Na přítelovy dluhy doplatila rodina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66800
7.12.14 19:03
@bundik píše:
@blecha72 to je pravda, pač se rozpadne mne

A máte na to žít sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.12.14 19:06
@blecha72 píše:
Asi je živí, ne? Zakladatelka je 4 roky na rodičáku, mladší dítě má 2 roky. Kdo v tomto vztahu platí hypotéku a jiné výdaje v domácnosti?

asi je zas až tak moc neživí, když zakladatelka do vztahu vkládá jak rodičák, tak peníze od svých rodičů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
7.12.14 19:09
@sagina píše:
asi je zas až tak moc neživí, když zakladatelka do vztahu vkládá jak rodičák, tak peníze od svých rodičů :nevim:

Otázkou je výše rodičáku a výše výpomoci rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.12.14 19:15
@blecha72 píše:

no, to jistě. nicméně i tak se nejspíš těžko dá mluvit o tom, že by je živil, když do rodinné kasy přispívají oba a rodičák zas až tak úplně nízký není, a to ani v čtyřleté variantě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
7.12.14 19:24
@sagina píše:
no, to jistě. nicméně i tak se nejspíš těžko dá mluvit o tom, že by je živil, když do rodinné kasy přispívají oba a rodičák zas až tak úplně nízký není, a to ani v čtyřleté variantě.

My tadymůžeme spekulovat, jak chceme. Zakladatelka žádné informace neposkytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.12.14 19:27
@blecha72 píše:
My tadymůžeme spekulovat, jak chceme. Zakladatelka žádné informace neposkytla.

ano, krom té, že jí přítel „nikdy“ finančně nepomohl, provoz jejich rodiny financovali též její rodiče a její přítel je naštvaný, že ona nechce zaplatit jeho dluh ze svého dědictví. no, já vycházím z napsaného, spekulace sem vnášíš ty :nevim: například ani nevíme, jestli zakladatelka nebo její přítel platí hypotéku, tak nač spekulovat o tom, z čích peněz se platí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
7.12.14 21:09
@sagina píše:
ano, krom té, že jí přítel „nikdy“ finančně nepomohl, provoz jejich rodiny financovali též její rodiče a její přítel je naštvaný, že ona nechce zaplatit jeho dluh ze svého dědictví. no, já vycházím z napsaného, spekulace sem vnášíš ty :nevim: například ani nevíme, jestli zakladatelka nebo její přítel platí hypotéku, tak nač spekulovat o tom, z čích peněz se platí :nevim:

Na dotaz, na koho je psaná hypotéka a kdo je vlastníkem nemovitosti, mi zakladatelka neodpověděla. Z toho, že jí partner řekl, že může jít jsem spekulativně usoudila, že ona vlastník nemovitosti není. Fakt si nedovedu představit, že by mně jako vlastníku nemovitosti někdo řekl, že mohu jít. Zakladatelka tady neposkytla dostatek informací, jen ty, které se jí hodily, aby byla uchlácholena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.12.14 21:43
@blecha72 píše:
Na dotaz, na koho je psaná hypotéka a kdo je vlastníkem nemovitosti, mi zakladatelka neodpověděla.

no, upřímně, já taky kolikrát na blbý otázky neodpovídám :nevim: jaká hypotéka? zakladatelka o žádné nepsala, tak proč by měla reagovat na jakési s příspěvkem nesouvisející spekulace :nevim: odpověděla, že dluh se netýkal hypotéky, ale auta, to je myslím docela dostačující odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.12.14 21:47
@blecha72 píše:
Asi je živí, ne? Zakladatelka je 4 roky na rodičáku, mladší dítě má 2 roky. Kdo v tomto vztahu platí hypotéku a jiné výdaje v domácnosti?

jak živí??? 8o 8o
Děti jsou jeho, ne? 8o
A dluhy zas nejsou její!
Co tu meleš hrušky s jabkama? 8o
a přečti si diskusi, jsi taky nějak mimo 8o
Zakladatelka píše, že jim celou dobu pomáhají jijí rodiče, a chlap nemá jinak zájem SVOJE dluhy platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.12.14 21:48
@sagina píše:
no, upřímně, já taky kolikrát na blbý otázky neodpovídám :nevim: jaká hypotéka? zakladatelka o žádné nepsala, tak proč by měla reagovat na jakési s příspěvkem nesouvisející spekulace :nevim: odpověděla, že dluh se netýkal hypotéky, ale auta, to je myslím docela dostačující odpověď.

no, to ona @blecha72 asi nechá´pe, celkově mám pocit, že jí unikají zde již zmíněná fakta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.12.14 21:49
@blecha72 píše:
Na dotaz, na koho je psaná hypotéka a kdo je vlastníkem nemovitosti, mi zakladatelka neodpověděla. Z toho, že jí partner řekl, že může jít jsem spekulativně usoudila, že ona vlastník nemovitosti není. Fakt si nedovedu představit, že by mně jako vlastníku nemovitosti někdo řekl, že mohu jít. Zakladatelka tady neposkytla dostatek informací, jen ty, které se jí hodily, aby byla uchlácholena.

tak nespekuluj, pokud nemáš dostatek informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.12.14 21:50
@blecha72 píše:

A taky je otázka míry snaživosti zadluženého chlapa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
7.12.14 21:51

@momi33 @sagina Jsem si znovu přečetla úvodní příspěvek zakladatelky, s hypotékou jsem asi mimo. Nevím proč jsem si z věty, že může jít, vyvodila tu hypotéku. Omluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
7.12.14 21:52
@momi33 píše:
A taky je otázka míry snaživosti zadluženého chlapa ;)

A vše je jen spekulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.12.14 21:52
@blecha72 píše:
@momi33 @sagina Jsem si znovu přečetla úvodní příspěvek zakladatelky, s hypotékou jsem asi mimo. Nevím proč jsem si z věty, že může jít, vyvodila tu hypotéku. Omluva.

nojo…hlavně si to přečti důrazně.
S tím autem si taky byla mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí