Co dělat - přišel o práci :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
3.4.13 13:45
@kajmi píše:
Tak uz prisel domu. Pry dostal jest dovolenou a cas do pondeli, aby se rozmyslel jestli podepise dohodu a dostane odstupny z toho minimalniho platu, nebo vypoved a neplacene volno aby mu to odstupne nemuseli davat. To se muze?

Oni si neco najdou.To nevim jestli muzou asi ne.Ale byt jim podepisu dohodu s odstupnym. Pac jeste by mu mohli zatopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
3.4.13 13:56

No zbylo nam +/- 30. Rozsirujeme bydleni kvuli mimimu a ze by mohla nastat tato situace jsem si nejak nechtela pripustit. Nechtela jsem byt s malym v 1+1, no a ted budu mit sice loznici, ale bez penez. No mysleka jsem si, ze ten kocar zaplatim z toho co nam zbylo a vratim to z porodnyho. Vim, byla jsem hloupa a njivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.4.13 14:06
@kajmi píše:
No zbylo nam +/- 30. Rozsirujeme bydleni kvuli mimimu a ze by mohla nastat tato situace jsem si nejak nechtela pripustit. Nechtela jsem byt s malym v 1+1, no a ted budu mit sice loznici, ale bez penez. No mysleka jsem si, ze ten kocar zaplatim z toho co nam zbylo a vratim to z porodnyho. Vim, byla jsem hloupa a njivni

Takze i kdyz zaplatis kocar tak neco zustava. A manzel dostaen odstupne. 3 platy nebo 2 ted nevim jak to je. porad jste na tom dobre podle toho co se tu zaklada za diskuze.Za jak dlouho rodis??Jak je to u Vas s praci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša_8888
3.4.13 14:46
@kajmi píše:
Tak uz prisel domu. Pry dostal jest dovolenou a cas do pondeli, aby se rozmyslel jestli podepise dohodu a dostane odstupny z toho minimalniho platu, nebo vypoved a neplacene volno aby mu to odstupne nemuseli davat. To se muze?

Když podepíše dohodu žádný odstupný nedostane! S neplaceným volnem bych je poslala do háje, to mu neni k ničemu dobrý. Musí dostat výpověď - třeba z nadbytečnosti. Kdo podepíše dohodu má i nižší dávky na pracáku, pozor na to!

• Citovat
  • Upravit
1820
3.4.13 14:50

@kattkka K dohode mu da jen neco na ruku, ale tezko rict kolik. A kdyz z up dostane kvuli dohode 40% tak bude dostavat 3200, a ja mam momentalne 4500. Ja pokryju uver a pujcku, ale co se ostatnich vydaju tyce, tak nevim jak dlouho to budeme zvladat :nevim: Termin mam zacatkem cervna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.4.13 14:58

@kajmi : to je celkove blba situace.jako ale nejak nechapu to neplacene volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová