Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo jinak k dotazu. Není to nevinná SMS. Znáš tu kolegyni? Vyprávěl ti někdy o ní?
@Bytsamsebou píše:
Přesně. Takhle mluvím i v reálném životě.
Mě se to právě líbí.
Žádné okecavacky. Naprimo. Ať si to každý přebere jak má.
A komu se to nelíbí, tak ať si…
![]()
Ja taky takhke často mluvím. Tak se mi to líbí. A přijde mi to nejlepší. ![]()
@Anonymní píše:
Manžel odjel na výjezdní zasedání firmy na dny. Celý den se neozval a večer nenapsal rodině ani sms. Ale ten stejný večer napsal o půlnoci kolegyni, která s ním byla: „Moc ti to služelo zlatko a díky.“![]()
Tváří se, že se nic nestalo a nic se neděje.
Svůj tlf mi předal k vyřízení určité věci.
Taky vám posílají kolegové takové nevinné sms? Případně vy jim? Skutečně je smska tak nevinná?
Třeba mu žehlila nějaký průšvih u vedení a holt se na tu osobní přímluvu působivě oblékla. ![]()
@Anonymní píše:
Právě, že záměrně neprojížděla. O to víc mne to šokovalo. O to míň mu věřím, o to víc podezírám. Říkal, že chodí s kamarády na pivo, atd. Brala jsem to, že potřebuje odfouknout od práce, rodiny. Já jsem 5 let na RD. Za tu dobu jsme spolu jednou vyrazili na večeři. Jinak já sedím doma, on si občas zapaří. Nikdy jsem s tím neměla problém. Ale to mne fakt dostalo.
Odfrkava jinak než by měl. ![]()
@Anonymní píše:
Manžel odjel na výjezdní zasedání firmy na dny. Celý den se neozval a večer nenapsal rodině ani sms. Ale ten stejný večer napsal o půlnoci kolegyni, která s ním byla: „Moc ti to služelo zlatko a díky.“![]()
Taky vám posílají kolegové takové nevinné sms? Případně vy jim? Skutečně je smska tak nevinná?
Jak se to vezme ![]()
Prvotní úmysl rozhodně nevinný nebyl,…
Ale protože jsi našla jen toto (a vůbec jsi to našla), tak výsledek byl zcela nevinný.
Není to nevinné, ale víc bych řešila, že mu nestojíš ani za zprávu, že dojel v pohodě.
@Anonymní píše:
Neměl čas se ozvat rodině, ale psát o půlnoci kolegyni takovou sms čas měl? Nevinná sms to určitě není.
Ne není to ok. To neznamená, že s ní něco má, ale minimálně mu to asi nevadí - egoboost dobrej. V rámci pracovního prostředí říkat někomu zlatko (pokud to není žena ženě jako kámošky) mi přijde neprofesionální a zavání to koketováním. Zároveň asi nemají jen neutrální pracovní vztah, minimálně se více baví, jinak by takové oslovení nevytáhla.
Nervózní bych byla, kdyby o ní nikdy před tím nemluvil - tzn. že její existenci tají i když ve skutečností spolu vztah, byť přátelský mají.
@Anonymní píše:
Tak pro me je to jasne jako kdyby napsal dobre jsem za.unul. Vyznam stejny..zakladatelko evidentne se vysypal jinde..
A co mu na to odepsala ona? On obecně takhle třeba komunikuje ke kamarádkám (oslovení, dekovani, smailici)?
Ahoj,
ty jo, kdybych projel telefon, asi bych podobné zprávy minimálně od jedné externí kolegyně, dlouholeté kamarádky, našel taky, i když to její,,brouku" nebo,,zlato" vnímám s nádechem hluboké ironie. Určitě mi i několikrát psala, že mě má ráda, ale myslela tím, jako člověka, nic hlubšího.
Takže asi dost záleží na celkové situaci, nedá se vše usoudit z jedné zprávy.
@Bytsamsebou píše:
Normálně spolu prcají.
A pokud neprcají, tak by děsně chtěl. ![]()
Zakladatelko, ten váš lolo, který není schopen ani zamést důkazy, se může tvářit jak chce, faktem je, že tahle SMS nevinná není.
On takhle normálně oslovuje spolupracovníky? za co jí děkoval taky řekl? na tebe kašle, ani blbou sms nepošle že dojel, asi měl myšlenky jinde a ještě si ty sms nemaže ![]()
Jestli se jmenuje Zlata, pak mi to prijde celkem ok, jinak ne ![]()