Nevím jméno pro kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
11.12.15 10:59
@radkka píše:
Po doktorovi :pankac:

No to mě napadlo taky, ale jaksi jsou v této variantě jistá rizika :think: :mrgreen:

https://www.nemji.cz/…/o_utvar.asp?…

• Citovat
  • Upravit
20767
11.12.15 11:02
@Tunrida píše:
No to mě napadlo taky, ale jaksi jsou v této variantě jistá rizika :think: :mrgreen:https://www.nemji.cz/…/o_utvar.asp?…

Máš něco proti Dionýzovi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.12.15 11:03
@radkka píše:
Máš něco proti Dionýzovi? :lol:

Jenom trošičku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
11.12.15 11:04
@Tunrida píše:
Jenom trošičku :mrgreen:

Tak, si vydupej Talala, když Dionýze ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.12.15 11:07
@radkka píše:
Tak, si vydupej Talala, když Dionýze ne :mrgreen:

Tralalaa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3224
11.12.15 11:16

@betynka142
ondrej davidek i honzik se mi libi a vse se i hodi k prijmeni- miroslav bych urcite nedala-fakt se mi to nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
11.12.15 11:22

Mě se líbí tolik klučičích jmen, že bych mohla mít klidně 5 synů, ale kdo by to živil :lol: Vítek, Jachym, Jonaš, František.. problem bych mela s holkou. vsechny ty Natalky a Sofie mi lezou krkem. Škoda, že u nas nejde pojmenovat dítě až po porodu, jako třeba v Anglii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
11.12.15 11:24

Mirek je pěkné a pry to jde, tak jako Katka na místo Katerina a taky uz jde Honza.To me nastvali, protoze mame Jana a rikame mu Honzo. A pochybuju ze mu nekdo bude rikat Jane.Tak jsem si ho aspoň nechala vytetovat, ale fakt uvazuju, ze mu to necham zmenit i v rodnym liste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.12.15 11:25

My mame Vítka a Matěje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.12.15 11:32

Mně se složená jména nelíbí. Ale..manžel je Vladimír, pokud by chtěl dát jméno po sobě, přistopila bych na to. Ale sama od sebe bych taková jména nevybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.12.15 11:38

@Martina84 jachym by se mi take libil.tak u holka by se jmenovala sabina kazdemu se to jmeno libi a hlavne ten muj by chtel aby byla po me.ale je to kluk tak je to mensi problem me se libi tolik jmen ze ani nevim jake jmeno dat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.12.15 11:40

@betynka142 Tak to buď ráda, že se ti některá aspoň líbí. Já bych chtěla právě toho Jáchyma nebo Jonáše, ale narážím na odpor :,(

• Citovat
  • Upravit
20767
11.12.15 11:42
@Tunrida píše:
@betynka142 Tak to buď ráda, že se ti některá aspoň líbí. Já bych chtěla právě toho Jáchyma nebo Jonáše, ale narážím na odpor :,(

To jsou krásná jména, to se nějak protlačí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.12.15 11:43

@Martina84 Co blbneš, jde! Máte na to měsíc. Oni doktoři a matrikářky nutí, aby si to usnadnili, ale nemusíš pojmenovat hned. Během pobytu v porodnici, než si dojdou pro podklady k RL, určitě nemusíš, a pokud se nerozhodnete, tak dostanete RL bez jména a do měsíce zajdete na matriku znovu s papíry. Pokud byste to neudělali do měsíce, dá vás matrika „k soudu“, aby jméno určili oni.

@betynka142 Hele, pokud se Ti jich líbí hodně, tak nemáš problém. Prostě řekni, že Miroslav se Ti nelíbí, a navrhuj a navrhuj… jako být to rodové jméno, tak chápu, že si na tom trvá, ale pokud to už „udal“, tak se nedej. A případně se rozhodněte až po narození.

Jinak k Paterovi se mi líbí Štěpán, tak to jako změkčí. Miroslav Patera je děsně tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.12.15 11:44

@Tunrida asi budou ho muset taky pojmenovat v porodnici :lol: :lol: :lol: protoze mame stejnej problem ze co se libi me tak je mu ne. jenom na jednom jsme se dohodli na misovi ale ted se nasemu nej kamosovi a hlavne sousedovi narodil kluk a ma jmeno misa tak nam to prijde blbe dat stejne jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze