Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, možné to je, ale při hormonální nerovnováze může vyjít test falešně, spoléhala bych se až na krevní testy.
@X_Cassiopea děkuji moc hodně mě bolí podbřišek a začala jsem špinit více nevím zda nepojedu na pohotovost nechci být Za hysterii
Pokud je ta bolest úplně jiná, než při menstruaci, doporučovala bych gynekologii v nemocnici k vyloučení mimoděložního těhotenství.
@X_Cassiopea píše: Více
Dobře děkuji včera zimnice dneska bolest v podbřišku až do ledvin je to jinačí bolest ale už krvácím více pojedu na pohovost raději a mockrát děkuji nikdy se mi podobný případ nestal a omlouvám se
Pohotovost stejně pošle na gynekologii, jestli můžu poradit, volejte gynekologii v nejbližší nemocnici a zeptejte se, že máte tyto příznaky tam by Vám doporučili se obrátit. Rozhodně se není za co omlouvat.
@X_Cassiopea píše: Více
Která hormonální nerovnováha způsobí pozitivní test?
Ano možný to je, akurát já zapomněla vzít jednou a už jsem byla v tom ![]()
Selhat může i ta nejlepší antikoncepce. Moje spolupracovnice zkoušela různé druhy pilulek i nitroděložní tělísko, ale nic nepomáhalo. Naštěstí uměla bez rozpaků používat potraty a nikdy s nimi neměla potíže.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat je možné otěhotnět přez antikoncepci beru ji 3 měsíce a
Jinak se nechráním beru ji tak že se bere 24 prášku a 4 dny na to aby jste dostala menstruaci tentokrát jsem měla 4 dny zpoždění udělala jsem si test a vyšel pozitivní dneska slabé špinění světle růžové
Jinak prášky jsem brala ve stejnejou dobu a dávala jsem si velký pozor na pravidelnost doma mám 2 děti rok a půl od sebe