Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonym123321633 píše: Více
Tak koukám, další nenapravitelný romantik. ![]()
Taky mám takové stavy, a snažím se to nepřehánět ![]()
@LuckyMe99 píše: Více
To asi proto, že chtějí aby si je jejich partner vybral sám od sebe. Aby ten milenecký poměr ukončil z vlastní vůle a ne ze strachu, že je ty jako partner opustíš… Pro mne je důvěra moc důležitá, taky bych chtěla aby mi partner řekl o tom, že měl poměr sám od sebe. Naopak když by mi lhal, že nikoho neměl a já věděla, že měl. Už bych mu nikdy nedokázala věřit. A asi by to byl důvod k rozvodu. To že člověk uklouzne a zakouká se po 10 letech se dá pochopit. Sice těžko ale dá. Ale to že mi lže do očí… tak to už bych nedala
@Steve718 @Josef_t taky jen mohla mít extrémní osobní krizi a rodinnou krizi a milenec ji mohl podržet, aby se to celé ustála a nesložila se nebo se nerozvedla. Také se mi to stalo, když se manžel zbláznil a začal mne po letech napadat… že jsem se zamilovala do jiného a pak ho měla jako milence… ale manžela jsem nikdy opustit nechtěla ač jsem milence milovala. S milencem to vyšumělo a manžel se začal léčit a pracovat na sobě… krizi jsme zvládli… nicméně kdyby nebylo milence, tak jsem to období nezvládla a možná skončila někde pod drnem nebo byla jen rozvedená
.
@Anonymní píše: Více
Takhle to bylo u mne… strašně jsem ve vztahu trpěla a nevěděla kudy kam
@Anonymní píše: Více
Je údělem milenců a častěji milenek, že jsou jen berličkou.
Otázka je co tě návrat stál navíc, protože napravit vztah nikdy není jednostranná záležitost a vždy to něco stojí. Nejde se jen tak vrátit, jako by se nic nestalo.
A jen tak mimochodem.
Jak ženy mají více pochopení pro jednorázové selhání typu „jen sex“.
Většina mužů to má opačně a spíš budou tolerovat nějaké milostné vzplanutí.