Mohu otěhotnět i při braní antikoncepce?

Anonymní
2.5.25 22:17

Těhotenství přez antikoncepci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat je možné otěhotnět přez antikoncepci beru ji 3 měsíce a
Jinak se nechráním beru ji tak že se bere 24 prášku a 4 dny na to aby jste dostala menstruaci tentokrát jsem měla 4 dny zpoždění udělala jsem si test a vyšel pozitivní dneska slabé špinění světle růžové
Jinak prášky jsem brala ve stejnejou dobu a dávala jsem si velký pozor na pravidelnost doma mám 2 děti rok a půl od sebe

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
445
3.5.25 00:09

Ahoj, možné to je, ale při hormonální nerovnováze může vyjít test falešně, spoléhala bych se až na krevní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.25 07:26

@X_Cassiopea děkuji moc hodně mě bolí podbřišek a začala jsem špinit více nevím zda nepojedu na pohotovost nechci být Za hysterii

• Citovat
  • Upravit
445
3.5.25 09:36

Pokud je ta bolest úplně jiná, než při menstruaci, doporučovala bych gynekologii v nemocnici k vyloučení mimoděložního těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.25 09:37
@X_Cassiopea píše: Více

Dobře děkuji včera zimnice dneska bolest v podbřišku až do ledvin je to jinačí bolest ale už krvácím více pojedu na pohovost raději a mockrát děkuji nikdy se mi podobný případ nestal a omlouvám se

• Citovat
  • Upravit
445
3.5.25 09:40

Pohotovost stejně pošle na gynekologii, jestli můžu poradit, volejte gynekologii v nejbližší nemocnici a zeptejte se, že máte tyto příznaky tam by Vám doporučili se obrátit. Rozhodně se není za co omlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
3.5.25 13:23
@X_Cassiopea píše: Více

Která hormonální nerovnováha způsobí pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
3.5.25 15:38

Ano možný to je, akurát já zapomněla vzít jednou a už jsem byla v tom :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.5.25 09:11

Selhat může i ta nejlepší antikoncepce. Moje spolupracovnice zkoušela různé druhy pilulek i nitroděložní tělísko, ale nic nepomáhalo. Naštěstí uměla bez rozpaků používat potraty a nikdy s nimi neměla potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí