Nevím jméno pro kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
11.12.15 11:58
@radkka píše:
No rozhodně by takové jméno jiný kluk neměl :lol:

No já bych si tím dneska nebyla až tak jistá :think:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
40
11.12.15 11:59

@radkka evzena ne to by mi dal as by byl velkej by mi rekl ze jsem musela bejt nejspis mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.15 11:59
@betynka142 píše:
@radkka ja mela za to ze taky honza nejde ze je to jan a ze to ma psane i tak v rodnem liste ze mu rikaj vsichni honzo ze to zni lepe

Já doufám, že to nejde, protože mi to přijde uhozené. Všichni Honzové, které znám jsou Janové a že jich je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.15 12:00
@betynka142 píše:
@radkka evzena ne to by mi dal as by byl velkej by mi rekl ze jsem musela bejt nejspis mimo

Znám jednoho dospělého a je v cajku, akorát když ho vidím, tak si pokaždé řeknu „Evžen, lovec žen“ a zadržuji smích :oops: Tenhle malej Evža ještě proti jménu neprotestuje - nemluví, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.12.15 12:07

My to s manželem udělali jednoduše vzali jsme kalendář na druhé straně roku a škrtali a škrtali až nám zbyla 4 jména 2holčičí a 2klučičí. Radek a Matěj a Eliška a Markéta. Takže teď mám doma Matýska a hezčí jméno si pro něj nedokážu představit. A taky si nedokážu představit že bychom pojmenovali dítě jménem které se jednomu z nás nezdá. Já se takhle vzdala jména Richard a manžel jména Anna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.12.15 12:09

@radkka Evzen lovec zen to je hezky:) taky neznam zadneho honzu kterej mel by psano v rodnem liste honza ani miru nebo pepu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.12.15 12:10
@radkka píše:
Přesně tak, mně se nelíbí ani Mirek přesně z těhle důvodů. Aspoň mě vždy napadne Miroslav a ještě si budu ťukat na čelo, že se chlap představuje zdrobnělinou :oops: A Honza je prostě Jan, jen by všude dokola vysvětloval, že neeee, že on je Honza. K čemu to je?

Vidíte já Mirka nikdy nepovažovala za zdrobnělinu ale za samostatné jméno asi to bude tím že mám strejdu Mirka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.12.15 12:11

@Heivka matej je hezke jmeno ze bych to zkusila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.12.15 12:12

@Heivka nekdo psal ze Mirek je Mirek ja mam zato ze to jsou Miroslavove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
11.12.15 12:30

Tak soused se může odstěhovat, mě teda kvuli tomu taky neprošel ani Michal, ani Michala :( ale nakonec jsem si vymyslela jiný :-D
je blbost dávat jméno, který se ti nelíbí, nebo který nechceš… jeden špatnej příklad je v rodině přítele ale to je trošku extrem… ale prostě dítě by měli mít jméno, který se líbí, nebo se shodnou oba… a jaký bude mít malej příjmení? jeslti po otci, tak když už jsi ustoupila v jednom, není nutný ustupovat v druhým případě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.12.15 12:36

@Gosi jj po otci bude mit primeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
11.12.15 12:36

Mně přijde, že ten Miroslav k vašemu příjmení pěkně jde, ale když se ti nelíbí, tak ho nedávej.
Můj druhý syn neměl jméno ještě druhý den po porodu, prostě jsem se nebyla schopná rozhodnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.15 12:41

Taky teď řešíme jména pro kluky. Manžel by hrozně chtěl Antonína, jenže kolem mě jsou teď snad 3 nebo dokonce 4 známí co mají Toníka. Tak nás napadl třeba Artur, Matyáš, Šimon, Jakub, Sam, Lukáš… je toho víc, ale taky máme asociace s jmény které známe kolem nás a většinou je takové „Michal ne… dyť ho znáš, to je hroznej vůl“ :D Naštěstí je ještě chvilu čas. JInak tě chápu, Miroslav se mi taky nelíbí, Mirek už je lepší, ale vždycky bych si vzpomněla na Rychlý šípy a Mirka Dušína :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
11.12.15 12:42

Také zrovna vybíráme. U prvního jsem si nemohla vybrat a jedno se mi líbilo více než druhé a teď vůbec nevim a nelíbí se mi žádné. :D Zaujal mě Jáchym, ale manžel si vždy vybaví ten film Jachyme, hoď ho do stroje. :D Tak jediné, na kterém jsme se zatím tak nějak shodli je Filip.
Jinak Mireček je fajn, ale já bych ho nedala protože se tak jmenuje náš debilní soused. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
11.12.15 12:48

Taky se mi moc libi Jachym, Jonas, ale manzel nechtel, tak mame Vojtika, ten tu jeste nepadl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze