Nevěřím mu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.11.14 23:13
@Chocoloco píše:
Bic a pryc.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
14.11.14 23:13
@Passat píše:
Tys to napsala krasne.

Dnes holt perlim moudra :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6388
14.11.14 23:25

Tak si to shrneme
1. Neváží si tě
2. Neváhal by tě uhodit (jestli to teda už neudělal)
3.Zahýbá ti
4. Má raději kamarády jak tebe a dítě
5. Utrácí tvoje peníze
6. Finančně ti nepomáhá
7. Nespíte spolu
8. Skoro se nevidíte
9. Tahá se po venku
10. Tvoje city jsou mu ukradený

Chybí mi něco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
14.11.14 23:29
@SlecnaSally píše:
Tak si to shrneme
1. Neváží si tě
2. Neváhal by tě uhodit (jestli to teda už neudělal)
3.Zahýbá ti
4. Má raději kamarády jak tebe a dítě
5. Utrácí tvoje peníze
6. Finančně ti nepomáhá
7. Nespíte spolu
8. Skoro se nevidíte
9. Tahá se po venku
10. Tvoje city jsou mu ukradenýChybí mi něco??

To jsou veci proti. A ted prosim veci pro. Jsem nedavala moc pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
14.11.14 23:31

@Passat Jediná, co tu padla je, že ho má ráda :zed: Nebo blbě čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
14.11.14 23:39
@majki.r píše:
@Passat Jediná, co tu padla je, že ho má ráda :zed: Nebo blbě čtu.

To je 1:10 asi by ses zakladatelko mela nad tim jeste jednou a poradne zamyslet. Kdyby to bylo aspon50:50 ale tohle je spatne skore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
14.11.14 23:43

Zakladatelko jestli ti můžu poradit, tak si vezmi nějakou pěknou knížku, kde se dočteš, jak vypadá harmonická rodina. Může to dost pomoct. Já se třeba při čtení Padesáti odstínů šedi rozešla s bývalým. Měl problém mě vůbec vzít za ruku, měla jsem ekzém…a samozřejmě růžové brýle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
14.11.14 23:52

Dobře, tak dáme i plusy :mrgreen:

1.Má ho ráda
2. Má s ním dítě
3. Bojí se samoty a že si nikoho nenajde…?
4. Je ve společnosti svých kamarádů oblíbenej
5. I milenka je spokojena

Víc mě nenapadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
14.11.14 23:57
@SlecnaSally píše:
Dobře, tak dáme i plusy :mrgreen:

1.Má ho ráda
2. Má s ním dítě
3. Bojí se samoty a že si nikoho nenajde…?
4. Je ve společnosti svých kamarádů oblíbenej
5. I milenka je spokojena

Víc mě nenapadá :mrgreen:

Si mi to skore zkazila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
15.11.14 00:05
@Passat píše:
Si mi to skore zkazila :lol:
:mrgreen: No to bych nerada

Zakladatelko:
1. Dnes ho ráda máš a zítra už nemusíš, je to jen zvyk.Doma stejně není a jen prudí. Ty ho nemiluješ, jen si to přiznej. Nespojují vás ani žádné zážitky, intimní chvíle. Prostě nic :nevim:
2. Taky s otcem dítěte nejsem.No a :nevim: Jsou mnohem horší věci! Najdeš si chlapa a budeš si pískat
3. Pocit samoty odezní a nahradí ho krásnej duševní mír. Jsem typ, co neumí být sám. Ale po rozchodu s otcem malé-to byli nejhezčí měsíce mého života. Žádnej blbec v hlavě a jen spokojenost. Neboj se toho kroku :palec:

Zbytek byla samozřejmě ironie…Jestli ani po tomhle ti to nedojde, tak jsi hold další slepice.Ale pak nadávej jen sama sobě, protože od něho se ještě dočkáš věcí a budeš ještě víc na dně. V době, kdy už bys měla odvykačku za sebou se budeš pořád trápit. Zbytečná ztráta času, sebevědomí a nervů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.15 17:37

Nemám sílu mu věřit

Oživuji diskuzi: S manželem jsme 14 let, máme 2 malé děti. Celou dobu byl fajn..kdysi byl bývalce nevěrný, mě ne(doufám). Ale i když náš vztah i sex byl o. k.,nedávno jsem zjistila, že mi byl nevěrný. Nevím, zda i fyzicky, nebo jen spíš na úrovni jejích přání, jak mi pak vysvětlil. Prý se do toho nějak zapletl, scházel mu obdiv, uznání, které poslední dobou doma postrádal. Je to asi trochu pravda, ale i když nejsem typ věšící se na chlapa při každé příležitosti, myslím, že jsem se o něj starala vždy dobře. Máme hyperaktivní děti, takže se nemůžu věnovat jen jemu. Prý si to už zařídil, dokonce mi ukazoval sms od ní, že mu přeje život, jaký si zaslouží, jelikož je úžasný a skvělý chlap, blabla. Horší, že se vídají v práci, já netrvám na tom, aby šel jinam(je tu i chudý kraj na práci) -stejně se mohou vídat jinde…ale já už nevím, jak najít k němu zpátky důvěru. Nemluvíme o tom, seká dobrotu, ale prakticky nemůžu na nic jiného myslet, než na to, co mi udělal, jak daleko to asi zašlo, jestli mi vlastně nelže a co bude dál?! Zvládnu to? Zvládne to on? Co když se s ní bude dál stýkat…mám někdy hrozné stavy. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.15 17:55

věř

:,( blbé, ale věřila bych nic jiného nám ženským s dětma a si nezbyde…

• Citovat
  • Upravit
22236
11.11.15 18:46

A co poradna?? Šel by tam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.16 16:32

Ahojte, jsem s mým mužem šest let a včera jsem si všimla, jak píše vzkaz nějaké své kámošce a oslovuje ji Má drahá…Co myslíte, je to normální a nebo s ní už něco má? Mne totiž takové oslovení normální nepříjde…teda normálně bych takhle kamaráda neoslovovala, tak mne zajímá Váš názor.

• Citovat
  • Upravit
9.4.16 16:37
@Anonymní píše:
Ahojte, jsem s mým mužem šest let a včera jsem si všimla, jak píše vzkaz nějaké své kámošce a oslovuje ji Má drahá…Co myslíte, je to normální a nebo s ní už něco má? Mne totiž takové oslovení normální nepříjde…teda normálně bych takhle kamaráda neoslovovala, tak mne zajímá Váš názor.
já svýmu kamarádovi říkám zlato atd :mrgreen: A nespím s ním
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria