Nevěra x nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.10.24 15:23
@Anonym123321633 píše: Více

Tak to bych neváhala vůbec. Já k tomu měla malé děti.

• Citovat
  • Upravit
32119
27.10.24 15:33
@Anonymní píše: Více

Tak hlavně vůbec nevidím důvod proč mu to řekla. Měla mlčet. Přehodí to na něj, sama si uleví a on se s tím má poprat. Pokud bych zjistila nebo se chlap přiznal k ročnímu paralelnímu vztahu, tak končí. To bych nedala. Odpustila bych asi jednorázový úlet. Podle momentální situace. Ale nic víc. A to jsme spolu už opravdu hodně dlouho. Ale pokud by byl schopný mě takhle dlouhodobě podvádět, tak o něj nestojím já a může slibovat hory doly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym123321633
27.10.24 16:21

Každý to má jinak. A ten vztah před nevěrou je strašně důležitý jaký byl. Pokud člověk děla vše pro toho druhého a nevěra nastane tak se odpustit asi nedá.

• Citovat
  • Upravit
43
27.10.24 16:25
@Monchichik píše: Více

Nezazijes nepochopíš. Takových co absolutně odsoudili nevěru, než ji sami zažili znám, a pak to přišlo…někteří to zkusili a někteří ne, a víte co? Ti kteří to nezkusil, nakonec dopadli s novými partnery ještě hůř a někteří nakonec úplně sami. Druhou šanci, pokud o ní někdo opravdu stojí, si zaslouží téměř každý. Další už ne a musí to vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym123321633
27.10.24 16:34

Čím větší děti, tím hůř to snesou….

• Citovat
  • Upravit
32119
27.10.24 16:45

@LuckyMe99 A co je hrozného na tom zůstat třeba sám? Pro mě by to bylo lepší než nevěrný partner. Za mě druhou šanci možná, ale ne za roční paralelní vztah. To je prostě pro mě mimo diskuzi. U mě se to přetaví v nenávist a nemám problém lidi ze svého života škrtnout navždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.10.24 16:58

Tak pro mě je horší představa, že odkopnu někoho, kdo si uvědomil, co udělala, chce se začít snažit, a dokázat mi, že nevěra byla špatné rozhodnutí, než abych zůstal v životě sám…mohl bych se připravit o dobrý vztah, který z toho může být, jen protože, moje ego a ukřivděnost by nedbali na to, že ten druhý chce dokázat, že ví co udělal a chce mi dokázat, že to napraví.
Ale nevím co si představujeme vy pod paralelním vztahem, já asi to, že by nevěrník, s milenkou žil nebo nevím, to že některé nevěry trvají třeba i rok, furt není paralelní vztah, protože spolu právě ti dva nežijí, nejezdí na dovolené, nestarají se o společnou domacnost, nevychivavaji děti, nepožívají rodinne události, prostě všechno co manželský vztah obnáší…ti dva se sejdou a mají sex. To pro mě není vztah. Já jsem treba i zastáncem toho, že když někdo podvede neznamená to, že partnera nemiluje. Ale to je každého věc, jak tyto věci vnímá. Vy by jste neodpustila a já zase jo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.24 17:15

Mým bylo 7 a 9… to mi přijde jako nejhorší věk, protože vše vnímají ale ještě jsou dost závislí.. ale to si má uvědomit ten co podvádí, je to jeho vina. Ale u nás to z nich vyrostly super holky, ničeho nelituju a já teď můžu být s milovaným chlapem, kdybych s nim zůstala, tak by se dívali na dva zoufalce. A i když jsem mu to nejdřív nepřála, i bývalý se má teď určitě líp.

• Citovat
  • Upravit
43
27.10.24 17:18

Pokud ti dva spolu nemají být, nechcou to zkusit, nesnaží se, tak je lepší od toho jít pryč, to určitě! Vztah dvou lidí co se jen hádají není prostředím pro děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
27.10.24 17:32

@LuckyMe99 Jestli dokáže chodit domů rok s tím, že si někde vesele souloží a dělá jako že nic, tak je to u mě dobytek, se kterým nechci mít už nic společného, protože mi za to nestojí. Nechci s někým takovým vztah, kdo se mě podvádí a s klidem se mi dívá do očí. A jo, je to tak, každý to máme jinak, ty odpustíš, já ne…je to na každém z nás… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
27.10.24 18:42
@Monchichik píše: Více

Souhlasím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym123321633
27.10.24 19:14
@Steve718 píše: Více

Prasárna je to brutální, co si budem. Ale lze se naučit žít i s tímto.

• Citovat
  • Upravit
595
27.10.24 19:46

Proto tě obdivuji, že jsi to dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym123321633
28.10.24 17:16

K tomuhle bych ti chtěl ještě něco napsat.

Mas teď velkou šanci k tomu se stát lepším člověkem. A je úplně jedno, jestli za čas zjistíš, ze půjdete od sebe nebo spolu zůstanete. Jestli to das své ženě nebo to das nějaké jiné. Všechno, co se teď děje, te naučí přistupovat k životu úplně jinak. Na vše se začni dívat s hlubší perspektivy.

Nezáleží na tom jestli mate dům nebo cokoliv dalšího. Nic to neznamená. Jsou to jen hmotné věci. Daleko víc se skrývá v nehmotných věcech. Zážitcích, které ti nikdo nevezme. Obyčejná prochazka se ženou, kterou miluješ, když ji obejmeš a citíš tu hloubku, která ti dává vnitřní štěstí a pocit bezpečí.

…….

Je toho spoustu ….

• Citovat
  • Upravit
13923
29.10.24 00:15

@Steve718

Ve vaší velmi přátelské virtuální při se přikláním spíše na stranu Steve718. :think:

Nevíme jak to skutečně bylo, ani se to pravděpodobně nedozvíme a dost možná není ani ten příběh reálný… Ale napíšu co se stává hodně často.

Malé děti odrostou, vztah si už nese nějaké drobné šrámy. Žena se cítí mál milovaná, muž se cítí odstrčený.
Vrací se po mateřské do práce, doma musí najet na úplně nový režim, kde musí nějak ustoupit oba, v práci ji všichni vnímají víc dospěle (na nějaké kafíčko s kolegyněmi po práci už nemá čas, za nějaké tři roky se změní hodně věcí - lidi odcházejí, přicházejí.
Je toho prostě hodně. Do toho se objeví lichotící kolega, se kterým se nemusí dohadovat kdo vyzvedne dítě ze školky, má pro ni pochopení, sdílí s ní pracovní věci, kterým partner nerozumí. Je to hodně silné pokušení. :cert:

A pak se může stát několik věcí.
Třeba k prozrazení - milenec rychle vycouvá, vztah se podaří nějak slepit a nebo nepodaří :nevim:
Třeba to tak pomalu vyšumí - ten milenecký vztah, ale za nějaké dva tři roky je už odcizení v manželství tak velké, že to nejde moc spravit. Zvyknou si fungovat víc od sebe a těžko se najde síla, co by je dala zase dohromady.
A nebo přijde nějaká „šoková“ situace. Milenec v něčem zklame a partner najednou nevypadá tak špatně. Pak je silná motivace k záchraně vztahu, rodiny.

A protože manželka zakladatele měla motivaci a proto se přiznala. Myslím, že tam k něčemu došlo. Něco co ji donutilo radikálně změnit „směr“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí