Nevěřím mu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
beruska7908
21.4.11 00:14
j.a.n.i1 píše:
beruska7908 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
beruska7908 píše:
Daruše píše:
ale ,já nakouřím a na balkomě jem ji přisltihla a bylo to divné
nechapu…tys je pristihla spolu?nebo jak ? nejak mi do toho nezapada to, ze kouris :nevim:
Já nerozumim skoro ničemu :oops: :lol:
Kamco, ja tu diskusi taky nepochopila, :think: jsme dve :mrgreen:
Tři :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
17715
21.4.11 07:18

4 :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
21.4.11 07:53

5 :zed:
a takhle po ránu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
21.4.11 07:58

:lol: :zed: :lol: myslela jsem si že chyba je na mé straně ale díky holky je nás 6 :lol: ještě to se mnou není tak krizový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
21.4.11 08:05

ty soudíš že ti nevěrný podle toho že to zná tva kamaradka u vás doma? A ty si ji jako kamarádku nikdy nepozvala na kafe.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
21.4.11 08:16

Já bych to zatím nechala být, protože pokud mezi nimi nic není a budeš hledat důkazy, bude ti naráz podezřelé i to, co podezřelé není a můžeš si tím rozbít fungující vztah. Buď v klidu, ale nebuď přitom zase úplně slepá…a nechej tomu volný průběh, stejně by ti ani jeden neřekl pravdu kdyby ses ptala a možná by z tebe ještě udělali paranoiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
21.4.11 08:24
beruska7908 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
beruska7908 píše:
Daruše píše:
nechapu…tys je pristihla spolu?nebo jak ? nejak mi do toho nezapada to, ze kouris :nevim:

Ne jsme 3. Blbě se vyjadřuje a nekontroluje si co napíše, v tom aby se prase vyznalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
21.4.11 08:49
monikalysa píše:
beruska7908 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
beruska7908 píše:
Daruše píše:
Ne jsme 3. Blbě se vyjadřuje a nekontroluje si co napíše, v tom aby se prase vyznalo :nevim:

no ja taky obcas pisu rychle a delam chyby,ale tohle nema hlavu ani patu, viz. veta o balkone. ja ji chtela poradit,ale nevim co.. :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46867
21.4.11 08:55

7 :mrgreen: , balkon jsem taky neochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.4.11 10:55

Zakladatelko, nedělej z toho zatím žádné drámo. Třeba jí to kouření venku přišlo automatické. Jsou i ohleduplní kuřáci, kteří nemají potřebu hulit ostatním pod nos. A to, že šla automaticky na balkon nemusí znamennat, že ví, jak to u vás chodí, že nekouříte doma. To ještě neznamená nevěru.
Jestli máš opravdu ten pocit, zaměř se třeba při svém pozorování spíš na svého partnera. Na něm to poznáš líp než na kamarádce/známé.

PS: posměváčkům zdar :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.4.11 19:39

:huban:
Já se opravdu snažila a zakladatelka asi ani nemá touhu to vysvětlit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
21.4.11 23:13
Kamča.dalmatinka píše: :huban:
Já se opravdu snažila a zakladatelka asi ani nemá touhu to vysvětlit :wink:

No asi ztratila cestu na toto forum, tak už sem nezavítala… Ale je pravda, místo aby napsala JEDEN dlouhý příspěvek, vysvětlující hodně věcí, tak radši napíše zkratkovitě jednu větu do každého příspěvku, které k tomu nemají ani hlavu ani patu, vážně aby se v tom prase vyznalo nebo dvě… :think: :roll:

PS: Někoho koho vidím třikrát v životě teda nepovažuji za kamaráda, ale známého… A podvádět tě s ní klidně může, ale paranoia je svinstvo, bacha na to… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
48576
21.4.11 23:17
etatinek píše:

No asi ztratila cestu na toto forum, tak už sem nezavítala… Ale je pravda, místo aby napsala JEDEN dlouhý příspěvek, vysvětlující hodně věcí, tak radši napíše zkratkovitě jednu větu do každého příspěvku, které k tomu nemají ani hlavu ani patu, vážně aby se v tom prase vyznalo nebo dvě… :think: :roll:

PS: Někoho koho vidím třikrát v životě teda nepovažuji za kamaráda, ale známého… A podvádět tě s ní klidně může, ale paranoia je svinstvo, bacha na to… :wink: :oops:

e tatínku a mi dvě prasata se v tom nevyznáme,tak jich bude potřeba asi víc :mrgreen: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.4.11 11:39

No zajímavé, vůbec nechápu souvislosti, co jsi tu napsala. takže těžko radit 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
29.4.11 13:38
etatinek píše:

PS: Někoho koho vidím třikrát v životě teda nepovažuji za kamaráda, ale známého… A podvádět tě s ní klidně může, ale paranoia je svinstvo, bacha na to… :wink: :oops:

spojeny se stihomamem jeste horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria