Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám přítele a s nim roční dceru. On pořád někde lítá a ja mu nevěřím ze mně nepodvadi.
Téměř spolu nespime a jakýkoliv fyzický kontakt odmítá.
Nevim co stím
Já jsem v tohle svině, projela bych mu mobil, PC,…
Moc informací nepíšeš…nemusí to být hned nevěra. Může být přepracovaný, nebo má třeba psychické problémy… ![]()
Právě ze do prace nechodí, je dlouho bez práce a mimo jine mi vadi ze utraci kč
@Anonymní píše:
Tak tohle by mi taky vadilo.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám přítele a s nim roční dceru. On pořád někde lítá a ja mu nevěřím ze mně nepodvadi.
Nevim co stím
Nechci být chytrej, určitě to tady zazní, ale pokud není spokojenej doma, tak má asi důvod lítat… (promiň) Nebo jinak, zodpovědnost za dítě a rodinu je nad jeho síly - vím o čem mluvím, protože můj bratr je na tom podobně. Má ročního syna a je to pro něj najednou problém - vidí, kolik je s dítětem starostí atd. Problém bych viděl tady v tom. Hele a nevěra v tom fakt nemusí být… ![]()
@Anonymní píše:
Bez prace a utraci…to by mi vadilo skoro vic, nez nevera. A misto, aby aktivne hledal praci nebo chodil po brigadach, coura kdo vi kde.
No tak pokud ani už dlouho nepracuje, tak už by šel k šípku ![]()
@jardak Pokud by byl můj chlap doma s něčím nespokojený, tak předpokládám, že v první řadě by mi to řekl. A já bych věděla, s jakým problémem se potýkám a tím pádem to i mohla řešit. Nesnáším ty typy, co jsou kvůli něčemu nespokojení, ale neumí to říct narovinu, aby se to mohlo vyřešit.
Moje švagrová (ale oni nejsou sezdaní) to vyřešila tak, že jako si někoho našla přes internet (což v posledku nebyla pravda) a vlastně bratra donutila k tomu, aby zareagoval - no nevím, jestli bych ti něco podobnýho doporučoval… (ale je to taky řešení)
Každá rada drahá… ty jo, že někdo není spokojenej s tím, co má…
Příspěvek upraven 14.11.14 v 19:38
Prosím, napiš, co na něm máš ráda! Mě to hlava nebere mít ráda někoho, kdo si ani o mě koště neopře.
Nevim co stím