Nevím jméno pro kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
12.12.15 06:10

@nanoBETA jeste cas mam do ledna.mam rodit kolem 24 ledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.12.15 08:09

A co třeba Adámek? :dance: je to moderní, ale rozhodně lepší než Tobiáš, Matyáš apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.12.15 14:50

Tak mně by se líbilo například Radim Petera, nebo Aleš, Vladimír, Ivan, Patrik (všechna jsou to jména, která nejsou supermoderní, ale jsou celkem běžně užívaná). O mně tady ale nejde. Jaké typy jmen se líbí tobě a jaké příteli? Jestli se příteli líbí jména, která se dávala dříve často, tak například Zbyněk (Zbyněček, Zbynďa), Kamil, Albert, Rudolf,… Taková celkem běžná (ale ne úplný top) jsou ještě Vojta, Vítek, Antonín, Samuel, Michael - to také zní dobře. Zase vzhledem k příjmení bych klidně dala i úplně běžné jméno - Jan, Tomáš, David,… všechno zní zajímavě. Vyhla bych se jenom jménům Petr, Pavel a potom nějaké vysloveně hodně netradiční a cízí jména. Ale například jsou i méně obvyklá jména, která by se k tomu hodila: Ruben, Alan, Damián, Adrian. Hodí se toho opravdu dost - tak bych to ještě promyslela. Jestli se ti jednoduše jméno Miroslav až tolik nelíbí a neumíš si představit svého syna Mirečka, tak hledejte dál. Hodně štěstí při výběru :)

Jinak tady je například jeden z těch deníků, jak jsem už doporučila http://prerovsky.denik.cz/…0151212.html . Mně to při výběru pomohlo =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.15 19:20

Právě jsem narazila na jméno Vojislav. Co na něj říkáte?
 http://pravednes.cz/…islav.profil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
26.12.15 19:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie