Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
On by to udelal i bez toho legitimniho duvoduTakhle alespon zakladatelka neni za blbce a vi s cim muze pocitat…
A jo, takoveho chlapa bych klidne k te druhe nahnala, at si ho uzije
To každopádně souhlasím, ať si ho ta druhá užije.
Ale nesouhlasím s tím si lození do soukrimi někoho jiného obhajovat. Jako že jsem na to vlastně měla právo!
@Koblizkova1980 píše:
To každopádně souhlasím, ať si ho ta druhá užije.
Ale nesouhlasím s tím si lození do soukrimi někoho jiného obhajovat. Jako že jsem na to vlastně měla právo!
No, ono je to otázka. Zda tedy si radši má ženská líbit lhaní a podvádění, jen aby za každou cenu byla ona korektní. Samozřejmě neobhajuju lezení do mobilu kvůli každé kravine, ale pokud už má někdo vážné podezření, tak to dokážu velice dobře pochopit.
@Koblizkova1980 píše:
To je to lezení do telefonu. Co teď jako budeš dělat? Uděláš mu scénu, napraskas se, že mu smirujes telefon a tím ho nazenes k té druhé? Prostě mu dáš konečně pro něj legitimní důvod, aby si kukal někde jinde! Protoze TY! Toť typický scénář
ne, ona se radsi nebude zajimat vubec, aby on mohl v klidu pichat kolegyni. Co oci nevidi, pro to srdce neplace, ze ano? Takze je vlastne vsechno v cajku.
Kombinace - díky, srdíčko a smajlík používám vůči kolegyním běžně.
@HornyHippo píše:
Kombinace - díky, srdíčko a smajlík používám vůči kolegyním běžně.
Taky jim to pises o pulnoci a s dodatkem, jak jim to slusi?
@warita píše:
Taky jim to pises o pulnoci a s dodatkem, jak jim to slusi?
Tak jestli pracovní schůzka trvala až do pozdních nočních hodin a její volba oblečení a doplňků přispěla k úspěchu celého jednání, tak i jo.
Už jsem zažil jednáni, kde i když jsme měli připravu s mistrem v oboru vyjednávání a zohledněny všechny možné i nemožné scénáře, tak největší přínos pro celý vyjednávací tým měly kolegyně v pozitivní a poddajné náladě v minišatech…