Nevím jestli pokračovat

Anonymní
21.7.18 09:18

Nevim jestli pokracovat

Holky,

omlouvám se za anonym ale musí to byt.

Jsem par měsíců s klukem a vůbec se nevyznám ve svých citech a emocich. Poznali jsme se na netu a strašně jsme si rozuměli, byl dokonalej. Po 2 týdnech jsme měli rande - dokonale. Ale když se otočil, všimla jsem si ze ma plesku na temeni a byla zklamaná trochu.
Další rande bozi. Další dobrý, než začal mít podivný řeči před nebo při sexu (jakoze mi dopředu oznámil ze ho nemá moc velkého apod, přitom ho ma normálního). Vynucuje si pusy, naspuli pusu a zavře oci a čeká, no přišlo mi to lehce detinsky a nemuzny.
Pak jsem si všimla ze ma strašně malý a plochy zadek; takový to vecko - proste pro me něco fakt asexualniho, ale rozhodla jsem se to ignorovat. Ze ma zadek úplně chlupatej mi bylo fuk ale stvalo me jak me na to upozorňoval před prvním sexem. Vlastně mi to úplně zkazil. Jinak sex byl fajn dokud z nej občas nekapal pot přímo na me :roll: ma ultra malinko ruce, já jsem drobná holka a prsty mam delší ale to je fuk, jinak byl sportovec. Akorát proste vždycky jsem se na ty jeho ruce musela podívat. A neslo ani o ruce jako o nehty který si strihal skoro do masa a ještě poukazoval na to jak ma rad takhke upraveny nehty.
Někdy jsem neměla vůbec chuť se s nim líbat nebo milovat. Někdy to bylo skvělý. Často jsem byla v jeho přítomnosti bez nálady a nevim proč. Občas jsem ani nechtela u nej spát abych se vyhla intimnostem.

A ted - rozešli jsme se a já jsem totálně na prášky. Pamatuju si jen to hezky a skvělý ale tohle co jsem měla za problém úplně přehlížím. Myslíte si, ze to je jen šok z nečekaného rozchodu nebo ze si clovek proste zvykne? Fakt se v sobě nevyznám ale uz x dni jen brecim v posteli a vidím ho jako dokonalého muže.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33510
21.7.18 09:24

Vadilo ti na něm dost věcí, každý jsme jiný no. Proč jste se rozešli? Ty s ním, nebo on s tebou? Podle toho co píšeš bych to asi nechala tak jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.18 09:25

Ehm nadpis mel byt jinak, omlouvám se a neumím to opravit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.18 09:26
@arinecka píše:
Vadilo ti na něm dost věcí, každý jsme jiný no. Proč jste se rozešli? Ty s ním, nebo on s tebou? Podle toho co píšeš bych to asi nechala tak jak to je.

On se mnou. Ze jsem k němu chladná a odtazita, samozřejmě to vycítil. Jenomže já mam dojem ze jsem se zamilovala, nevim. Mam v hlavě úplný chaos.

• Citovat
  • Upravit
3662
21.7.18 09:27

Me by spis zajimalo kolik ti je.Spousta věcí mi přijde dost směšných a neverim,ze tohle napíše dospěla ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
21.7.18 09:31
@Dojcanis píše:
Me by spis zajimalo kolik ti je.Spousta věcí mi přijde dost směšných a neverim,ze tohle napíše dospěla ženská.

A není to jedno? Tak prostě potřebuje názor zkušených žen. Nebo snad mladé ženy sem nesmí psát o radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.18 09:33
@Dojcanis píše:

jsem uz dost dlouho dospěla a nevim co je směšneho na tom, ze me partner fyzicky úplně nepřitahuje a po rozchodu to vsechno vidím jinak. A nevim jestli to je zamilovanost nebo jen smutek-jinak jsme si totiž velice rozuměli, ale vášeň tam nebyla

• Citovat
  • Upravit
3662
21.7.18 09:39

Tak takový starosti bych fakt chtěla mit,že ma pritel moc ostříhané nehty a cedecko na hlavě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.18 09:53
@Dojcanis píše:
Tak takový starosti bych fakt chtěla mit,že ma pritel moc ostříhané nehty a cedecko na hlavě :roll:

No ale jsou to veci které ti fyzicky vadí. Někomu vadí pleš, jinému mala výška,třetímu úzké rty. To je snad přirozený ze si nesednes na zadek z každého chlapa :roll:

• Citovat
  • Upravit
1498
21.7.18 09:55

Poradnu v Bravicku zrušili? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.18 10:03

Přijde mi normální ze si clovek s někým rozumí ale bohuzel tam chybí vášeň a větší přitažlivost. Zejména na začátku vztahu je to asi opravdu divné. A reakce na rozchod je nejspíš šok, chce to trochu času. Ale zamilovanost v tom nevidím, to clovek nevidí nic špatně.

• Citovat
  • Upravit
6862
21.7.18 10:07

Myslím,že jsi v šoku,že se rozešel on s tebou. To co ti na něm vadilo by ti vadilo dál. Takže jdi dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.7.18 10:36

Nic si z těch pár povýšenejch ženskejch nedělej. ;) Ta pleška, prsty, zadek, další věci.. není to vůbec o tom, že bys byla nevyspělá, hloupá nebo neměla dost jinech věcí k řešení..
Chápu tě. A chápu i jaké může být zklamání z někoho, kdo se jevil jako opravdu pan dokonalý..

Také jsem si něčím více či méně podobným prošla a radím ti, to, co jsi cítila, když jsi s ním byla, by jsi cítila nadále.. Dej tomu pár týdnů a uvidíš, že ty pocity samy odezní a najednou se dostaví rozum, který bude ještě rád, že to tak dopadlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
21.7.18 10:39

najdi si někoho, koho nebudeš mít důvod takhle kritizovat. přijdeš mi povrchní. dobře, že tě nechal.
asi si jen dostala kopanec, který si nečekala a teď je ti z toho na nic.

• Citovat
  • Upravit
12572
21.7.18 10:42
@Anonymní píše:
No ale jsou to veci které ti fyzicky vadí. Někomu vadí pleš, jinému mala výška,třetímu úzké rty. To je snad přirozený ze si nesednes na zadek z každého chlapa :roll:

Taky to mam tak,..a to je mi urcite vice jak tobe..chodila jsem pres seznamku s chlapem ktery mel na hodne ples, a proste taky me to nepritahovalo pritom uplne plesati mi nevadi pak jsme se rozesli..tedy kvuli jinym vecem ale..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová