Na přítelovy dluhy doplatila rodina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Babišovka
4.12.14 13:52

A nemohla by ses domluvit s jeho ségrou a půjčit to pro vás, že byste to spláceli? on o tom vědět třeba nemusí, pokud máš na starosti kasu…
nechci ti radit ať mu nedáváš ze svého, protože jestli ho miluješ tak mu stejně nakonec kývneš :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16096
4.12.14 13:53

A miluješ ho proč? Já nechci rýpat, mě to opravdu zajímá, protože já bych nemohla milovat někoho, na koho se nemůžu spolehnout, kdo by se o mě a o děti nedokázal postarat, a naopak by to neustále požadoval po mně :nevim: Peníze si rozhodně nech, nemusí o nich vědět, klidně je dej na nějaký jiný spořící účet, o kterém neví, a neměla bych ani problém mu zalhat a říct, žes je třeba dočasně půjčila někomu z tvé rodiny a prostě nemáš. Jeho dluhy jsou jeho zodpovědnost, to, že si nechce půjčit od vlastní sestry, mi trochu zavání tím, že si není jistý tím splácením a nechce se před ní ztrapnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533

@Babišovka A proč by se měla s jeho ségrou dohadovat ona, když on ji dává najevo, že o ni vlastně ani nijak moc nestojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
@Blekota píše:
Ještě je možnost, že mu půjčíš ale s tím, že ti to vrátí. Samozřejmě hezky pěkně na smlouvu, ať to máš písemně jištěné. Přeci nebudeš za svého přítele platit dluhy, které projebal někde jinde??? :zed:
Jen ať si veme půjčku hezky od sestry, když se tak nabízí.

Smlouva je pekna vec, ale pokud nebude chtit dluznik platit, tak stoji hodne penez ho presvedcit, ze platit ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.12.14 13:55

Nepujcila. A peníze schovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
4.12.14 13:56

@Babišovka to je ale blby napad
@zrcadlo taky jsem se chtela zakladatelky zeptat na to same. Financne se nepostara o svoji rodinu, manzelky si nevazi, je to mezi nimi zle, tak by me zajimalo, jake jine skvele stranky ma.

• Citovat
  • Upravit
1750
4.12.14 13:57

Z rezervy bych nic neplatila. Ať si pujčí od sestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
4.12.14 13:57

Ne, dědictví je tvoje a tyhle peníze bych rozhodně nepoužila na splacení přítelových dluhů, opravdu bych si to nechala jako rezervu na nejhorší časy. Myslím, že by měl využít pomocné ruky své sestry a splácet jí to, považuji to za výbornou nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
4.12.14 14:00

Já ti nevím, ale tvůj přítel mi připadá jako vychcánek první třídy. Nechá si pomáhat od tvé rodiny, tebe. Ale aby se postavil ke svým dluhům jako chlap, to né. A když už né jako chlap, tak alespoň přijmout pomoc od sestry. Protože kvůli jeho dluhům jsi na tom špatně ty i vaše děti. A mně nevim proč připadá, že je mu to jedno. Že on ví, že ty prachy máš. A dělat proto nic nebude.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
4.12.14 14:03

@j.a.n.i1 třeba protože s ním má děti, to podle mě úplně mění situaci

• Citovat
  • Upravit
101533
4.12.14 14:05
@Babišovka píše:
@j.a.n.i1 třeba protože s ním má děti, to podle mě úplně mění situaci

A neměl by starat on, když on s ní má taky děti a jako bonus jsou to jeho dluhy? A hlavně, když si to ty peníze řekne ona, tak to bude na ní, aby je taky splatila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
4.12.14 14:08

@j.a.n.i1 tak jako mají společnou domácnost, takže pokud někde platí zbytečné úroky a okrádají tím pádem děti, to bych raději půlku dala z dědictví a půlku ať si půjčí od ségry… jako bohužel, jednou s ním žije a má děti tak by mu měla pomoct. Zvlášť jestli ty dluhy měl předtím a počala s ním děti i přes to.

• Citovat
  • Upravit
1785
4.12.14 14:11

@Babišovka pomoct??? I za to, že on jí říká ať se sbalí a odejde? Že mu to je jedno? Je mu jedno, že jim pomáhají všichni okolo její rodiny, ale on sám nehne prstem??

Tak to promiň, ale tohle nepochopím :,( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriana2000
4.12.14 14:14
@Babišovka píše:
@j.a.n.i1 tak jako mají společnou domácnost, takže pokud někde platí zbytečné úroky a okrádají tím pádem děti, to bych raději půlku dala z dědictví a půlku ať si půjčí od ségry… jako bohužel, jednou s ním žije a má děti tak by mu měla pomoct. Zvlášť jestli ty dluhy měl předtím a počala s ním děti i přes to.

Nesouhlasím, ona nemusí nic. Už dost let mu pomáhá, a jen proto, že s ním má děti a žije ve společné domácnosti, neznamená, že vezme svoje úspory a dá mu je. On za chvíli odejde a ona co, myslíš, že jí chlap pomůže??

• Citovat
  • Upravit
Babišovka
4.12.14 14:16

Můj názor mi nevemete, prakticky si myslím, že buď má odejít nebo mu pomoct… nic jiného ve vztahu prostě nejde, pokud mu nepomůže tak stejně vztah krachne… pokud by mi můj přítel odmítl pomoct ze svých peněz a radši by mě poslal půjčit si k rodině tak jsem taky naštvaná… může si za to sám to je jasné, ale nezdá se mi, že by mu to bylo jedno, když se snaží to splatit a neplatit pak úroky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky