Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
myslela jsem si že chyba je na mé straně ale díky holky je nás 6
ještě to se mnou není tak krizový
ty soudíš že ti nevěrný podle toho že to zná tva kamaradka u vás doma? A ty si ji jako kamarádku nikdy nepozvala na kafe.. ![]()
Já bych to zatím nechala být, protože pokud mezi nimi nic není a budeš hledat důkazy, bude ti naráz podezřelé i to, co podezřelé není a můžeš si tím rozbít fungující vztah. Buď v klidu, ale nebuď přitom zase úplně slepá…a nechej tomu volný průběh, stejně by ti ani jeden neřekl pravdu kdyby ses ptala a možná by z tebe ještě udělali paranoiu.
beruska7908 píše:Kamča.dalmatinka píše:Kamco, ja tu diskusi taky nepochopila,beruska7908 píše:Já nerozumim skoro ničemuDaruše píše:nechapu…tys je pristihla spolu?nebo jak ? nejak mi do toho nezapada to, ze kouris
ale ,já nakouřím a na balkomě jem ji přisltihla a bylo to divné![]()
jsme dve
Ne jsme 3. Blbě se vyjadřuje a nekontroluje si co napíše, v tom aby se prase vyznalo ![]()
monikalysa píše:beruska7908 píše:Ne jsme 3. Blbě se vyjadřuje a nekontroluje si co napíše, v tom aby se prase vyznaloKamča.dalmatinka píše:Kamco, ja tu diskusi taky nepochopila,beruska7908 píše:Já nerozumim skoro ničemuDaruše píše:nechapu…tys je pristihla spolu?nebo jak ? nejak mi do toho nezapada to, ze kouris
ale ,já nakouřím a na balkomě jem ji přisltihla a bylo to divné![]()
jsme dve
no ja taky obcas pisu rychle a delam chyby,ale tohle nema hlavu ani patu, viz. veta o balkone. ja ji chtela poradit,ale nevim co..
![]()
Zakladatelko, nedělej z toho zatím žádné drámo. Třeba jí to kouření venku přišlo automatické. Jsou i ohleduplní kuřáci, kteří nemají potřebu hulit ostatním pod nos. A to, že šla automaticky na balkon nemusí znamennat, že ví, jak to u vás chodí, že nekouříte doma. To ještě neznamená nevěru.
Jestli máš opravdu ten pocit, zaměř se třeba při svém pozorování spíš na svého partnera. Na něm to poznáš líp než na kamarádce/známé.
PS: posměváčkům zdar
.
![]()
Já se opravdu snažila a zakladatelka asi ani nemá touhu to vysvětlit ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Já se opravdu snažila a zakladatelka asi ani nemá touhu to vysvětlit
No asi ztratila cestu na toto forum, tak už sem nezavítala… Ale je pravda, místo aby napsala JEDEN dlouhý příspěvek, vysvětlující hodně věcí, tak radši napíše zkratkovitě jednu větu do každého příspěvku, které k tomu nemají ani hlavu ani patu, vážně aby se v tom prase vyznalo nebo dvě…
![]()
PS: Někoho koho vidím třikrát v životě teda nepovažuji za kamaráda, ale známého… A podvádět tě s ní klidně může, ale paranoia je svinstvo, bacha na to…
![]()
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:
Já se opravdu snažila a zakladatelka asi ani nemá touhu to vysvětlitNo asi ztratila cestu na toto forum, tak už sem nezavítala… Ale je pravda, místo aby napsala JEDEN dlouhý příspěvek, vysvětlující hodně věcí, tak radši napíše zkratkovitě jednu větu do každého příspěvku, které k tomu nemají ani hlavu ani patu, vážně aby se v tom prase vyznalo nebo dvě…
PS: Někoho koho vidím třikrát v životě teda nepovažuji za kamaráda, ale známého… A podvádět tě s ní klidně může, ale paranoia je svinstvo, bacha na to…![]()
![]()
e tatínku a mi dvě prasata se v tom nevyznáme,tak jich bude potřeba asi víc
![]()
No zajímavé, vůbec nechápu souvislosti, co jsi tu napsala. takže těžko radit
![]()
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:
Já se opravdu snažila a zakladatelka asi ani nemá touhu to vysvětlitNo asi ztratila cestu na toto forum, tak už sem nezavítala… Ale je pravda, místo aby napsala JEDEN dlouhý příspěvek, vysvětlující hodně věcí, tak radši napíše zkratkovitě jednu větu do každého příspěvku, které k tomu nemají ani hlavu ani patu, vážně aby se v tom prase vyznalo nebo dvě…
PS: Někoho koho vidím třikrát v životě teda nepovažuji za kamaráda, ale známého… A podvádět tě s ní klidně může, ale paranoia je svinstvo, bacha na to…![]()
![]()
spojeny se stihomamem jeste horsi