Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubla Bůčková píše:
A já bych mu třeba poděkovalakaždopádně bych slépce trochu rozvířila vodu…
Já s tebou souhlasím…
Kdyby si ona milenka dala pokoj a přestala vypisovat tak bych to nechala… ale ve chvíli kdy mého přítele otravuje dál, i když ví, že už to všichni vědi a u nás tím nastolila krize. Tak to bych se asi chopila jakékoli zbraně - taky bych se s tím svěřila jejímu manželovi a doufala, že on klepne doma pres prsty jí a ona dá tomu mému pokoj. ![]()
Na to se mám ráda, abych toto podstupovala…
Už by byl ex…
Kašli na něj, vždyť nic společného nemáte, nic tě u nej nedrží
@unuděná píše:
Nechápu, proč s ním zůstáváš? Dlouhodobě to s ní táhne, na 99% nic neskončilo, akorát se obrací do protiútoku, asi ho moc nebavilo se před tebou chovat provinile. Normálně se s ním rozejdi, tohle je hnus největšího kalibru, podvádět s kolegyní, když mám ženu ve stejné práci
Mas pravdu
…je to hnus a ponizujici, kez uz di najdu novou praci!! Tohle se tady neda vydrzet ![]()
@Sury15 píše:
Diky, praci hledam, neustale, jenze zatim 3 pohovory a nikde nic…jsem s nim asi i proto, ze ho denne vidim, kdyz jsem to skoncila poprvé, psala a volala mi neustale jeho mati, on za mnou stale chodit, tlak, ktery jsem neustala…ale diky za radu.
Víš co a hlavně nepíšeš nic o dětech. Máš nějaké? Společné? Chceš ještě dítě? Podle toho bych se rozhodla. Jestli chceš, tak ve 39 máš nejvyšší čas se porozhlédnout jinde. Třeba řešit jiného partnera. Každopádně mi dle popisu přijde, že by tě časem psychicky zničilo. Sleduješ ho, což ti stejně nepomůže ve zlepšení vztahu. Jo maminka netuší, že synáček litoval, ale dál ti dává spoustu indicií k pokračujícímu paralelnímu vztahu…
@FreeLady12 píše:
Já s tebou souhlasím…Kdyby si ona milenka dala pokoj a přestala vypisovat tak bych to nechala… ale ve chvíli kdy mého přítele otravuje dál, i když ví, že už to všichni vědi a u nás tím nastolila krize. Tak to bych se asi chopila jakékoli zbraně - taky bych se s tím svěřila jejímu manželovi a doufala, že on klepne doma pres prsty jí a ona dá tomu mému pokoj.
Jenže za to přece nemůže jen ona ne? Kdyby něchtěl, tak jí bude ignorovat a může si psát třeba ježíškovi, a jemu by to bylo fuk. Ani omylem bych se s jinou ženskou o chlapa nepřetahovala, to je strašně ponižující. Vážně bys spoléhala na cizího chlapa, že klepne manželku přes prsty aby dala tvému chlapovi pokoj? Vůbec by mě netěšilo, kdybych věděla že je chlap se mnou, jen proto že milenku její manžel proplesknul ![]()
@FreeLady12 píše:
Já s tebou souhlasím…Kdyby si ona milenka dala pokoj a přestala vypisovat tak bych to nechala… ale ve chvíli kdy mého přítele otravuje dál, i když ví, že už to všichni vědi a u nás tím nastolila krize. Tak to bych se asi chopila jakékoli zbraně - taky bych se s tím svěřila jejímu manželovi a doufala, že on klepne doma pres prsty jí a ona dá tomu mému pokoj.
Tak píše, že to ví ten manžel. Tak to teda zakladatelka narazila skoro až na neuvěřitelnou kombinaci
mladý muž se zakoukal do o deset let starší vyzobany slunečnice, která kvůli němu chce opustit manžela, kterému to vlastně ani nevadí. Tak platí moje druhá část rady… Vybrecet se a nechat si hlavu vztyčenou. Čili, ne že tys mi vzala muže a tak já největší looser měním práci. Já ho s rozběhem kopam do zadnice, přímo tobě, užij si ho nádhero, znič si manželství, já se tu v práci budu bavit, jak vám to „úžasně“ funguje ![]()
@meduzza píše:
Víš co a hlavně nepíšeš nic o dětech. Máš nějaké? Společné? Chceš ještě dítě? Podle toho bych se rozhodla. Jestli chceš, tak ve 39 máš nejvyšší čas se porozhlédnout jinde. Třeba řešit jiného partnera. Každopádně mi dle popisu přijde, že by tě časem psychicky zničilo. Sleduješ ho, což ti stejně nepomůže ve zlepšení vztahu. Jo maminka netuší, že synáček litoval, ale dál ti dává spoustu indicií k pokračujícímu paralelnímu vztahu…
Spolecne deti nemame…on ma z predchoziho vztahu a ja taky. Mas pravdu, nici me to a to dost, a to se opravdu snazim byt v pohode. Jenze ta duvera je proste v haji! Uz asi trikrat jsem to po te nevere chtela skoncit, zase jen premlouvani, slibovani. Proste nevim, jak z toho ven, kdybych s nim nepracovala, tak to zvladnu, jenze takhle to je na palici!! Cekam ted na dalsi pohovor, tak snad vyjde!!!
@arinecka píše:
Jenže za to přece nemůže jen ona ne? Kdyby něchtěl, tak jí bude ignorovat a může si psát třeba ježíškovi, a jemu by to bylo fuk. Ani omylem bych se s jinou ženskou o chlapa nepřetahovala, to je strašně ponižující. Vážně bys spoléhala na cizího chlapa, že klepne manželku přes prsty aby dala tvému chlapovi pokoj? Vůbec by mě netěšilo, kdybych věděla že je chlap se mnou, jen proto že milenku její manžel proplesknul
Za mě tohle ne, v tomto případě čistě jako pomstu a odkráčet středem. Nejlíp aby zajíc ještě schytal po hubě ![]()
@FreeLady12 píše:
V tomhle případě bych o to hrozně stála
aby chlap ženskou klepl přes prsty a nevěrný vzteklý vůl, kterého znam dva roky, se mi navždy vrátil. Poslala bych jí ho i s mašlí a kapesnym na měsíc ![]()
Tak at se mladi vydovadi a ja se poroucim, papapa. Stejne uz je to ztracene. On nedela nic pro to, abys mu verila, spis naopak. Musis na ne koukat, oni si za tvymi zady pisou o tom, jak te podvadej. Takze, neni lepsi darek, nez dat kazdemu, co chce ![]()
Jinak chapu, ze jsi na mrtvici a silene zranena
urcite bude jednou zase dobře
@FreeLady12 píše:
Pro tebe je přitažlivej nesebevědomej chudáček, kterej se nedokáže ubráníčkovat, když mu zlá milena píše, tak to za synáčka jako vybojuješ ty? Co si najít lepšího chlapa nebo na víc nemáš?
@Bubla Bůčková píše:
Za mě tohle ne, v tomto případě čistě jako pomstu a odkráčet středem. Nejlíp aby zajíc ještě schytal po hubě
Jenže asi neschytá, i když špatný by to nebylo, to je fakt ![]()
@Sury15 píše:
Spolecne deti nemame…on ma z predchoziho vztahu a ja taky. Mas pravdu, nici me to a to dost, a to se opravdu snazim byt v pohode. Jenze ta duvera je proste v haji! Uz asi trikrat jsem to po te nevere chtela skoncit, zase jen premlouvani, slibovani. Proste nevim, jak z toho ven, kdybych s nim nepracovala, tak to zvladnu, jenze takhle to je na palici!! Cekam ted na dalsi pohovor, tak snad vyjde!!!
Tak to je dobře, že máš děti. Už kvůli nim se dívej víc na sebe než na něj. Držím palce na ten pohovor
. To by bylo pro tebe a děti nejlepší, abys našla fajn práci dál od něj a byla zase v pohodě ![]()
Hele holky já bych vám na to jako fakt strašně ráda kývla. Máte pravdu - né, že ne… ale ona neni sranda poslat chlapa do háje. Kor když ho milujete. Potažmo když jsou v tom děti, že ano ![]()
Jsem ráda, že podobnou situaci řešit nemusím. Nicméně se dokážu vcítit. Taky pracuju s manželem a jedna kolegyně mi tu speciálně leze krkem - manžel si s ní udělal „nejlepší kámošku“ a jako taky mám všechny smysly v pozoru.
Ona nám naštěstí se svým manželem (doufám
) otěhotněla a v tuto chvíli je na mateřský… takže mám klid. Ale jako pracovat v tom neni prča a nedokážu si představit jak bych případně takovou situaci řešila. ![]()
Každopádně to neni tak strašně snadné, jakože „tady máš kufr a čus“
Prostě neni. ![]()
@FreeLady12 píše:
@Bubla Bůčková @LalelaleHele holky já bych vám na to jako fakt strašně ráda kývla. Máte pravdu - né, že ne… ale ona neni sranda poslat chlapa do háje. Kor když ho milujete. Potažmo když jsou v tom děti, že ano
Jsem ráda, že podobnou situaci řešit nemusím. Nicméně se dokážu vcítit. Taky pracuju s manželem a jedna kolegyně mi tu speciálně leze krkem - manžel si s ní udělal „nejlepší kámošku“ a jako taky mám všechny smysly v pozoru.
Každopádně to neni tak strašně snadné, jakože „tady máš kufr a čus“
Ona nám naštěstí se svým manželem (doufám) otěhotněla a v tuto chvíli je na mateřský… takže mám klid. Ale jako pracovat v tom neni prča a nedokážu si představit jak bych případně takovou situaci řešila.
Prostě neni.
Souhlas. Ale tohle konkrétně je nějaký o šest let mladší ne příliš kvalitní přítel… Já kdybych pak o muže stála, tak jdu brečet i ke tchyni, ať ho srovná. Záleží na okolnostech. Ale tady, nevím nevím… Vždyť paní má děti, do důchodu půjde třeba o osm let dřív než on, to s ním fakt plánovala „do konce života“. Jestli už rodinu má a hledá fajn chlapa, obecně bych se rozhlédla kolem těch 45+.