Nevěra ze zoufalství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
20.4.14 20:00
@Anonymní píše:
@chebskamaminka a a si ej potřeba i zmínit, že je to firma malinká, 5 zaměstnanců, všichni se tu znají jak nejlepší kamarádi, takže i vztahy e šéfem jsou blízké, takže co se práce týče, jsou spolu v denodenním kontaktu… já se právě taky bojím, že on sice ví, co chce, ale neví, jak an to, proto chodíme n atu terapii…

holka pořád je to o tom samém, muž si to s ní musí vyřídit, já po provalené nevěře manželovi jasně řekla přes které věci už nepojede vlak, kdy by to znamenalo mezi náma okamžitý konec, nastavila jsem tři mantinely, možná si měla taky muži naznačit, co už je příliš a to tohle teda je, tohle je fakt silná káva, kort když čekáte čtvrté díte, tak musí si vybrat, buď ty, nebo ona - dle toho jednat, ale nebyla by to pro mě omluva, že na to není, on s ní chrápal, na to „koule“ měl a byl velký pán, tak ať si ted vyřeší důsledky, promiň, asi to mám jinak, když praskla nevěra u nás, muž začal toho neskutečně vážit a probudil se v něm silný ochranitelský pud, aby mi nikdo neublížil, nedej bože aby se na mě třeba v krámu křivě podíval - to už bylo teda přehnaný, ale prostě myslím, že kdyby tvůj muž to měl tak jasné nedopustil by takové ubližování tobě, je to od něj srabácký :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šohajek
20.4.14 20:00

Jako pozor, pokud ji propustí a ona se obrátí na soud, tak to skoro určitě vyhraje. Bude ji muset vzít zpátky a ještě ji zaplatit velké odškodné a soudní výlohy.

Druhá věc je tak, že u nás se většina zaměstnanců jít k soudu bojí.

• Citovat
  • Upravit
2889
20.4.14 20:04

Já si myslím, že když někdo chodí s ženatým šéfem, tak má vědět, co může nastat. Ta situace je prostě „o hubu“. Dle mě jí mělo být jasný, že riskuje místo. Nemluvím o paragrafech, tohle je realita. Že může mít manžel špatný svědomí věřím, ale třeba by to spravilo velké odstupné nebo že by jí nějak dohodil jiný místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.14 20:11

@chebskamaminka neboj se, teď do něj necchi rýt, je sám v takovým stavu, hrozný.. ale mantinely dostne velice brzy. s tím počítám… a můžu se zeptata, jak se vám žije dneska, jak si zvládla přežít ten pocit, že má něco s jinou ženou :?: mě to pořád běží před očima…

• Citovat
  • Upravit
714
20.4.14 20:18
@Anonymní píše:
@chebskamaminka neboj se, teď do něj necchi rýt, je sám v takovým stavu, hrozný.. ale mantinely dostne velice brzy. s tím počítám… a můžu se zeptata, jak se vám žije dneska, jak si zvládla přežít ten pocit, že má něco s jinou ženou :?: mě to pořád běží před očima…

To ti bude pred ocima bezet jwste hodne dlouho, ale cas to bude postupne hojit a tisit, dulezite je, abys ji nemela denne na ocich, uz proto by mela z prace vysmahnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
20.4.14 20:51
@Anonymní píše:
@chebskamaminka neboj se, teď do něj necchi rýt, je sám v takovým stavu, hrozný.. ale mantinely dostne velice brzy. s tím počítám… a můžu se zeptata, jak se vám žije dneska, jak si zvládla přežít ten pocit, že má něco s jinou ženou :?: mě to pořád běží před očima…

mantinely jsi měla nastavit už hned po prasknutí nevěry, to je nejlepší čas :hug: víš já v tom nemumí politovat svého, natož cizího nevěrného muže, když jsou v nějakém špatném stavu, protože dostali se do něj oni sami a dobrovolně

jak jsme na tom dnes???no bude to 9 měsíců, první den co to prasklo jsem se chtěla rozvést, chtěla jsem odejít, hledala jsem si byt, byla to opakovaná nevěra s tou samou osbou, ale prasklo to až při druhé, takže když o tom mluvím, mluvím o tom, že to byly jeho nevěry, vždy říkám, že jsem odpouštěla nevěry dvě, po 4 dnech jsme si ujasnili, že to zkusíme ještě, on od prvního dne mluvil o tom, že to ukončí a tak se i stalo

dnes po těch měsících, čas spoustu věcí otupil, spoustu věcí hezkých ta nevěra vzala a to hodně moc, spoustu hezkého toho nového nám dala, no spoustu věcí špatných nám vzala (chyby ve vztahu před nevěrou byly) a spoustuuuu špatného nám dala, mě

víš dnes když se dívám na sebe do zrcadla říkám si, kde je ta holka co tu byla dřív, změnilo mě to a to hodně, už nikdy nebudu stejná

muž se ke mě chová úplně jinak, na rukou by mě nosil, snažil se a snaží, ale to já také, nedokážu mu říct, že ho miluju, nebo že jsem šťastná, ani si to neřeknu sama sobě v hlavě, tohle neumím, asi si to nikdy nepřiznám, to jsem říkavala dřív a dnes mi přijde, že to důležitější je dělat, než říkat

jestli chceš klidně napiš do SZ, tu bych to asi zahltila

hodně m pomohla poradna a zkušenosti jiných na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.14 21:14

@chebskamaminka děkuju ti strašně moc… my se teprv te´d dostáváme do fáze, kdy nejsme tak zahlcení emocem, a že si dokážeme připustit, co že se to vlastně stalo a co s tím… chyby z mojí strany byly a to hodně moooc… je to ještě strašně moc křehké, ale nějak mě to nakoplo.. zítra paíšu sz, ještě jednou děkuju moc moc…

• Citovat
  • Upravit
4780
20.4.14 21:26
@Anonymní píše:
@chebskamaminka děkuju ti strašně moc… my se teprv te´d dostáváme do fáze, kdy nejsme tak zahlcení emocem, a že si dokážeme připustit, co že se to vlastně stalo a co s tím… chyby z mojí strany byly a to hodně moooc… je to ještě strašně moc křehké, ale nějak mě to nakoplo.. zítra paíšu sz, ještě jednou děkuju moc moc…

není vůbec zač :hug: mě to taky pomohlo se tady vypsat, je důležité si uvědomit chyby které děláme, ale taky je důležïté se neobviňovat z chyby manžela, on se rozhodl řešit problémy nevěrou, stejně jako ten můj, měli to řešit s náma, tisíckrát jsem se ptala manžela co se děje :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.14 21:28

@chebskamaminka já se bohužel neptala, jen si jela tu svou.. a pak už to jelo jen v kole výčitek, ječení, scén, balení, vyhazování atd, což ho ode mě ještě odhánělo… teprv te´d je klid k řešení problémů…

• Citovat
  • Upravit
káťa
20.4.14 21:34

Mně je jen trošku divné, že manžel udělal průser (začal si s vaší zaměstnankyní) a ten průser chceš žehlit ty.
Tak nějak bych od chlapa očekávala, pokud by chtěl naše manželství zachránit, že přijde a řekne sám, že za a ) buď se ona propustí a za jakých podmínek anebo za b)že ona zůstane zaměstnankyńí s tím, že jí on sám postaví do latě a důrazně dá najevo, že odteď se budou bavit jen na pracovní úrovni a že si nepřeje žádné narážky na minulost, soukromí či dokonce aby jakkoli konfrontovala tebe.
Výmluvy na to, že je mu jí líto, jsou absolutně nesmyslné, to bych se spíše bála toho, aby s ní vztah nepokračoval, když to s ní nedokáže rázně utnout.

• Citovat
  • Upravit
714
20.4.14 21:36
@Anonymní píše:
@chebskamaminka já se bohužel neptala, jen si jela tu svou.. a pak už to jelo jen v kole výčitek, ječení, scén, balení, vyhazování atd, což ho ode mě ještě odhánělo… teprv te´d je klid k řešení problémů…

Každej může ve vztahu udělat chybu, je fajn, že ted se to snažíte narovnat a oba na vztahu pracujete, přeju hodně sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
21.4.14 14:25
@Anonymní píše:

no ono je jedno jestli se ptáš a nic ti neřekne, nebo ti řekne až když to praskne - tak jako tak se to dozvíš až když je nevěra na světě. Trochu se ztrácím u vás v časové linii, jak dlouho to je od provalení, jak dlouho do něj reje, to si od ní necha několik měsíců kálet na hlavu, ty jsi v šestém měsíci těhotenství, otěhotněla až po provalení a ona do vás několik měsíců reje a on si to nechá líbit a ty kvůli tomu trpíš několik měsíců???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.14 09:31

@chebskamaminka ta paní se tu začla zjevovat před rokem a půl, přes loňské léto se to mezi nima nějak rozvinulo, to bylo hrozný, jenže pořád to bylo jakože jen kamarádka…no a když se zdálo, že je klid, tak po novém roce se to mezi nima rozvinulo jakože úplně… pak se něco přihodilo, to je tak měsíc a půl, kdy jsem na něm jasně začla cítit, jak obrátil, že je úplně jinej… najednou i kytka, cítila jsem z něj cosi, co dlouho ne… jenže 14 dní po tomhle obratu se provalilo to, že po novém roce to začloo být vážnější a byť on to evidentně už utnul, začala mela…
no a te´d je takovej odtažitej, je vidět, že mu strašně záleží na tom, abychom se z toho dostali a na mě, ale je takovej, že se bojí a na můj vkus bojuje málo.. má to stejně s tím ochranitelským syndromem, kdy emu zdály noční můry o tom, jak mě někdo kope do břicha atd. poprosil mě, že půjdem příští týden ještě spolu k té psycholžce, že to potřebuje rozebrat jakože proč to všechno atd…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.14 09:32

A reje pořád, ať je to mezi nima jak chce, montuje se pořád a do všeho…

• Citovat
  • Upravit
33155
23.4.14 09:53

Mě to příjde divný. Tak manžel měl poměr. Ted to chce doma urovnat a zachránit rodinu. Ale promluvit si s milenkou a dohodnout se na výpovědi nechce, kvůli svědomí? Myslím, že pokud opravdu chce zachranovat, jak píšeš, tak musí vědět jak ti asi je a jednat. :nevim: Taky bych ji v práci nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí