Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pointa je, že Ester zvládla 2 zlaté medaile, říká se jí „obojzivelnik“, toto nikdo nedokázal. Vtip říká, že by zvládla i tenis a vyhrát Wimbledon
ze ester kam prijde to vyhraje, proto reknou ne ty ne, pac by ho vyhrala ![]()
Já to chápu tak, že Ester Ledecká, na jaký sport sáhne, ten vyhraje, tak proto ji profi hráčky tenisu nechtějí za soupeřku… ![]()
@DzungaracekChlupacek Protože by je porazila, jako když si odskočila od snowboardu k lyžím.
Pokud vím, Ester ráda provozuje kromě zimních sportů i letní sporty jako například cyklistiku, ale možná se spíš zaměří na badminton. Jsou určité náznaky o její zájem o účast na letní Olympiádě…
@Božislava píše:
Pokud vím, Ester ráda provozuje kromě zimních sportů i letní sporty jako například cyklistiku, ale možná se spíš zaměří na badminton. Jsou určité náznaky o její zájem o účast na letní Olympiádě…
je to vtip tak to neřeš tak doslova ![]()
Chvíli po olympiádě to byl hodně populární vtip na mnoho variací (různých sportů) - šlo o narážku na její hodně nečekanou výhru v alpském lyžování (byla to její druhá disciplína a nijak v ní „nevynikala“ - skončila v obřím slalomu na 23. místě), pak ale jela Super-G a vyhrála zlato - nikdo to nečekal… Takže asi tak… V tom vtipu s ní nikdo nechce hrát, protože mají strach, že, ač nikdy tenis nehrála, všechny by porazila…
P.S.: to nevynikala jsem dala do uvozovek, protože 23. místo přece není až takový provar, jaký se z toho tenkrát dělal ![]()
@Litta píše:
@DzungaracekChlupacek Protože by je porazila, jako když si odskočila od snowboardu k lyžím.
@a12 píše:ze ester kam prijde to vyhraje, proto reknou ne ty ne, pac by ho vyhrala
Mně se líbí věta „Čumíš jak Ledecká v cíli“. Taky po OH hodně letěla.
@Kelliee
Tak to je taky dost dobry
Vtip vyse jsem pochopila stejne jako ostatni, ale jsou lepsi…:)
Psycholog mi řekl: „Napiš dopis člověku, kterého nemáš rád, a poté ho spal.“
Druhý den přijdu a říkám: „Dobře, a co teď s tím dopisem?“
Nechápu, proč je teď tak bez sebe.