Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iveta Kotlárová A kdo Vás zhazuje? Jen jsem napsala pravdu.
A mimochodem, to,že je pes přítele znamená,že se o něj nestarate nebo jak tomu mám rozumět? Já přišla do vztahu se třema psama a můj partner je vzal za své. Krmí je a když je třeba,tak na vaterinu s nima jede. Procházky a očkování s nima (i se dvěma detma a tahanim na voditkach) zvladam já. Ale zkrátka platí, že kdo chce hledá způsoby,kdo nechce hledá důvody ![]()
@Iveta Kotlárová píše:
jak jste hnedka vsichcni zli mockraat vam dekuji za shazovani![]()
Hlavně, že ty jsi hodná…
Veterináře pozvu domů! Tvůj přítel je blbec, co si pořídil psa a kašle na něj. Ani jej nevycvicil
@Iveta Kotlárová náš to má taky ale jen výjmečně, pokud má váš takové problémy ihned na veterinu bestak má silný zánět, pokud sama psa nezvládáš tak uhodit na přítele buď jej vezme hned odpo na veterinua poté se o něj bude pořádně starat ( jsou i pohotovosti nebo pozvat domů dnes je plnomožností) nebo dáváš inzerát a půjde někam kde na něj budou mít čas. Taky mám děti hned 3 a k tomu 6 zvířat, velkého psa, sama jej nevodím protože je o 20kg težší než já takže se stará chlap zbytek dělám sama, vždy se dá všechno zajistit. Ale jestli je hafan nad tvé či vaše síly, bude lepší když půjde jinam
Jestli vážíš 32 kilo, tak tě za chvíli předroste i dítě a co pak?
No tak tricetikilove hovado nevychovane bych tahat nechtěla. Chce to zapracovat na psovi. Kup mu ohlavku a vod ho na ohlavce. Na mateřský je na psa času dost.
@AlenaSu píše:
@Iveta Kotlárová A kdo Vás zhazuje? Jen jsem napsala pravdu.
A mimochodem, to,že je pes přítele znamená,že se o něj nestarate nebo jak tomu mám rozumět? Já přišla do vztahu se třema psama a můj partner je vzal za své. Krmí je a když je třeba,tak na vaterinu s nima jede. Procházky a očkování s nima (i se dvěma detma a tahanim na voditkach) zvladam já. Ale zkrátka platí, že kdo chce hledá způsoby,kdo nechce hledá důvody
No vidis, ja bych do chlapa se tremi psy nesla i kdyby byl ze zlata, ze zvirec.oderu je mi mdlo a chlupy vsude me ekluji..takze chlapa bez jakehokoliv psa.a jeste deti miluji a staram se pro tu pani, ktera by ti co se nepostaraji o zvire zabijela..jo fakt fakt jsou lidi kteri psa kocku domu nechteji ani.za nic a presto miluji a postaraji se o deti. Ja totiz zvirata a lidi rozlisuji.
@lilith1 prosím Vás a kdo tu nerozlisuje psa a dítě? Vždyť já jsem o ničem takovém nemluvila ![]()
A každý to má jinak,to souhlasím ![]()
Ahoj všem.prosim o radu, už si nevím rady co se psem. Mám dvě malé děti na které jsem sama. Měla jsem přítele který se ke mě nastěhoval i se svym psem - krizenec staforda nejspis a pred mesicem se sbalil (delsi dobu tim vyhrozoval) a vyparil se jako pára nad hrncem. No psa mi tu nechal. Slyšela jsem od známých že už je někde v německu nebo co. Na telefon se mu nedovolam , ma nejspíš jiné číslo. A ted co se psem, ja ho nezvladam, absolutne me neposloucha, venku taha navic se mu nemůžu od dvou mimin dostatečně věnovat a začínám se ho i bát
kam se obrátit aby se pes dostal do dobrých rukou? Já si ho opravdu nechat nemůžu, dopadlo by to špatně
Odvést ho do útulku a vysvětlit jim to tak, jak to píšete tady? ![]()
A „příteli“ bych jen napsala zprávu kde je a že je možnost, že si ho někdo osvojí.
Příspěvek upraven 03.12.18 v 11:38
@Anonymní píše:
Ahoj všem.prosim o radu, už si nevím rady co se psem. Mám dvě malé děti na které jsem sama. Měla jsem přítele který se ke mě nastěhoval i se svym psem - krizenec staforda nejspis a pred mesicem se sbalil (delsi dobu tim vyhrozoval) a vyparil se jako pára nad hrncem. No psa mi tu nechal. Slyšela jsem od známých že už je někde v německu nebo co. Na telefon se mu nedovolam , ma nejspíš jiné číslo. A ted co se psem, ja ho nezvladam, absolutne me neposloucha, venku taha navic se mu nemůžu od dvou mimin dostatečně věnovat a začínám se ho i bátkam se obrátit aby se pes dostal do dobrých rukou? Já si ho opravdu nechat nemůžu, dopadlo by to špatně
Psa bych šoupla do útulku.
@krukynka píše:Útulku jsem volala a řekli mi že ho nevezmou. Nejsem prý stará ani nemocná abych se nemohla o psa postarat.
Odvést ho do útulku a vysvětlit jim to tak, jak to píšete tady?
Tak zavolejte na policii že jste ho našla, pokud se ho opravdu MUSÍTE zbavit. Ale je to teda hnusný, hlavně od pana majitele.