Nevěra x nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
595
27.10.24 12:30
@Anonymní píše: Více

S tímto bych taky souhlasil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.24 12:32

Nikdo na druhého vinu nehází, pokud to tak není. Ve vztahu jsou dva, a pokud se snaží rovni s druhým komunikovat a to třeba i léta a je to jako mluvit do zdi beze změny a přijde příležitost přesně to co bylo očekávané od partnera dostat jinde, tak se prostě může stát a i bez toho aby si dotyčný uvědomil, že ubližuje, protože po letech mluvení do zdi, je už tak otupělý, že to udělá, bez rozmyslu, ale rozhodně ne s tím, že tomu druhému chce ublížit. Vy žijete v ideálních případech, ale lidi co mezi nimi vážně léta komunicece je tuna. Neobhajuji je, jejich první volbou má být ukončení vztahu, pokud jsou už tak unavení ze snahy o komikaci bez odezvy, ale prostě v tom neideální případě ta příležitost naplnit tu danou potřebu přijde a oni to udělají, ale rozhodně jejich první myšlenka není, že to jdou udělat aby ublížili, aby zničili…jdou jen po tom co jim chybělo, někdy i léta. A zpětně lituji a doufají, že se to partner nedozví, protože do toho nesli s tím znicit rodinu.

Nevěrou jsme si sama neprošla, ale rozhodně ji nehází do jednoho pytle, rozděluji chronickou nevěru, kterou neomlouvam, ale dokážu pochopit nevěru, po letech snahy o komunikaci bez absolutní odezvy, kdy už je to na takové hraně, že konec by přišel tak i tak, ale někdy nevěra právě v tomto případě způsobí, že ten konec nepřijde a oba si uvědomí co bylo špatně…ano na straně nevernika pak větší díl zrady,…ale to jsme už u případů kdy podvedený o nevěře ví a má svobodnou vůli odejít nebo zůstat.
Pokud o tom podvedený neví, ale nevěrník je z těch případů, co svého rozhodnutí lituji, tak but s ebudes nevěrník tak moc snažit napravit co udělal a snažit se zachránit vztah ze své strany, ale tam pokud se nezmění i podvadený, který o nevěře neví, tak to stejně dopadne koncem, protože když ignoroval předtím, tak nevím jaký by měl důvod z ničeho nic začít se měnit.

• Citovat
  • Upravit
Anonym123321633
27.10.24 13:24

Ahoj.

Zažil jsem přesně to samé co ty. Jsme rok a něco málo k tomu co to prasklo po několika letech a taky to trvalo rok.

Je to už o mnoho lepší. Jen to chce spoustu práce na obou stranách. Já už pomalu začínám ženě věřit a to je hodně důležité. Vrátila se úcta, respekt, intimita, spousta sexu. Travime spolu hodně volného času i bez děti. Plánujeme. Úplně se mi odevzdala a já cítím upřímnou a hlubokou lásku. Děláme jeden druhého šťastným. Máme radost z obyčejných věci.

Taky to tenkrat ukončila sama ikdyz já už tušil ze se něco deje. Zpětně vidím tu snahu vše zachránit i to jak se cele roky trápila ze selhala a rozhodla se jak se rozhodla.

Držím ti palce, ať jsi šťastný.

Kdybys chtěl, klidně napiš, kdybys chtěl jen pokecat.

• Citovat
  • Upravit
595
27.10.24 14:10

Ano máš pravdu. Ale stejně léta non komunikace, ignorace atd. tak nevím. Jestli je nevěra řešení.
Ono taky nevěra, když máš za zády zázemí je super, taková bezstarostná.
Když se ale místo nevěry rozejdes a musíš všechno sám zařídit, postarat se, tak to je potom jiná. To není jenom o tom hezkém, ale i ty starosti. Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
27.10.24 14:15
@Anonym123321633 píše: Více

Tak obdiv, že jsi to ustál. Já za sebe bych to neustál a byl bych už rozvedený. :palec: :palec:
Já jako dost dobře nechápu, jak pak muzes s takovým člověkem plánovat budoucnost, když nevíš jestli nepřijde opakování jako řešení problémů.
Vždyť nevernikovy jsi v ten moment ukradený, lhostejný.
Asi to vidím moc černě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym123321633
27.10.24 14:34
@Steve718 píše: Více

Pokud přijde, tak se v klidu a bez emocí rozvedu. S čistým svědomím, ze jsem udělal vše, co bylo třeba pro zachování rodiny jako celku. Žena si druhou šanci musela hodně vybojovat a první půlrok nás stal oba malem zdraví. Z nejhoršího jsme už venku.

Neříkej, co bys nedal. Člověk až na samotném dnu nachází sve hranice a možnosti překračovat nastavené limity. Tolik sil, co v sobe člověk dokáže najít je až neskutečné.

Lidé kteří to nezažili to vnímají jako slabost ale vůbec neví, jak jsou ti lidi, kteří to dali neskutečně silní.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
27.10.24 14:37

Ale prosím tě vis houby jak to bylo

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
27.10.24 14:39

Neno vše cerno-bile, jak to vidis ty diky bohu. Je to jen tvuj názor, nic vic

• Citovat
  • Upravit
595
27.10.24 14:52
@Cizinka 999 píše: Více

Ano je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.24 14:54
@Anonym123321633 píše: Více

Zdravím! Moc díky za tuhle odpověď.

Ve všem máte pravdu a doufám, že se nám to podaří jako vám dvoum. Ta síla, kterou v sobě člověk najde je opravdu velká. Kdo nezažil nepochopí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
27.10.24 14:57

V životě te můžou potkat daleko horsi veci než je nevěra.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.24 15:09

A kolik je vašim dětem?

• Citovat
  • Upravit
Anonym123321633
27.10.24 15:13

17 a 14….

• Citovat
  • Upravit
32119
27.10.24 15:18

@Cizinka 999 No to můžou. Ale nevěra je prostě ztráta důvěry a s takovým člověkem, který tě zradí, třeba už být nechceš. To musí vědět každý sám za sebe, jestli je schopný odpustit a hodit to za hlavu, ten vztah už nikdy nebude jako býval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.24 15:22
@Monchichik píše: Více

Vždycky jde asi o povahu.. někdo v tom má majetek, nepříjemnosti s dětmi a rodinou.. tak si radši namlouvají, že se dostali do jiné úrovně vědomí a žijí v iluzi. Já jsem to taky nezvládla, odpustit toho hodně, ale nevěru nedokážu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky