Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Užívam antikoncepciu už 2 roky ale posledný pol rok si nikdy nie som istá či som užila tabletku a preto si točím vide a zapisujem, že som užila tabletku. Prvý zlom nastal minulý mesiac kedy som zabudla užiť tabletku lebo som nemala natočené video ale tabletka mi v blistri nechýbala takže som ju užila. Tento mesiac som si tiež natacala videa a vo štvrtok som užila tabletku, urobila video a zapísala si ze som užila tabletku (poslednú z blistra). Všetkých 21 videí som vymazala z galérie. Ale posledne video aj s jednou nejakou fotkou sa nestihlo zálohovať a dnes som ho nenašla v galérii. A tu nastáva zlom. Viem, že som tabletku užila, mam to poznačené v zošite. Ale v aplikacii nie (zabudla som poznačiť) a video tiež nemám a moja hlava si myslí, že som tabletku neužila. Aj keď viem, že video zo štvrtka som mala natočené. Čomu mam teraz veriť? Žiadna tabletka mi v blistri neostala a ja už ničomu neverím. Prosím nepotrebujem rady ako si Čo mam zničiť ani že potrebujem psychiatria. Liečim sa na OCD a úspešne som ho v normálnym živote porazila ale pri tých liekoch mi to ostalo
tak když už nic nezůstalo, vzala sis ji. Pokud tě všechno to, co jsi tu popsala, nepřesvědčilo o tom, že sis ji vzala,, co čekáš od této diskuse.
Příspěvek upraven 10.12.23 v 10:06
No, tak se vyser na tabletkovou HA a nech si dat telisko nebo nemej sex, když tedy rafy jineho druhu nechceš.
Proč jsi založila diskusi? Je přece jasné, že sis ji vzala, jestli tomu stále nevěříš, pomůže ti, když si tu přečteš, že tomu tak bylo?
@Michelle_M píše:
Proč jsi založila diskusi? Je přece jasné, že sis ji vzala, jestli tomu stále nevěříš, pomůže ti, když si tu přečteš, že tomu tak bylo?
No, jasné to není, mohla ji vyndat z platicka a splachnout do zachoda ![]()
Chcela som skôr vedieť, ako samu seba presvedčiť, na to, že viem že som sú ju vzala. A teda či niekto nema skúsenosť s podobnou formou OCD. Pri najhoršom budem postupovať podľa letáku a skrátim si 7 dnovu pauzu. Tým pádom by som mal byt aj naďalej chránená.
@j.a.n.i1 to som teda určite neurobila. Neprišla som sem pre výsmech ale skôr pre nejakú pomoc, pripadne pre skúsenosti
Ježiši, jestli tohle není troll, tak promiň, ale nejai úplně duševně v pořádku… Jako nahrávat si, že jsem si vzala prášek
To zapisování ještě beru… Ale to nahrávání… Bych se nedivila, kdybys ve výsledku fakt tu tabletku zapomněla, když do toho děláš tisíc dalších ptákovin ![]()
@Anonymní píše:
Chcela som skôr vedieť, ako samu seba presvedčiť, na to, že viem že som sú ju vzala. A teda či niekto nema skúsenosť s podobnou formou OCD. Pri najhoršom budem postupovať podľa letáku a skrátim si 7 dnovu pauzu. Tým pádom by som mal byt aj naďalej chránená.
Zvaž návštěvu psychologa. Vždyť tohle te musí úplně deptat
@Anonymní píše:
tak nic ti nezbylo, těžko ti někdo může poradit víc. Není třeba nic zkracovat.
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 to som teda určite neurobila. Neprišla som sem pre výsmech ale skôr pre nejakú pomoc, pripadne pre skúsenosti
No, na diskuzi ti tezko nekdo pomuze a radu hledat pomoc od psychiatra odmitas, tak co jiného napsat, krom toho radu uz jsem ti napsala. Tak ji tedy zopakuju, když nejsi schopna brat prášky, tak je neber a zvol jinou metodu antikoncepce.
Zkus si dělat tečky do kalendáře. Já to tak dělám hned jak vezmu prášek. Beru už dlouho, ne teda HA ale pomáhá mi to. Jinak bych si taky nebyla jistá.
@Katherine811 píše:
Zkus si dělat tečky do kalendáře. Já to tak dělám hned jak vezmu prášek. Beru už dlouho, ne teda HA ale pomáhá mi to. Jinak bych si taky nebyla jistá.
vždyt si to zapisuje,
Ted kamoska resila opacnej problem
vecer v patek vzala blistr do ruky, ze si vezme prasek a zjistila, ze ji tam chybi prasek z nasledujici nedele
je si stopro jista, ze se neprehmatla. Proste se ji 1 prasek ztratil. A ted co s tim…
po pulhodinovy debate jsem ji taky navrhla psychiatra, ze tohle neni proste mozny
jen tak teda btw… nevite nekdo, co ma delat, aby zacinala brat nove plato ve stejny den, jako je zvykla? Nejde o ochranu pred pocetim. Otehotneni u ni nehrozi, ale jde o to, aby si to nejak nerozhodila. Ja ji rekla, ze 1 prasek nic nerozhodi, kdyz se to neopakuje… co myslite? ![]()
@Anonymní píše:
Ted kamoska resila opacnej problemvecer v patek vzala blistr do ruky, ze si vezme prasek a zjistila, ze ji tam chybi prasek z nasledujici nedele
je si stopro jista, ze se neprehmatla. Proste se ji 1 prasek ztratil. A ted co s tim…
po pulhodinovy debate jsem ji taky navrhla psychiatra, ze tohle neni proste mozny
jen tak teda btw… nevite nekdo, co ma delat, aby zacinala brat nove plato ve stejny den, jako je zvykla? Nejde o ochranu pred pocetim. Otehotneni u ni nehrozi, ale jde o to, aby si to nejak nerozhodila. Ja ji rekla, ze 1 prasek nic nerozhodi, kdyz se to neopakuje… co myslite?
jeden prášek to fakt nerozhodí, takže bych to neřešila.
Užívam antikoncepciu už 2 roky ale posledný pol rok si nikdy nie som istá či som užila tabletku a preto si točím vide a zapisujem, že som užila tabletku. Prvý zlom nastal minulý mesiac kedy som zabudla užiť tabletku lebo som nemala natočené video ale tabletka mi v blistri nechýbala takže som ju užila. Tento mesiac som si tiež natacala videa a vo štvrtok som užila tabletku, urobila video a zapísala si ze som užila tabletku (poslednú z blistra). Všetkých 21 videí som vymazala z galérie. Ale posledne video aj s jednou nejakou fotkou sa nestihlo zálohovať a dnes som ho nenašla v galérii. A tu nastáva zlom. Viem, že som tabletku užila, mam to poznačené v zošite. Ale v aplikacii nie (zabudla som poznačiť) a video tiež nemám a moja hlava si myslí, že som tabletku neužila. Aj keď viem, že video zo štvrtka som mala natočené. Čomu mam teraz veriť? Žiadna tabletka mi v blistri neostala a ja už ničomu neverím. Prosím nepotrebujem rady ako si Čo mam zničiť ani že potrebujem psychiatria. Liečim sa na OCD a úspešne som ho v normálnym živote porazila ale pri tých liekoch mi to ostalo