Už nevěřím, že najdu práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21428
28.10.18 22:48

@kvaček myslela jsem, ze na marodku musis mit odpracovano urcity pocet dni, jinak mas 0Kc :nevim: Kdyz jsem nastoupila do prvniho zamestnani a omarodila jsem behem prvniho pul roku s nejakou blbou chripkou nebo anginou, nedostala jsem nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.10.18 22:51

@PaníBovaryová nemusíš… on ti to neplatí zaměstanvatel, ale asi sociálka, ale já teda nečekaně a neplánovaně! měla 14 dní chřipku po měsíci a normálně to bylo placené..
Tři dny nic, nebo jak to je a pak zaměstnavatel a pak dál sociálka, aspoň tak nějak- nevím to jistě, ale prostě peníze jsem měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
29.10.18 05:20

U nas ve firme taky bezne prijimaji matky s detma. Ucetni i administrativni pozice. Ty bezdetne pak stejne otehotni a odejdou na materskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.18 05:29

@xkoup21 a kde to je prosím?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.18 05:31

@Burj Chalifa pracovala jsem jako asistentka exekutora a asistentka ředitele, ale hledam si i úklid,nebo vybalování zboží a porad nic.

• Citovat
  • Upravit
74217
29.10.18 07:20
@Jogrr píše:
Dneska, ze by se nedala najit prace? To se mi prilis nezda a jeste nyni pred Vanoci.
My hledali uklizecku do jednoho VIP bydleni a nabizeli jsme par korun nad 600 Kc, vc. DPH na hodinu a byla to teda fuska, ale je fakt, ze jsme shaneli pouze na doporuceni, ne z ulice.
Mesicni uvazek 32 hodin.Příspěvek upraven 28.10.18 v 21:57

Mamka jedne nasi zakyne hledala pani na uklid (maji ubytovani a dalsi aktivity). Nenasla nikoho. Nabizela to, jako startovaci praci pri nebo po deckach, pracovni dobu by si mohla prizpusobit, klidne decka sebou vzit. A nenasla nikoho. Dneska je ani na zlato nenalakas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.10.18 07:30

Asi byslis moc daleko, ale BV ted hledaji soudni zapisovatelku. Videla jsem znamou, ze davala inzerat na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
29.10.18 07:53

Posílala jsem teď pár životopisů na pozice, na které jsem měla potřebné zkušenosti, znalosti a byly velmi podobné mému předchozímu zaměstnání, konzultovala jsem i se známou personalistkou. A na rovinu už v průvodním dopise zmínila, že jsem na rodičovské a stejně nic, ani mě nepozvali na pohovor. Takže asi záleží jakou mají ve firmě kulturu a zkušenosti s matkama malých dětí. Dovedu to i pochopit, proč matky nechtějí, ale těžce to sráží sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12936
29.10.18 08:13

Běžná situace, pokud máš malé děti a potřebuješ uzpůsobit pracovní dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.10.18 08:52

@Kelsey to máš těžko, jestli třeba chtěla víkendy- jako ubytování tak to chápu..
Ono někdy je se zamyslet, že když maminka chce upravit prac. dobu, že možná myslí, klasickou směnu např. PO-Pa, např. od 6 do 14 a hotovo..
Ale hodně nabídek, je takových jako. Recepční, pokojská, různé prodavačky, to všechno jede buď 12 a nebo so, ne..
Tady jinde se jedna pisatelka vyjádřila, že kdo chce hlídání si najde, ale třeba zrovna u ní by mě zajímalo, co má za práci.. Věřím, že po- pá, od do a přesčasy a nebo, odpoleční, noční a víkendy ji nehrozí..To se pak lehce radí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
29.10.18 09:39
@Jogrr píše:
Dneska, ze by se nedala najit prace? To se mi prilis nezda a jeste nyni pred Vanoci.
My hledali uklizecku do jednoho VIP bydleni a nabizeli jsme par korun nad 600 Kc, vc. DPH na hodinu a byla to teda fuska, ale je fakt, ze jsme shaneli pouze na doporuceni, ne z ulice.
Mesicni uvazek 32 hodin.Příspěvek upraven 28.10.18 v 21:57

uklízečka za 600Kč na hodinu?
To bych se asi vybodla na manažerskou práci a šla taky uklízet! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
29.10.18 10:09

Mam v zivotopise napsano, ze jsem na rd. A na pohovory chodim. Uz byly i nabidky, kde by me brali, ale za podminek, co jsem nechtela ja.
Fakt je, ze Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
29.10.18 18:02

@vulpes mit uvazek 160 hodin mesicne, je to skvely plat, ale kdyz je jen 32 hodin, museli jsme na hodinu nabidnout tak, aby to bylo tech 20 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.10.18 18:05
@Barinec píše:
Posílala jsem teď pár životopisů na pozice, na které jsem měla potřebné zkušenosti, znalosti a byly velmi podobné mému předchozímu zaměstnání, konzultovala jsem i se známou personalistkou. A na rovinu už v průvodním dopise zmínila, že jsem na rodičovské a stejně nic, ani mě nepozvali na pohovor. Takže asi záleží jakou mají ve firmě kulturu a zkušenosti s matkama malých dětí. Dovedu to i pochopit, proč matky nechtějí, ale těžce to sráží sebevědomí.

Asi špatné zkušenosti.Jinak by to nikdo neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
29.10.18 18:59

@Jogrr no stejně, já teďka kvůli takovému platu musím chodit do práce více než dvojnásobek těch hodin! ;-) Vážně uvažuji o změně kariéry. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat