Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Budu muset od něj odejít. Nemá to budoucnost. Nechce nic řešit a když mu řeknu, že nemáme peníze, že s tím musí něco udělat, tak mi jen řekne, že peníze nemá a to je vše. Vůbec si z toho hlavu nedělá.
@bundik píše:
Budu muset od něj odejít. Nemá to budoucnost. Nechce nic řešit a když mu řeknu, že nemáme peníze, že s tím musí něco udělat, tak mi jen řekne, že peníze nemá a to je vše. Vůbec si z toho hlavu nedělá.
Jezisi
to je proste nevyzralej sobec a s nim te pekna budoucnost neceka…on by asi mel zustat sam, aby se sebou neco zacal delat a v tech svych dluzich si pekne vymachal cumak… Sesla bych se svymi rodici a vse s nima probrala /bez neho samozrejme/ rekla jim jaky je a tak dale a odstehovala se od neho…nebo jeste zatahne tebe a deti do nejakyho vetsiho pruseru… ![]()
@bundik píše: … a když mu řeknu, že nemáme peníze, že s tím musí něco udělat, tak mi jen řekne, že peníze nemá a to je vše.
Tak bych mu rekla „tak se snaz!! at ty penize mas!!, jsi dospelej clovek, do kolika let si myslis, ze ti ostatni budou drzet prst v pr..li?!“
@bundik píše:
Jestli máš takhle žíti nadále, on proto nechce dělat nic a ještě tě vyhazuje, tak odejdi. Máš nějaké peníze, dobrou rodinu, začneš znovu. On to nepochopí a vlastně tě nechápe ani teď, takže o co jde. Dětem otec zůstane a možná se i vzchopí a něco mu docvakne. Bude to těžké, on tě jako beránka otřes se nebude chtít pustit. On tě pomluví a s ním celá jeho rodina. Ale buď silná. Jsou to jeho dluhy, už jsi mu pomohla dost. Až odejdeš, stejně to bude muset nějak řešit. Držím palce.
@bundik píše:v zadnem pripade mu nepujcuj, diskusi nectu
Ahojte, potřebuji poradit. Jsme s přítelem osm let a máme dvě děti, ale nejsme manželé. Přítel se kdysi zadlužil a my každý měsíc splácíme dost peněz, takže je to u nás někdy dost špatné. Hádáme se a už mi i několikrát přítel dal najevo, že se můžu sbalit a odejít. No, ale teď k věci, vždycky nám pomáhali moji rodiče a můj bratr. Jeho rodina nám nikdy nepomohla a ani je o to nikdy nepožádal. Jenže teď se situace změnila. Jeho sestra Jana nám podala pomocnou ruku a chce nám půjčit peníze na splacení celého dluhu, s tím, že bychom jí to spláceli…Bylo by to pro nás výhodné, jenže přítel to vzít nechce…raději chce, abych to zaplatila všechno z peněz, které jsem podědila po smrti své babičky. Ty peníze mám jako rezervu na nejhorší časy, páč nemám šanci žádné peníze našetřit…a taky je to taková rezerva, kdyby mne někdy přítel opravdu opustil, ať nejsem úplně bez peněz. Náš vztah je totiž dost špatný a přítel mi nikdy finančně nepomohl. Vždy jsem si musela pomoci sama, což mne od něj dost ranilo. Miluji ho, ale vím, že v něm oporu nikdy mít nebudu…Nevím, co mám dělat? Jsme finančně na dně. Bojím se, že dluhy za něj zaplatím a on mne třeba opustí a budu si to vyčítat. Ještě chci říct, že se zadlužil v době, kdy se mnou nebyl…Poraďte, co byste dělali na mém místě…
Tak to, že máš chlapa, který tě bude neustále tlačit ke dnu sis měla uvědomit dřív, než jsi mu roztáhla nohy. Tady je každá rada drahá, ale určitě bys všechny peníze na jeho dluhy vydávat neměla. Ať se stará taky on, hošánek.
@Tecumseh no jo, chybami se člověk učí…Můj přítel je zloduch, nic dobrého v něm není a je mi z něj na blití. Teď konečně mi tato situace otevřela oči..
Bundik: tak lépe pozdě, než vůbec. Tak se podle toho zariď a svoje peníze si hlídej. Určitě se ti v životě budou hodit na důležitější věci, než na látání problémů nějakého vola.
@bundik Ptala jsem se v uvodu, neodpovedela jsi. Cim argumentuje, ze si nechce pujcit penize od sestry?
@bundik píše:
@Tecumseh no jo, chybami se člověk učí…Můj přítel je zloduch, nic dobrého v něm není a je mi z něj na blití. Teď konečně mi tato situace otevřela oči..
brzo…
@bundik píše:
Je to tak, teď se ukázalo, že opravdu mu na nás nezáleží. Vždy, když jsem mu říkala, ať si najde brigádu nebo druhou práci, tak se vymlouval, že by věčně nebyl doma a chodil by totálně zničený. Dokonce jeho matka chtěla, ať si najdu druhou práci já, což mi hlava nebrala…vždyť jsou to jeho dluhy! No a věčně říkal, že jeho rodina má málo peněz a když jeho sestra konečně nabídne pomocnou ruku, tak to nevezme, tak to je děs. Je to sobec.
Holka holka, s kým sis to začala, počala.
Zadluženýmu chlápkovi bych děti rozhodně nepovila, už v zájmu svém i těch dětí. Blbě si vyberete a pak nadáváte.
Příspěvek upraven 05.12.14 v 17:29
@bundik píše:
A proč by si z toho dělal hlavu??? Doteď nemusel hnout prstem a platila to za něj tvoje rodina a on na sto procent počítá s tím, že na tebe houkne a ty to doplatíš, neboť jsi na něm citově závislá.
@Burj Chalifa píše:
Holka holka, s kým sis to začala, počala.Zadluženýmu chlápkovi bych děti rozhodně nepovila, už v zájmu svém i těch dětí. Blbě si vyberete a pak nadáváte.
co to je za řeči?
Nevšimla jsem si jediný nadávky
V tomto případě bych Ti doporučila se zdržet komentáře
Kritizovat umí každej, ale přínosného, to nevíš nic.
@momi33 píše:@Burj Chalifa píše:
Holka holka, s kým sis to začala, počala.Zadluženýmu chlápkovi bych děti rozhodně nepovila, už v zájmu svém i těch dětí. Blbě si vyberete a pak nadáváte.co to je za řeči?
Nevšimla jsem si jediný nadávky
V tomto případě bych Ti doporučila se zdržet komentáře
Kritizovat umí každej, ale přínosného, to nevíš nic.Doporučila bych Ti nedělat samozvaného cenzora.
@Burj Chalifa píše:
Doporučila bych Ti nedělat samozvaného cenzora.
cenzora? ![]()
Nejsi mimo?
Co Ti přijde na mém příspěvku cenzorského? ![]()
Já jen opět musím konstatovat, že nepřinášíš do diskuse nic přínosného, jen ryješ a ryješ.