Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blecha72 Dluhy jsou jen přítele, ale staví se k tomu tak, jak kdyby byli moje…Nestačí mu, že nám moje rodina pomohla.
@PetraJ Taky se výše ptám, ale tyhle otázky asi zakladatelka slyšet nechtěla
@bundik píše:
@blecha72 Dluhy jsou jen přítele, ale staví se k tomu tak, jak kdyby byli moje…Nestačí mu, že nám moje rodina pomohla.
A zbytek, co jsem se ptala, na co konkrétně si úvěry bral?
@Králičice jedině k rodičům. Děti jsou malé, 4 a 2 roky. Nejhorší je, že jsou na něj dost upnuté. Chová se k nim hezky a tak ho mají rádi.
@bundik Jinak otazky od @blecha72 jsou v tomto sporu zasadni. Bude jine, pokud si ve 20 napujcoval kvuli hloupostem a nebo zda koupil byt, ve kterem ted bydlite. Protoze druha situace by se dala vyresit poskytnutim tvych penez oproti prepsani casti nemovitosti na tebe.
@Cuddy Ano mozna to je lepsi, ale tohle je takovy typ cloveka, ze to s nim po dobrym nepujde, bude ji tak dlouho vydirat, trapit a bude tak dlouho arogantni az mu polevi…Z toho co zakladatelka pise, je videt, ze je mu je to vsechno proste sumak, on ma vsechno na haku, je flegmous, je mu jedno ze deti nemaj pomalu nic do pusy, hlavne, ze se splacej JEHO dluhy, on by mel zustat sam, sam si platit bydleni, jidlo a ten svuj dluh, aby se probral, je to hov**do chlap co ma rad jen sam sebe, nikoho jineho…
Ja bych tata nebo mama zakladatelky, tak mu nakopu prd***l, aby takovyhle typ cloveka trapil a vyziral moje dite to teda fakt ne… ![]()
@Hanka79 Jasne, postavit se bizkemu cloveku chce hodne odvahy. Snad ji zakladatelka najde.
@Cuddy Nema to jednoduche, nezavidim ji to, ale my zensky jsme silny a ja verim, ze to zvladne, hlavne mu neustoupit..:)mel by si nabit cumak, pak by se mozna probral
@PetraJ dluh byl 400 tisíc a zbývá doplatit 100 tisíc.:-( Bral si ho na auto, které teď už nemá.
@bundik píše:
@PetraJ dluh byl 400 tisíc a zbývá doplatit 100 tisíc.:-( Bral si ho na auto, které teď už nemá.
Tak to se pekne rozšoupl, ale ty peníze se nevyparily. Prodal ho nebo rozbil? Nedala bych mu nic.
@bundik píše:
A auto používal výhradně pro svou potřebu?
Njn, vyžírka, co jiného čekat.
Ale je to zakladatelko dost i tovje chyba. 8 let od začátku vztahu ses nechala vyžírat a teď chceš najednou přestat. Je logické, že se vzteká, když jsi mu najednou zavřela kohoutek.
Njn, tahle zkušenost tě holt stála 300 000. ![]()
Je totiž rozdíl v tom, zda dluh vznikl naházením peněz do beden, nebo pořízením společně užívané věci.
@káťa píše:
Njn, vyžírka, co jiného čekat.
Ale je to zakladatelko dost i tovje chyba. 8 let od začátku vztahu ses nechala vyžírat a teď chceš najednou přestat. Je logické, že se vzteká, když jsi mu najednou zavřela kohoutek.
Njn, tahle zkušenost tě holt stála 300 000.
Zakladatelka zaplatila 300 000?
I kdyby to auto používala, životně nutně potřebuje železnou rezervu pro případ těžké osobní situace své a svých dětí. Pokud se jí ve prospěch umoření dluhu zbaví, je bezprizorní a při první lapálii na dobré cestě k finančnímu dnu s důsledky, které není pěkné domýšlet.