Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se ja pisu minimalne, jsem ctenar, ale strasne postradam gladys…a ta tu stopro od ty doby neni ![]()
@lajovka píše:
@martina.se ja pisu minimalne, jsem ctenar, ale strasne postradam gladys…a ta tu stopro od ty doby neni
jo, to je fakt.. ta tu chybí obzvlášť ![]()
@lajovka píše:
@Chocoloco na to Kolik tu mas prispevku se divim, ze ji neznas
Neznam
, chodim pokecat hl. do jednoho vlakna.
Jeste nejake otazky mami
?
1.Chlap bez peněz by mě vadil víc, jak kdyby mi zahl..Natož ještě utrácí a nemá na to.To nemyslí na dítě??
Jak je dítě staré? Udělala bych to takhle, nechce makat? Dobře. Najdi si práci ty a on ať je s dítětem doma. Uvidíš, jak ho to bude bavit.Jen bych ho upozornila, že hledáš práci a kdo je rychlejší hold ´´vyhrává´´
A řeči, že by se nepostaral a máš strach-to jsou jen výmluvy. Já otěhotněla nečekaně v 19 letech. Dítě jsem ještě dlouho nechtěla, chodila jsme celá v černým a ráda se tahala po akcích atd. Všichni měli strach.Po porodu jsem se obarvila na blond, nahodila pastelové barvy a je to. Prostě jsme najednou musela dospět..Udělej to stejné, nebo o něho příjdeš
@SlecnaSally no tak ja do prace chodim a jeho to nestve takze asi tak: )
Takže ty do práce chodíš, on už bude taky..takže bude po hádkách, když bude pracovat, no ne? A výtáhni z něho to, co jsi do něho dala..Jestli utrácel a chodil ven, tak je jasné, za co utrácel a to bych mu teda nenechala..
Jinak už na něho neřvi a buď v pohodě, jestli se netěší domů kvůli husté atmosféře, není se čemu divit ![]()
Já se tvým reakcím nedivím, ale ty ho opustit nechceš, takže musíš zvolit jinou strategii
@SlecnaSally no jde oto že mi přijde že si dovoluje čím dal tim víc. Začal k nam i vodit sve opilé kamarády kteří u nas prespali a me to vadí: (
@Anonymní píše:
@SlecnaSally no jde oto že mi přijde že si dovoluje čím dal tim víc. Začal k nam i vodit sve opilé kamarády kteří u nas prespali a me to vadí: (
No vidím, že je toho hodně..Je to ten typ otec-puberťák..Nezávidím. Nechápu, jak si může někoho dotáhnout domů bez tvého svolení…Já bych je vypakovala
@Anonymní píše:
@SlecnaSally to by mi udelal scénu a nevahal by me i udeřit
a ty tady ještě něco řešíš? Ach jo, jako co pak od takového vola čekáš? Pakovat se od něj co nejdřív.
@Anonymní píše:
@SlecnaSally to by mi udelal scénu a nevahal by me i udeřit
Bic a pryc.