ni jsem si zasla a vsechno ji rekla, ona je vdana a chtela se kvuli nemu rozvest. Byli spolu cca 2 mesice. Kdyz jsem nebyla u neho doma, tahal ji tam, ja si vsimala vlasu, ja jsem blond a ona cernovlasa.Pak to s ni skoncil, ona mu stale psala a tak se nechal ukecat, ale stejne po 14 dnech ji poslal k vode - tak mi to rikal, jenze pak se to provalilo - muj vedouci mi to rekl, tak jsem to s nim skoncila. Premlouval, prosil, sliboval, rikal, ze miluje jen me, proste klasika…a ja se k nemu vratila. Ona mu mezitim neustale psala, tak jsem si za ni zasla znova. Pak dala pokoj, on mi ukazoval mobil, ze si nepisou a tak. Pak mu zacaly chodit zpravy - oni si jinak psali pres Whatsap, takze abych to nevidela, psala mu zpravy, kde mu psala, pis sms, ja ji rekla, ze si nepiseme. On si ji pry zablokoval. Chtela jsem to videt a on mi udelal strasnou scenu, rekl me, ze ho nebavi, jak ho podeziram a tak, pritom holky, ja se tak snazim to neresit, ale on s ni i musi spolupracovat a ja se na to divam, neumim byt proste v klidu, boli to
Od ty doby, jsem zase zacala byt ostrazita. Kazdy den, kdyz jdeme do prace a ja ji vidim, mam zaludek, jak na vode, je mi zle, smutno a citim se strasne zranena! On se me pry snazi chapat, ale mne to tak neprijde. Zrovna dneska opet stale na Whatsapu. a mne nepise. Ptala jsem se ho s kym si zase pise - predtim mi stale tvrdil, ze si pise s kamarady, na me spustil a docela i sproste a ze si me zablokuje a bude mit klid. Takze jsem opet zoufala a nevim, co dal…neverim mu a ani ji a hlavne uz nechci, aby mi za zady delali to, co uz jednou udelali. Je to 2 mesice, co se to stalo. Takze celkem cerstve. Nevim, jak mam prijit na to, jestli s ni udrzuje kontakt. Jsme spolu pres 2 roky, mam ho moc rada, ale tohle byla smrtici rana. Hlavne, jak tu mam pracovat a divat se na ni, jak neustale chodi tam, kde je on
. Mne je 39 a jemu 33, ji 45. Mate nektera podobnou zkusenost??
Řekla bych to jejímu manželovi, to by se mi osobně ulevilo. Jinak to prostě ořvu a jdu dál ![]()
@Sury15 Nevěříš mu, to je celkem pochopitelné, on ale moc pro to, abys mu věřila nedělá. Vypadá to že to s ní táhne dál a fakt z tebe dělá blázna
Proč ztrácet čas s takovým chlapem?
@Sury15 Jsem.napred myslela, ze to pise nejaka dvacetileta naivka. A ty jsi uz zrala zena. Nevadi ti se takto ponizovat? Ve svem veku bys mela vedet co chces a mela bys uz umet rict DOST a nenechat sebou takto orat.
Chlap, ktery opakovane podvadi a obelhava svoji partnerku, neni tim spravnym partakem do zivota ![]()
@Bubla Bůčková píše: Řekla bych to jejímu manželovi, to by se mi osobně ulevilo. Jinak to prostě ořvu a jdu dál
Kdyby za mnou přišel chlap, že jeho žena je milenka mého muže, tak se smíchy zlamu v pase. Řešit to s rodinou milenky je zoufalost nejvyššího stupně. Zakladatelka ať ho pošle k vodě, změní práci a jde dál.
Proč s ním jsi? Stala se z tebe akorát žárlivá hysterka co nedokáže zapomenout. A samozřejmě blbě se zapomíná když máš dotyčného pořád na očích v práci. Pokud to nejsi schopna překonat, nemá smysl ztrácet v tom vztahu čas.
@Sury15 píše:
Ahoj holky, nam docela velky problem a nevim jak dal. Muj pritel mne byl neverny s kolegyni z prace. Tim, ze bohuzel delame vsichni tri v jedne firme, o to je to pro me horsi. Kdyz jsem se to dovedela, odstehovala jsem se z jeho bytu pryc. Za ni jsem si zasla a vsechno ji rekla, ona je vdana a chtela se kvuli nemu rozvest. Byli spolu cca 2 mesice. Kdyz jsem nebyla u neho doma, tahal ji tam, ja si vsimala vlasu, ja jsem blond a ona cernovlasa.Pak to s ni skoncil, ona mu stale psala a tak se nechal ukecat, ale stejne po 14 dnech ji poslal k vode - tak mi to rikal, jenze pak se to provalilo - muj vedouci mi to rekl, tak jsem to s nim skoncila. Premlouval, prosil, sliboval, rikal, ze miluje jen me, proste klasika…a ja se k nemu vratila. Ona mu mezitim neustale psala, tak jsem si za ni zasla znova. Pak dala pokoj, on mi ukazoval mobil, ze si nepisou a tak. Pak mu zacaly chodit zpravy - oni si jinak psali pres Whatsap, takze abych to nevidela, psala mu zpravy, kde mu psala, pis sms, ja ji rekla, ze si nepiseme. On si ji pry zablokoval. Chtela jsem to videt a on mi udelal strasnou scenu, rekl me, ze ho nebavi, jak ho podeziram a tak, pritom holky, ja se tak snazim to neresit, ale on s ni i musi spolupracovat a ja se na to divam, neumim byt proste v klidu, boli to
Od ty doby, jsem zase zacala byt ostrazita. Kazdy den, kdyz jdeme do prace a ja ji vidim, mam zaludek, jak na vode, je mi zle, smutno a citim se strasne zranena! On se me pry snazi chapat, ale mne to tak neprijde. Zrovna dneska opet stale na Whatsapu. a mne nepise. Ptala jsem se ho s kym si zase pise - predtim mi stale tvrdil, ze si pise s kamarady, na me spustil a docela i sproste a ze si me zablokuje a bude mit klid. Takze jsem opet zoufala a nevim, co dal…neverim mu a ani ji a hlavne uz nechci, aby mi za zady delali to, co uz jednou udelali. Je to 2 mesice, co se to stalo. Takze celkem cerstve. Nevim, jak mam prijit na to, jestli s ni udrzuje kontakt. Jsme spolu pres 2 roky, mam ho moc rada, ale tohle byla smrtici rana. Hlavne, jak tu mam pracovat a divat se na ni, jak neustale chodi tam, kde je on
. Mne je 39 a jemu 33, ji 45. Mate nektera podobnou zkusenost??
No a proč s ním stále jsi? Stojí ti to za to? Takhle se ztrapňovat a opakovaně chodit za ní
. A proč? Snad on je ten, kdo je s tebou ve vztahu a kdo má vůči tobě mít respekt. Kdyby chtěl, může udržovat kontakt s jinou, jednu ženskou bych fakt nehlídala
. Jestli máš možnost, zkus změnit práci a pusť je z hlavy oba dva.
Nevím, jestli by mi za tohle nějaký chlap stál
asi ne, takže bych to skončila. Ať on si nechá milenku a ty svojí důstojnost. Našla bych si jinou práci a začala znovu.
@meduzza píše:
No a proč s ním stále jsi? Stojí ti to za to? Takhle se ztrapňovat a opakovaně chodit za ní. A proč? Snad on je ten, kdo je s tebou ve vztahu a kdo má vůči tobě mít respekt. Kdyby chtěl, může udržovat kontakt s jinou, jednu ženskou bych fakt nehlídala
. Jestli máš možnost, zkus změnit práci a pusť je z hlavy oba dva.
Diky, praci hledam, neustale, jenze zatim 3 pohovory a nikde nic…jsem s nim asi i proto, ze ho denne vidim, kdyz jsem to skoncila poprvé, psala a volala mi neustale jeho mati, on za mnou stale chodit, tlak, ktery jsem neustala…ale diky za radu.
@Bubla Bůčková píše: Řekla bych to jejímu manželovi, to by se mi osobně ulevilo. Jinak to prostě ořvu a jdu dál
On o tom vi…
Nechápu, proč s ním zůstáváš? Dlouhodobě to s ní táhne, na 99% nic neskončilo, akorát se obrací do protiútoku, asi ho moc nebavilo se před tebou chovat provinile. Normálně se s ním rozejdi, tohle je hnus největšího kalibru, podvádět s kolegyní, když mám ženu ve stejné práci ![]()
@terien píše:
Nevím, jestli by mi za tohle nějaký chlap stálasi ne, takže bych to skončila. Ať on si nechá milenku a ty svojí důstojnost. Našla bych si jinou práci a začala znovu.
Praci si stale hledam, a vim, ze za to nestoji, jen je to strasne tezky…kdyby to bylo tak jednoduche, tak nic neresim ![]()
Tak tohle je hodně těžká situace.
Z tebe se stala žárlivá hysterka, on tě začíná kvůli tomu nenávidět.
Jedinej kdo je těžce v pohodě je ONA. Asi bych, v rámci svého duševního zdraví, práskla všechno jejímu manželovi. Asi by si i ona v tu chvíli dala konečně pokoj. ![]()
Jestli byste to pak ustáli vy dva s přítelem? Mno, to těžko říct. Chtělo by to hooodně snahy z obou stran. Ale ty už jen hysterčíš a logicky mu s tím lezeš na nervy.
Tímhle tempem to s tebou ukončí on sám.
Musíš se rozhodnout - buď mu to teda odpustíš a srovnáš se. A nebo to nedokážeš (a bylo by to i pochopitelné) a prostě ten vztah ukončíš.
Taky je možnost, že byste z té práce odešli oba a mohl by být klid. ![]()
Příspěvek upraven 07.10.19 v 11:52
@Lalelale píše:
Kdyby za mnou přišel chlap, že jeho žena je milenka mého muže, tak se smíchy zlamu v pase. Řešit to s rodinou milenky je zoufalost nejvyššího stupně. Zakladatelka ať ho pošle k vodě, změní práci a jde dál.
A já bych mu třeba poděkovala
každopádně bych slépce trochu rozvířila vodu…
Píše si s ní samozřejmě veselé dal a z tebe mají srandu, jak jsi hloupá. Jestli na ni máš číslo, tak se dívej, zda jsou online zároveň. Ale to ti nic nedá. Neřeknu, kdybyste spolu byli dvacet let, to už je větší vazba. Ale dva roky? Najdi si normálního chlapa, tohle je ztráta času.