Nevím kam teď jít...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8288
5.4.21 15:06
@markytka3 píše: … to jako fakt? tak snad je dulezitejsi mit jak ty deti pak sama uzivit… jinak je to dalsi socka na obzoru…

Proč by měla být socka, jak děti odrostou, normálně může makat, nebo s tím manželem zůstat, vztah se může zlepšit. Nebo časem najde jiného. Ale ten čas, pokud ji utíká, ten už nedozene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.4.21 15:10
@belladonna píše:
Proč by měla být socka, jak děti odrostou, normálně může makat, nebo s tím manželem zůstat, vztah se může zlepšit. Nebo časem najde jiného. Ale ten čas, pokud ji utíká, ten už nedozene

to ano, ale autorka chce odejit nyni, do toho pise, ze manzel nechce s ni druhe… a jako delat si dite do takoveho prostredi? :nevim: v jakem psychickem stavu asi tak autorka muze byt? jak by se to projevilo na psychice ditete?… ano, pokud chce druhe dite, tak ja bych zacla na vylepseni vztahu s manzelem a ne myslenkama na odchod… ale kazdy jsme z jineho testa, ja mit vztah v takovemto stadiu, co autorka, tak posledni na co myslim, je porizovani si dalsiho mimiska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.4.21 15:29
@belladonna píše:

Naprosto souhlasím s @markytka3, chtít dítě do nefunkčního vztahu proti vůli manžela je opravdu mimo. Buď zamakat na manželství nebo se rozejít a možná bude mít štěstí a za 2 roky bude těhotná s někým kdo ji bude mít rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
5.4.21 16:07
@markytka3 píše:
to ano, ale autorka chce odejit nyni, do toho pise, ze manzel nechce s ni druhe… a jako delat si dite do takoveho prostredi? :nevim: v jakem psychickem stavu asi tak autorka muze byt? jak by se to projevilo na psychice ditete?… ano, pokud chce druhe dite, tak ja bych zacla na vylepseni vztahu s manzelem a ne myslenkama na odchod… ale kazdy jsme z jineho testa, ja mit vztah v takovemto stadiu, co autorka, tak posledni na co myslim, je porizovani si dalsiho mimiska…

Já přeci jen pisu, že pokud už má kolem 40,jsou myšlenky na 2.dite pochopitelne. Nepíšu nic o tom, co je správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
5.4.21 16:11
@Maria37 píše:
Naprosto souhlasím s @markytka3, chtít dítě do nefunkčního vztahu proti vůli manžela je opravdu mimo. Buď zamakat na manželství nebo se rozejít a možná bude mít štěstí a za 2 roky bude těhotná s někým kdo ji bude mít rád.

Pokud má čas, tak jistě. Pokud je jí 38, tak se te touze nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.4.21 16:15
@belladonna píše:
Pokud má čas, tak jistě. Pokud je jí 38, tak se te touze nedivím.

Takže podle tebe má za každou cenu proti vůli manžela otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
5.4.21 16:19
@Maria37 píše:
Takže podle tebe má za každou cenu proti vůli manžela otěhotnět?

Kde to čteš? Nikde, viď. Na tu touhu má nárok a přijde mi logická. Co udělá je její věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.4.21 17:21
@belladonna píše:
Kde to čteš? Nikde, viď. Na tu touhu má nárok a přijde mi logická. Co udělá je její věc.

Touhu chápeme všichni, ale v tomto konkrétním případě by měla řešit jiné věci. Nemá kam jít s jedním dítětem natož potom s dvěma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
5.4.21 17:40
@Maria37 píše:
Touhu chápeme všichni, ale v tomto konkrétním případě by měla řešit jiné věci. Nemá kam jít s jedním dítětem natož potom s dvěma.

To už si musí vybrat sama. Já jen, že se někdo divil, jak může myslet na druhé dítě. Podle mě i to se dá chápat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.4.21 17:46
@belladonna píše:
To už si musí vybrat sama. Já jen, že se někdo divil, jak může myslet na druhé dítě. Podle mě i to se dá chápat.

Tak to promiň, špatně jsem to pochopila. V tom máš pravdu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria