Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky potrebuju poradit.Mam 15tydenniho syna a do vcera byl nejhodnejsi miminko
od vcera zacal mit hysterickej zachvat place
nevim proc je prebaleny ,najedenej a vyspinkanej
z niceho nic najednou treba pri hrani se zacne vztekat a hystericky plakat
a nic nepomaha
prosim poradte uz si nevim rady ![]()
to bych tipla na koliku. Zkus ho vzít do náručí sbalit do klubíčka a pohupovat dopředu -dozadu -jako bys chodila ,jen na místě . U nás to zabíralo
Take to tipuji na prdiky, u nas pomahalo cvicit s nozickama a pak take nahrivat brisko, v nejnutnejsim pripade jsem prdiky upustila rektalni trubickou.
Prdiky to nejsou prdi krasne uz sam davam mu feniklovej cajik
ja mam takovy tuseni,ze to budou zoubky zacal desne slintat a porad si cumla ruku
co myslite ?
No tak to nevim,ale na zoubky se mi to zda moc brzo ![]()
Ale jeste je moznost rustoveho spurtu, muze byt z toho nevrly.
No jasně že klidně zoubky. Mé děti obě první zub ve 4,5 měsíci.Určitě bude brzo venku. Přeji pevné nervy pokud lezou tak brzy..
mno koukala sem mu do pusinky a zatim nic ani zarudly dasnicky nema tak nevim
uvidime jestli se neco vyklube
jinak diky moc za rady ![]()
Moji kamosky holcicka mela zub na 3,5 mesici,takze mozny to je,koukni na dasnicky
mě takhle malá s prominutím prudila do 5,5 měsíce než se začala otáčet. Hodně pomáhalo nosti v nosítku. Ale nepraktikovala jsem moc často, prostě jí nic nebavilo, zabíral snad jen kočár tam koukala kolem sebe. přejupevný nervy, možná tě jen zkouší a přivolává tvojí pozornost ![]()
Ahoj,
jestli se Ti to moc nezdá, raději bych zašla k MUDr. Může to být nějaká blbost, ale raději bych tam zašla.
ahojky taky bych tipla zoubky … moje dcerka mela ve trech mesicich a hned ty dva spodni najednou (nastesti uplne bez problemu a bez place), taky silene slintala a cpala rucicky hodne do pusinky… tak pevne nerviky
(jinak nam hodne pomohl gelik mundisal)