Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Chocoloco no to dělám pořád: (
A kde bydlite, ze tam neni moznost ani brigad v marketech apod?
Jednou ma rodinu, tudiz se musi cinit, i kdyby mel pres tyden pracovat v Praze nebo Brne.
@majki.r píše:
Líp bych to nenapsala
Diky
, koukam, ze ty uz si to, pravda sofistikovaneji
, napsala uz davno prede mnou.
@Anonymní píše:
Poraďte co s ním?
A jak to mate s penezi celkove? On neprispiva vubec nicim a vsechno tahnes Ty sama?
@Anonymní píše:
Práci ma sehnanou od prosince: )
Tak uvidíš. Většinou to chodí tak, že jak člověk začne pracovat, začne si i víc vážit pohody domácího prostředí. Třeba tím taky trochu dospěje a nebude tak nezodpovědný. Jen jsem zvědavá, jestli ti bude přispívat na domácnost, když píšeš, že peníze za brigády si utrácí za sebe ![]()
@Chocoloco hele promin za mozna inpertinentni otazku, ale nejsi ty nahodou bejvala seizdra?..ona tu uz nejakej cas neni a mne ten styl tveho psani pripomina ji, vis ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám přítele a s nim roční dceru. On pořád někde lítá a ja mu nevěřím ze mně nepodvadi.
Téměř spolu nespime a jakýkoliv fyzický kontakt odmítá.
Nevim co stím
vykašli se na to a najdi si někoho jiného.. ![]()
@lajovka píše:
@Chocoloco hele promin za mozna inpertinentni otazku, ale nejsi ty nahodou bejvala seizdra?..ona tu uz nejakej cas neni a mne ten styl tveho psani pripomina ji, vis
je tu, ale pod jinou přezdívkou
![]()
@lajovka píše:
@Chocoloco hele promin za mozna inpertinentni otazku, ale nejsi ty nahodou bejvala seizdra?..ona tu uz nejakej cas neni a mne ten styl tveho psani pripomina ji, vis
Nejsem a ani netusim, kdo to je ![]()
@martina.se dik kamo
..ja uz ji odhalila jednou, tak jsem myslela.. ![]()
@lajovka píše:
@martina.se dik kamo..ja uz ji odhalila jednou, tak jsem myslela..
už je vesměs v uzavřených ![]()
@Chocoloco na to Kolik tu mas prispevku se divim, ze ji neznas ![]()
@Chocoloco no to dělám pořád: (