Nevěřím mu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.11.14 19:37

@majki.r právě nevim na cem sem. Říká že mu vadí že na nej kricim když utrácí kč. Ale kdo ny nekricel když utrácí a ja pak nemám. Pokud jde na brigadu tak to utratu za sebe

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.14 19:39

@jenika1 no miluju ho a nechci zničit rodinu

• Citovat
  • Upravit
12550
14.11.14 19:39
@Anonymní píše:
@majki.r právě nevim na cem sem. Říká že mu vadí že na nej kricim když utrácí kč. Ale kdo ny nekricel když utrácí a ja pak nemám. Pokud jde na brigadu tak to utratu za sebe

Podle toho, co píšeš, je to pěkně nezodpovědný jedinec. Některé typy nepředěláš, je to smutné, ale v některých případech pak nezbývá, než sundat růžové brýle.
:|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
14.11.14 19:40
@Anonymní píše:
@majki.r právě nevim na cem sem. Říká že mu vadí že na nej kricim když utrácí kč. Ale kdo ny nekricel když utrácí a ja pak nemám. Pokud jde na brigadu tak to utratu za sebe

A ceho si na takovem chlapovi vazis? Rodinu zabezpecit nedokaze, Tebe odmita… Fakt me nenapada, co by me na nem imponovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
14.11.14 19:43
@jardak píše:
Nechci být chytrej, určitě to tady zazní, ale pokud není spokojenej doma, tak má asi důvod lítat… (promiň) Nebo jinak, zodpovědnost za dítě a rodinu je nad jeho síly - vím o čem mluvím, protože můj bratr je na tom podobně. Má ročního syna a je to pro něj najednou problém - vidí, kolik je s dítětem starostí atd. Problém bych viděl tady v tom. Hele a nevěra v tom fakt nemusí být… :)

Jenže lítat kdoví kde, utíkat před problémy přece není řešení. Možná si pojmenoval, co za tím je, ale dotyčného to bohužel neomlouvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.11.14 19:46
@Mama11 píše:
Jenže lítat kdoví kde, utíkat před problémy přece není řešení. Možná si pojmenoval, co za tím je, ale dotyčného to bohužel neomlouvá…

Nechci mluvit proti svému pohlaví, ale zdá se mi, že je to dnešní neduh celé řádky chlapů… :) Utíkat před problémy… jenom viz z mého okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.14 19:47

Poraďte co s ním? :(

• Citovat
  • Upravit
5
14.11.14 19:49
@Anonymní píše:

Hele, máte oba nějakého dobrého známého (známou)? Svěř se jí (jemu), popros o pomoc a potom tam zajděte oba s tím, aby vám pomohl(a)… (ať už o tom tvůj přítel bude vědět, nebo to bude pro něj překvapení) To je moje rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
14.11.14 19:50
@Anonymní píše:

To ti asi nikdo moc neporadí, spíš bych ti poradila co s tebou :-) Uvědom si, v čem dokážeš udělat kompromis a kdy už je to přespříliš, a zhodnoť, jestli ti s takovým chlapem stojí za to žít. Opřít se o něj nemůžeš, otec to asi nebude příkladný, když je pořád pryč, nevydělává, nemluví s tebou.
Já si sama sebe cením natolik, že bych s takovým nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
14.11.14 19:50
@Anonymní píše:

Zatím nepíšeš, co jsi už podnikla. Zeptala ses ho, proč je pořád pryč a proč třeba nehledá práci? Proč s tebou nechce spát? Jestli někoho nemá? Asi bych se ho na rovinu zeptala, ať víš, na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.11.14 19:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám přítele a s nim roční dceru. On pořád někde lítá a ja mu nevěřím ze mně nepodvadi.
Téměř spolu nespime a jakýkoliv fyzický kontakt odmítá.
Nevim co stím

tvůj přítel někde lítá, nespíte spolu a ty řešíš ž by to mohl být nevěrný? aha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.14 19:56

Ptala sem se ho mockrát, pry se doma nudi :(Ja nevim co vic mam dělat! Kamaradka mi radi at ho chvili ignoruju a uvidi se co dal.

• Citovat
  • Upravit
12550
14.11.14 19:57
@Anonymní píše:
Ptala sem se ho mockrát, pry se doma nudi :(Ja nevim co vic mam dělat! Kamaradka mi radi at ho chvili ignoruju a uvidi se co dal.

Když se nudí, tak ať nakluše do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
14.11.14 19:59
@Anonymní píše:

Poslat ho do prace jako kazdeho normalniho chlapa, ktery ma rodinu.

Prestan resit potencialni neveru a res fakt, ze mas dite s nezodpovednym lemplem.

• Citovat
  • Upravit
12550
14.11.14 20:01
@Chocoloco píše:
Poslat ho do prace jako kazdeho normalniho chlapa, ktery ma rodinu.Prestan resit potencialni neveru a res fakt, ze mas dite s nezodpovednym lemplem.

Líp bych to nenapsala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria