Zamilování do staršího muže?

50
2.12.14 18:56

zamilování do staršího muže?

Zdravím ženy :) jsem v rozporu se svými city… :nevim: když jsem byla o něco mladší zamilovala jsem se už tak do o 18 let staršího mládence :D mě bylo snad 14…bylo jasné že to bude jen v mé hlavě…psali jsme si, v té době ještě maily, icq :mrgreen: neřešila jsem to, přece jsem byla mladá a bylo mi jasné že z toho nic nebude, říkavala jsem si až dospěji budeme spolu třeba :dance: :oops: v 18ti jsem potkala kluka o tři roky starší, padli jsme si do oka, zamilováná, no prostě krása :andel: ten starší pro mě byl vždy nějak přitažlivej, ale už jsem na něj pozapomněla… :roll: teď procházíme menší krizí delší dobu a není to jak na začátku…má na mě míň času, nic moc neplánujeme a on sám neřeší nějakou budoucnost :think: což já už tak nějak řeším, ale ho do toho ne a ne dostat…a letos jak na potvoru se objevil ON, ten kterýmu bude už skoro 40 :mrgreen: nedávno jsme se potkali na akci…oba jsme trochu popíjeli, ale ne zas do němoty…stále jsme se objímali, smáli, tancovali v těsnem objetí :twisted: ale žádné líbání..na to jsem měla dost rozumu, že přece jen jsem zadaná :oops: a nějak to ve mě rozvířilo staré pocity 8o ale pochybuju že on to tak cítí..i když na té akci to tak nevypadalo :mrgreen: asi jsem furt pro něho mladá nebo já nevim :( říct mu to, zeptat se ho…pozvat na kafe? nebo nechat běžet však ono to pobláznění přejde??? :nevim: co by jste dělali vy? každý má nějaký plus a minus…i když s tím starším by to bylo asi složitější (rodiče atd.), tak by se do toho asi pouštět nechtěl, ale proč mi musí ležet v hlavě!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
2.12.14 19:04

@Lennis94 bylo v tvém životě více mužů, než ten tvůj stávající a tahle paltonická zamilovanost do staršího? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.12.14 19:07

@berry4 pár jich bylo..ale nic co by nějak dlouho trvalo… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.12.14 19:10

Asi bych na něj zapomněla, pokud jsi šťastná s tím ninějším partnerem a miluješ ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
2.12.14 21:31

@Lennis94 V prve rade bych se u toho starsiho zamerila na jednu vec - on ve svem veku nema zadnou rodinu/partnerku…? Z moji zkusenosti jsou nezadani chlapi v tomhle veku nejakym zpusobem „vadni“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.16 12:00

Obnovuji diskuzi

Zdravim slecny, maminky…mam mensi problem, problém, :D, nooo zamilovala jsem se do o 20 let starsiho muze. Pan podnikatel ma velmi prace a malo casu. Bohuzel, laska to byla na prvni pohled, jakmile jsem ho uvidela ve dveřích, nevedela co je, co má nebo nema…rekla jsem si „to je on, s tim bych si umela predstavit zivot“, no zacali jsme se stykat pracovne a zaroven intimne… Jenze on ma pritelkyni, tu jsem nikdy nevidela, coz me trochu hloda, ze nevim ani jak vypada. Tam to pry, aspon on to říká, je nic moc…bohuzel jde o to, ze pokud si na me jednou za 14dni najde cas, je to pouze hodina treba, je nam uzasne, je to pravy gentleman co se proste umi chovat k ženě a to me hrozne dostává, ti mladi kluci proste tohle nedokážou a maji sladke recicky jak jste uzasna a ze Vas nikdy neopusti a miluji az za hrob… Bla bla bla…pohadky, ze kterych pak vyroste a podvede Vas, nejlepe s Vasi kamaradkou… Starsi muzi jsou uprimni, reknou ze maji nekoho, ze je to tak a tak…a clovek vi na cem je. Bohuzel, jsem hrozny zbabelec a ze strachu z odmitnuti, se bojim ho na to zeptat, zname se jiz pul roku, ale nekdy se i pres to, jak je hodny a prijde mi kdyz je se mnou zamilovany, ze po styku rychle utika domu, protoze ma strach, ze prave tohle tema nastane. Jako vyhovuje mi ve vsem, jsem clovek, co nema rad chlapa porad za zadeckem a jednou dvakrat tydne mi staci ho videt, ale posledni dobou mi chybi cim dal vic a začínám byt hakliva na sms typu „dik“, „jo“ ty chladnejsi…chapu, ze muze byt v praci, nekdy mi pise zase hezky…ale jak s nim clovek neni, rad by aspon tu lasku nebo…naklonost citil i pres mobilni komunikaci. No…rada bych se ho na to zeptala, ale najit odvahu nedokážu, kdyz ho vidim rozklepou se mi kolena a jsem hotova. Nikdy jsem po nem nic nechtela, protoze se nechci citit jako ze ho vyuzivam skrz cokoliv, penize, otravovat ho.. Takze kolikrat mi nabidne odvoz a cokoliv a ja proste se svou hrdosti a abych ho neotravovala, se tahnu radsi s balenim vod sama pěšky :D to nepochopim jak jsem nekdy hloupá…no proste nevim, jak poznat, ze mu ba me zalezi nebo tak… :roll:

• Citovat
  • Upravit
21111
3.5.16 12:02
@Anonymní píše:
Zdravim slecny, maminky…mam mensi problem, problém, :D, nooo zamilovala jsem se do o 20 let starsiho muze. Pan podnikatel ma velmi prace a malo casu. Bohuzel, laska to byla na prvni pohled, jakmile jsem ho uvidela ve dveřích, nevedela co je, co má nebo nema…rekla jsem si „to je on, s tim bych si umela predstavit zivot“, no zacali jsme se stykat pracovne a zaroven intimne… Jenze on ma pritelkyni, tu jsem nikdy nevidela, coz me trochu hloda, ze nevim ani jak vypada. Tam to pry, aspon on to říká, je nic moc…bohuzel jde o to, ze pokud si na me jednou za 14dni najde cas, je to pouze hodina treba, je nam uzasne, je to pravy gentleman co se proste umi chovat k ženě a to me hrozne dostává, ti mladi kluci proste tohle nedokážou a maji sladke recicky jak jste uzasna a ze Vas nikdy neopusti a miluji az za hrob… Bla bla bla…pohadky, ze kterych pak vyroste a podvede Vas, nejlepe s Vasi kamaradkou… Starsi muzi jsou uprimni, reknou ze maji nekoho, ze je to tak a tak…a clovek vi na cem je. Bohuzel, jsem hrozny zbabelec a ze strachu z odmitnuti, se bojim ho na to zeptat, zname se jiz pul roku, ale nekdy se i pres to, jak je hodny a prijde mi kdyz je se mnou zamilovany, ze po styku rychle utika domu, protoze ma strach, ze prave tohle tema nastane. Jako vyhovuje mi ve vsem, jsem clovek, co nema rad chlapa porad za zadeckem a jednou dvakrat tydne mi staci ho videt, ale posledni dobou mi chybi cim dal vic a začínám byt hakliva na sms typu „dik“, „jo“ ty chladnejsi…chapu, ze muze byt v praci, nekdy mi pise zase hezky…ale jak s nim clovek neni, rad by aspon tu lasku nebo…naklonost citil i pres mobilni komunikaci. No…rada bych se ho na to zeptala, ale najit odvahu nedokážu, kdyz ho vidim rozklepou se mi kolena a jsem hotova. Nikdy jsem po nem nic nechtela, protoze se nechci citit jako ze ho vyuzivam skrz cokoliv, penize, otravovat ho.. Takze kolikrat mi nabidne odvoz a cokoliv a ja proste se svou hrdosti a abych ho neotravovala, se tahnu radsi s balenim vod sama pěšky :D to nepochopim jak jsem nekdy hloupá…no proste nevim, jak poznat, ze mu ba me zalezi nebo tak… :roll:

kdyby existovaly léky na naivitu, doporučil bych ti koňskou dávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.16 12:05

No, naivita nekdy k lasce patri asi…takze se na to mam vykaslat? Ja mam hrozbe smisene pocity. Bohuzel, jsem do nej zamilovana…a vim, ze pracovne toho na moc a nelze, kdyz rika, ze toho ma moc…vzdy jsem se presvedcila. Ze rika pravdu..tak nevim.

• Citovat
  • Upravit
2839
3.5.16 12:06

Ja myslim, ze je to zcela jasny. Jsi mu naprosto ukradena. Jen takova bokovka pro zpestreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
3.5.16 12:07

@pohledzdruhestrany :mrgreen: :mrgreen: prvni co me napadlo po precteni par vet

Příspěvek upraven 03.05.16 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185

A proč tě hlodá, že nevíš jak vypadá jeho přítelkyně? Řekla bych že máš dost nízké sebevědomí. Prostě tě má jen na sex a s tím se budeš muset smířit. Hodina jednou za 14 dní a nezájem mluvit o citech a budoucnosi prostě o něčem vypovídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

Jestli to chápu dobře, tak jednou za dva týdny s tebou vydrží hodinu, užije si a následně prchá? A ty si ještě ke všemu myslíš, že je to gentleman, to je chlap roku! Takhle oblbnout ženskou, za to si zaslouží nějakou cenu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.5.16 12:08
@Anonymní píše:
No, naivita nekdy k lasce patri asi…takze se na to mam vykaslat? Ja mam hrozbe smisene pocity. Bohuzel, jsem do nej zamilovana…a vim, ze pracovne toho na moc a nelze, kdyz rika, ze toho ma moc…vzdy jsem se presvedcila. Ze rika pravdu..tak nevim.

mě by spíš zajímalo, kolik myslíš, že vedle přítelkyně a tebe gentlemansky obslouží měsíčně ještě dalších květin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.5.16 12:08

Ne, nezáleží mu na tobě. Asi seš dobrá v posteli. Ale chce být se svojí přítelkyní, proto žije s ní a ne s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13177
3.5.16 12:10

Já si myslim, že si ho v rámci naivity moc idealizuješ a ve spoustě věcech ho sama před sebou omlouváš. Nevyhovují ti mladí kluci, kteří vyrostou ze sladkých řečí a podvedou tě, tak máš o dvacet let staršího chlapa, kterej s tebou podvádí nějakou jinou. To je teda upřímnej chlap, to ti povim! :mrgreen: Evidentně mu takovej hodinovej scuk na vrznutí, jednou za čtrnáct dní velice vyhovuje. Řekni mu, že chceš víc a uvidíš jak se k tomu postaví. :nevim: to ti tady stejně nikdo neřekne

Edit. - Ale kdyby do tebe byl zamilovanej, asi by kontakt s tebou vyhledával daleko častěji…

Příspěvek upraven 03.05.16 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria