Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Tunrida píše:
No to mě napadlo taky, ale jaksi jsou v této variantě jistá rizika![]()
https://www.nemji.cz/…/o_utvar.asp?…
Máš něco proti Dionýzovi? ![]()
@Tunrida píše:
Jenom trošičku
Tak, si vydupej Talala, když Dionýze ne ![]()
@betynka142
ondrej davidek i honzik se mi libi a vse se i hodi k prijmeni- miroslav bych urcite nedala-fakt se mi to nelibi
Mě se líbí tolik klučičích jmen, že bych mohla mít klidně 5 synů, ale kdo by to živil
Vítek, Jachym, Jonaš, František.. problem bych mela s holkou. vsechny ty Natalky a Sofie mi lezou krkem. Škoda, že u nas nejde pojmenovat dítě až po porodu, jako třeba v Anglii.
Mirek je pěkné a pry to jde, tak jako Katka na místo Katerina a taky uz jde Honza.To me nastvali, protoze mame Jana a rikame mu Honzo. A pochybuju ze mu nekdo bude rikat Jane.Tak jsem si ho aspoň nechala vytetovat, ale fakt uvazuju, ze mu to necham zmenit i v rodnym liste
Mně se složená jména nelíbí. Ale..manžel je Vladimír, pokud by chtěl dát jméno po sobě, přistopila bych na to. Ale sama od sebe bych taková jména nevybrala.
@Martina84 jachym by se mi take libil.tak u holka by se jmenovala sabina kazdemu se to jmeno libi a hlavne ten muj by chtel aby byla po me.ale je to kluk tak je to mensi problem me se libi tolik jmen ze ani nevim jake jmeno dat:)
@betynka142 Tak to buď ráda, že se ti některá aspoň líbí. Já bych chtěla právě toho Jáchyma nebo Jonáše, ale narážím na odpor ![]()
@Tunrida píše:
@betynka142 Tak to buď ráda, že se ti některá aspoň líbí. Já bych chtěla právě toho Jáchyma nebo Jonáše, ale narážím na odpor
To jsou krásná jména, to se nějak protlačí ![]()
@Martina84 Co blbneš, jde! Máte na to měsíc. Oni doktoři a matrikářky nutí, aby si to usnadnili, ale nemusíš pojmenovat hned. Během pobytu v porodnici, než si dojdou pro podklady k RL, určitě nemusíš, a pokud se nerozhodnete, tak dostanete RL bez jména a do měsíce zajdete na matriku znovu s papíry. Pokud byste to neudělali do měsíce, dá vás matrika „k soudu“, aby jméno určili oni.
@betynka142 Hele, pokud se Ti jich líbí hodně, tak nemáš problém. Prostě řekni, že Miroslav se Ti nelíbí, a navrhuj a navrhuj… jako být to rodové jméno, tak chápu, že si na tom trvá, ale pokud to už „udal“, tak se nedej. A případně se rozhodněte až po narození.
Jinak k Paterovi se mi líbí Štěpán, tak to jako změkčí. Miroslav Patera je děsně tvrdé.
@Tunrida asi budou ho muset taky pojmenovat v porodnici
protoze mame stejnej problem ze co se libi me tak je mu ne. jenom na jednom jsme se dohodli na misovi ale ted se nasemu nej kamosovi a hlavne sousedovi narodil kluk a ma jmeno misa tak nam to prijde blbe dat stejne jmeno
No to mě napadlo taky, ale jaksi jsou v této variantě jistá rizika

https://www.nemji.cz/…/o_utvar.asp?…