Nevěra ze zoufalství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.4.14 10:07

@WERISKA myslím, že chce, jen z podstaty je člověk, co tohle neumí, připravit někoho o příjem. předpokládám, že tohle je jedna z věcí, kterou chce probrat u té psycholožky.
abych pravdu řekla, je pro mě prioritní, aby si uvědomil, co opravdu chce a šel si za tím, s ní to nekompromisně ukončil, mě dal pocit jistoty a její odchod je druhá záležitost.. kdyby s ní vyrazil dveře hned, bála bych se, že to je divadýlko, a bych měla klid, protože on jinak všechna rozhodnutí hodně zvažuje, nic neříká, ani nedělá hned… podle mě, pokud to fakt ukončil a i vedle ní bude bojovat za rodinu, to je to ono, a pak budu chtít, aby šla pryč… v úterý jdeme k té paní, tak snad budu moudřejší…

• Citovat
  • Upravit
33155
23.4.14 10:15

Tak Vám držím palce at to dopadne nejlépe jak může. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.14 10:18

@WERISKA děkuju.. kdybych považovala manžela za debila, nemažu se s ním ani vteřinu. ale známe se přes 10 let a tohle považuju jen za totální, hnusný pomatení smyslů, velký zoufalství a neštěstí.. proto se to mi to nějak nechce vzdát…

• Citovat
  • Upravit
1957
23.4.14 11:01

Podle mně by se neměl rozhodovat, zda bude odejita či ne. To by snad v této situaci mělo být naprosto jasné. Nyní by měl řešit jen to, jakým způsobem ji vyhodí. Ona se tam drží jen proto, aby mohla dál rozvrtávat a dokazovat, že je lepší, než manželka. Normální/slušná baba by po tomto fiasku odešla sama a středem, bo by si připadala jako blbka, která naletěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
23.4.14 11:09
@vendulka72 píše:
Podle mně by se neměl rozhodovat, zda bude odejita či ne. To by snad v této situaci mělo být naprosto jasné. Nyní by měl řešit jen to, jakým způsobem ji vyhodí. Ona se tam drží jen proto, aby mohla dál rozvrtávat a dokazovat, že je lepší, než manželka. Normální/slušná baba by po tomto fiasku odešla sama a středem, bo by si připadala jako blbka, která naletěla.

souhlasím… podívat se na její pracovní smlouvu a ukončit i pracovní poměr… chápu, že pokud má smlouvu na dobu neurčitou může vzniknout situace, že má nárok na odstupné…no tak ať jí ho dá, klid v rodině mu snad za to stojí??? jinak sex v pracovní době lze určitě považovat za hrubé porušení pracovní kázně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.14 11:14

Holky, věřím tomu, že ona odejde, že on se s ní domluví, jen to nebude zítra.. a jak jsem psala pro mě je prioritní, aby si to srovnal v hlavě, tužil rodinu a pak jí poslal pryč s chladnou hlavou. protože pokud to udělá s horkou, bude si to akorát vyčítat a bude ho hlodat, jestli si našla práci atd.. s odstupným se počítá, ne malým…

• Citovat
  • Upravit
4780
23.4.14 17:18
@Anonymní píše:
Holky, věřím tomu, že ona odejde, že on se s ní domluví, jen to nebude zítra.. a jak jsem psala pro mě je prioritní, aby si to srovnal v hlavě, tužil rodinu a pak jí poslal pryč s chladnou hlavou. protože pokud to udělá s horkou, bude si to akorát vyčítat a bude ho hlodat, jestli si našla práci atd.. s odstupným se počítá, ne malým…

tak jsem dočítala, no a kdy jsi teda mezitím stihla otěhotnět, v jaké fázi???dobře dejme tomu, že by to měl s ní vyřešit, ale nebude to zítra???no a jaká doby byla adekvátní, možná když se nehodlá několik měsíců rozhoupat a nechceš na něj přímo tlačit (ikdyž já bych na něj byla přísnější, jsi na něj až moc hodná) zkus mu dát jasné časové rozmezí, třeba chci aby jsi do měsíce vyřešil tu záležitost s prací… on se nemůže rozhoupat, neříkej, že tě přitom nesledují černé myšlenky, už jen kvůli tomu bych o já chtěla po svém manželovi.

víš výčitky a pocit viny, to je normální proces a bohužel, že to řeknu takhle, ale ono to těm nevěrníkům patří, protože oni se pro tu nevěru rozhodli, hrozně tím ublížili, pokud to není divadlo a pocity, které dávají najevo je to co opravdu cítí, je to krok k nápravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.4.14 11:36

@Anonymní: velmi se cenní tvá tolerance k němu, že chceš zachovat přes všechny nedobré skutky váš vztah. Myslím, že pokud on má tebe na prvním místě, tak dokáže s tou ženskou skoncovat a uvědomit si, že se nevydal tím správným směrem. Budu držet palce, aby vám to dopadlo co nejlépe. Ono se to radí tady na nějakém internetu, kde nevidíš, jak se člověk u toho tváří, na která slova klade důraz atd… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí