Neumím se rozhodnout zda mít druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21918
3.5.25 22:08
@Klaudia7 píše: Více

Tak paklize jste druhe dite chteli, tak neni nad cim rozmyslet, ne? Prave proto, ze to neni porizeni kocky, tak se proste chranim, pokud tehotenstvi nechci. Otehotnela jsi nekolikrat, tak je trochu mimo myslet si, ze to znovu nepujde, to se na me nezlob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16639
3.5.25 22:21
@Eemii píše: Více

Přesně tak. Podle nadpisu to vypadá, že je dítě v plánu. V dotazu je teda řečeno, že už těhotná je a váhá. A ve výsledku teda dítě chtěli, prakticky se o něj snažili a teď se diví, že je těhotná a neví, jestli dítě chce? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.5.25 22:39
@Eemii píše: Více

Otěhotnět po 2 letech ti přijde easy? Mně teda ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.5.25 22:41
@Dahlia0409 píše: Více

Holky, jestli chcete moralizovat, jdete prosím jinam. Já chci jen normální radu, jestli poslouchat srdce anebo rozum, nic víc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
3.5.25 22:44
@Lil Kitkatt píše: Více

Přesně tak. Vubec nechápu. Kdyby o tom přemýšlela, ok, ale dite je počato a ty důvody jsou směšné na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16639
3.5.25 22:44

Přírodu, psala jsem to hned. Dítě přišlo, má to tak prostě být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
3.5.25 22:52

Naprosto te chapu, mela jsem to stejne a proto mam jedinacka. Jenze ty uz tehotna jsi, tak si proste predstav, ze to dite mas a nemas a srovnej sve pocity, co citis…mne se zdavaly sny, ze jsem tehotna a to byla vzdy nocni mura. Ale zda bych dokazala jit na potrat, nevim, nikdy jsem pred tskovym rozhodnutim nestala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
3.5.25 22:55

Dite bych si nechala… neprijdou mi tve,,problemy”tolik zavazne, abych sla na interupci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
3.5.25 23:17

Pořízení kočky….. :roll:
Ty už těhotná jsi, proboha! Nechránili jste se, vědomě jste zplodili dítě, tak se k tomu sakra postavte čelem. Jako důvody nemít dítě jsi uvedla jen svou pohodlnost a lenost a to má být důvod to dítě hodit do koše? Hodila bys tam syna? To druhý dítě je snad míň? Nepochopím, jak takhle může žena přemýšlet. Pochopím existenční krizi, pochopím zdravotní důvody, ale tohle ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
4.5.25 00:49

Ty uz tehotna jsi, takze je o druhem diteti rozhodnuto. Nevidim zadne zavazne duvody k potratu. Otec ditete dite chce, vztah mate dobry, zazemi ok, zdravotni duvody a ani zavazne financni nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
4.5.25 01:25

Pokud jste dítě na 90% nechtěla tak jste se měli chránit. Koukala bych i na to, aby Vaše první dítě tady na tom světě za pár desítek let nebylo úplně samo… mě stačí 20tt (. První ) a už nechcu :mrgreen: chci to porodit uz.. ale z toho článku cítím, psychicky nechcete dítě další ale v srdci víte, že chcete :mrgreen: a jestli se stalo, tak to tak proste vesmír chtel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.5.25 07:02
@Janli píše: Více

Nemusíš to chápat, nikdo to po tobě nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36405
4.5.25 07:44

Rada je, zapoj mozek a použij ho. Těhotná už jsi. Chlap dítě chce. To, že se ti nechce v noci vstávat je hodně chabej argument pro potrat.
A to ti říkám jako někdo kdo otěhotněl ne úplně plánovaně rok po porodu druhého dítěte. Bylo to mazec, ale ani na vteřinu mě nenapadlo jít na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150074
4.5.25 09:22

Sama to píšeš že se rozhoduješ jestli druhé dítě mít, tak na to druzí reagují. Že máš strach je normální. To má každý, z něčeho strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
4.5.25 09:31

Jak srdce nebo rozum? To dítě už JE, a ty jsi na 90% rozhodnutá ho vyhodit do popelnice. Já nejsem v žádném případě odpůrce potratů, ale tohle je i na mě silná káva. Máš zázemí, otce, který to dítě chce, staršího bráchu, a přesto se kloníš k tomu hýčkat si své pohodlíčko.
Něco tak hnusnýho jsem dlouho nečetla.
Zkus se začít chovat jako dospělá, a budeš mít jasno, velmi pravděpodobně si pak budeš chtít dát pár facek. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí