Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj všem.prosim o radu, už si nevím rady co se psem. Mám dvě malé děti na které jsem sama. Měla jsem přítele který se ke mě nastěhoval i se svym psem - krizenec staforda nejspis a pred mesicem se sbalil (delsi dobu tim vyhrozoval) a vyparil se jako pára nad hrncem. No psa mi tu nechal. Slyšela jsem od známých že už je někde v německu nebo co. Na telefon se mu nedovolam , ma nejspíš jiné číslo. A ted co se psem, ja ho nezvladam, absolutne me neposloucha, venku taha navic se mu nemůžu od dvou mimin dostatečně věnovat a začínám se ho i bátkam se obrátit aby se pes dostal do dobrých rukou? Já si ho opravdu nechat nemůžu, dopadlo by to špatně
Obratte se na nekterou organizaci napr. Pes nejvernejsi pritel. V utulku nevim jestli pejska prijmou. ![]()
@Tina1996 píše:
Obratte se na nekterou organizaci napr. Pes nejvernejsi pritel. V utulku nevim jestli pejska prijmou.
Já bych si ho i nechala, nemít děti tak bych se pokusila vybudovat s ním vztah, ale už na mě i dvakrát zavrčel a já se ho začínám bát, když jdu krmit děti tak se před ním zavírám v loznici, hrůza. útulek ho právě nevezme.
@Anonymní píše:
Já bych si ho i nechala, nemít děti tak bych se pokusila vybudovat s ním vztah, ale už na mě i dvakrát zavrčel a já se ho začínám bát, když jdu krmit děti tak se před ním zavírám v loznici, hrůza. útulek ho právě nevezme.
Napiste mi soukromou zpravu a ircite to nejak vyresime ![]()
@krukynka bohužel musím, už jsem si na něj zvykla a asi to i obrecim, ale opravdu ho nezvládám a bojím se maléru ať už doma nebo venku… A už se teda i trošku bojím ho když na mě vrčel, přitom mě má rád, když se vracím domů tak me vítá atd..
holky spaval se mnou i v posteli, teď ho teda zavírám co po mě vyjel. Já si myslím že ten pes ze mě cítí tu nervozitu a i proto mě neposlouchá, ale děti jsou na prvním místě a jsme pořád zavřené v loznici co kdyby náhodou, pes nechce být sám tak se na nás dobývá, a když mu rukou ukážu na místo tak vrčí
@Anonymní píše:
holky spaval se mnou i v posteli, teď ho teda zavírám co po mě vyjel. Já si myslím že ten pes ze mě cítí tu nervozitu a i proto mě neposlouchá, ale děti jsou na prvním místě a jsme pořád zavřené v loznici co kdyby náhodou, pes nechce být sám tak se na nás dobývá, a když mu rukou ukážu na místo tak vrčí
Jezisi…
kontaktuj místní záchranné stanice, některé ti třeba pomohou hledat náhradní domov, at se můžeš přestat schovávat v ložnici
@Anonymní píše:
Zkus FCb Pes nejvěrnější přitel. Mohli by poradit.
@Anonymní píše:
@krukynka bohužel musím, už jsem si na něj zvykla a asi to i obrecim, ale opravdu ho nezvládám a bojím se maléru ať už doma nebo venku… A už se teda i trošku bojím ho když na mě vrčel, přitom mě má rád, když se vracím domů tak me vítá atd..
Převzal roli šéfa. To se stává. Cítí z tebe nejistotu a tak to zkusil. Tvůj bejvalej je extra třída ![]()
@krukynka píše:
Tak zavolejte na policii že jste ho našla, pokud se ho opravdu MUSÍTE zbavit. Ale je to teda hnusný, hlavně od pana majitele.
Policie bude mít radost. Tohle je oblíbená historka utulku, co sponzoruji. Člověk privede neznámého psa, kterého právě našel, přičemž při odchodu ten pes zoufale kvičí, když vidí toho „neznámého“ typka odcházet bez něj. Zakladatelka by se akorát ztrapnila.
@Anonymní píše: Útulku jsem volala a řekli mi že ho nevezmou. Nejsem prý stará ani nemocná abych se nemohla o psa postarat.
a od partnera rodina? Domluvit se co s ním, že u Tebe být nemůže ![]()
@Anonymní píše:
Jsi nejistá,pes to vycítil a vůdce se stal on..navíc velké plemeno má mnoho energie a potřebuje ho někde vybít.Kdyz nemá kde,začne být frustrovaný a nervózní a dojde pak k napadení.
Pokud bys tomu chtěla dát šanci,kontaktuj nějaké cvičitele,jdi na procházku s dětmi a psem a i klidně mu kup zátěžový oblek.
Problém není ten pes,ale ty.
Pokud opravdu nechceš a nemáš čas..pokus se o inzeráty do dobrých a zkušených rukou.
Najít někoho, kdo dělá dočasku. Vezme si ho k sobě a zároveň mu bude hledat domov. Dočaskáři narozdíl od přeplněných útulků vaší situaci pochopí.