nevim proc place

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
2.12.09 19:46

nevim proc place

Holky potrebuju poradit.Mam 15tydenniho syna a do vcera byl nejhodnejsi miminko :-) od vcera zacal mit hysterickej zachvat place :-( nevim proc je prebaleny ,najedenej a vyspinkanej :-) z niceho nic najednou treba pri hrani se zacne vztekat a hystericky plakat :-( a nic nepomaha :-( prosim poradte uz si nevim rady :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
2.12.09 19:52

to bych tipla na koliku. Zkus ho vzít do náručí sbalit do klubíčka a pohupovat dopředu -dozadu -jako bys chodila ,jen na místě . U nás to zabíralo

• Citovat
  • Upravit
3158
2.12.09 20:05

Take to tipuji na prdiky, u nas pomahalo cvicit s nozickama a pak take nahrivat brisko, v nejnutnejsim pripade jsem prdiky upustila rektalni trubickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.12.09 20:08

Prdiky to nejsou prdi krasne uz sam davam mu feniklovej cajik :-) ja mam takovy tuseni,ze to budou zoubky zacal desne slintat a porad si cumla ruku :lol: co myslite ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
2.12.09 20:20

No tak to nevim,ale na zoubky se mi to zda moc brzo :nevim:
Ale jeste je moznost rustoveho spurtu, muze byt z toho nevrly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.12.09 20:43

No jasně že klidně zoubky. Mé děti obě první zub ve 4,5 měsíci.Určitě bude brzo venku. Přeji pevné nervy pokud lezou tak brzy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.12.09 21:05

mno koukala sem mu do pusinky a zatim nic ani zarudly dasnicky nema tak nevim :cry: uvidime jestli se neco vyklube :lol: jinak diky moc za rady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
2.12.09 21:06

Moji kamosky holcicka mela zub na 3,5 mesici,takze mozny to je,koukni na dasnicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
2.12.09 21:06

Aha tak nic :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
2.12.09 22:15

mě takhle malá s prominutím prudila do 5,5 měsíce než se začala otáčet. Hodně pomáhalo nosti v nosítku. Ale nepraktikovala jsem moc často, prostě jí nic nebavilo, zabíral snad jen kočár tam koukala kolem sebe. přejupevný nervy, možná tě jen zkouší a přivolává tvojí pozornost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
2.12.09 23:08

Ahoj,
jestli se Ti to moc nezdá, raději bych zašla k MUDr. Může to být nějaká blbost, ale raději bych tam zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
3.12.09 08:04

ahojky taky bych tipla zoubky … moje dcerka mela ve trech mesicich a hned ty dva spodni najednou (nastesti uplne bez problemu a bez place), taky silene slintala a cpala rucicky hodne do pusinky… tak pevne nerviky :-) (jinak nam hodne pomohl gelik mundisal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí