Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Manžel odjel na výjezdní zasedání firmy na dny. Celý den se neozval a večer nenapsal rodině ani sms. Ale ten stejný večer napsal o půlnoci kolegyni, která s ním byla: „Moc ti to služelo zlatko a díky.“![]()
Tváří se, že se nic nestalo a nic se neděje.
Svůj tlf mi předal k vyřízení určité věci.
Taky vám posílají kolegové takové nevinné sms? Případně vy jim? Skutečně je smska tak nevinná?
párkrát jsem si v mládí takové SMS s kolegy psala, ale nikdy to nebylo nevinné ![]()
@Anonymní píše:
Manžel odjel na výjezdní zasedání firmy na dny. Celý den se neozval a večer nenapsal rodině ani sms. Ale ten stejný večer napsal o půlnoci kolegyni, která s ním byla: „Moc ti to služelo zlatko a díky.“![]()
Taky vám posílají kolegové takové nevinné sms? Případně vy jim? Skutečně je smska tak nevinná?
Podobné sms si píšu s obchodním partnerem a nevinné to určitě není ![]()
Nevinna by ta zprava byla, kdyby ji poslal Tobe. Takze za me ne, nevinna mi neprijde.
@Anonymní píše:
ze ty mas i vice podezreni nez jen toto, ze? jinak by jsi mu neprojizdela telefon… a proc by nemela byt neviina, pise, ze ji sluselo, tak byla oblecena ne?
![]()
@markytka3 píše:
ze ty mas i vice podezreni nez jen toto, ze? jinak by jsi mu neprojizdela telefon… a proc by nemela byt neviina, pise, ze ji sluselo, tak byla oblecena ne?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak jasný, Zlatko a díky
píše každé kolegyni.
Ta zprava byla i s temi smajlíky? Nevidim na tom nevinneho nic. Oslovení, čas odeslání ani srdicko a pusinka. Vsechno smrdí.
Mozna nejde o půl roku trvajici poměr, ale nevinne to tozhodne není.
A kdyby mi to partner tvrdil, nasr… By me dvakrat, prcne, zr to psal a druhak, ze si mysli, ze sem blba, ze tomu jeho chabýmu „vysvětlení“ uverim. Jako rict mi nekdo o nic nejde, tak
tak pokud nejde o nic, tak at to vyklopí, ne? Jen rychle nevymyslel dobrou výmluvu.
Právě, že záměrně neprojížděla. O to víc mne to šokovalo. O to míň mu věřím, o to víc podezírám. Říkal, že chodí s kamarády na pivo, atd. Brala jsem to, že potřebuje odfouknout od práce, rodiny. Já jsem 5 let na RD. Za tu dobu jsme spolu jednou vyrazili na večeři. Jinak já sedím doma, on si občas zapaří. Nikdy jsem s tím neměla problém. Ale to mne fakt dostalo.
Vám se neozval, kolegyni píše, že jí to moc slušelo, zlatko, děkuje jí + srdíčko + pusinka.
Jasně že tvrdí, že o nic nejde a je to nevinné. Co jiného by chlap řekl?
@Ťarbík01 píše: Žádné okecavani.Prostě naprimo.
![]()
Není čas ztrácet čas.
Přesně. Takhle mluvím i v reálném životě.
Manžel odjel na výjezdní zasedání firmy na dny. Celý den se neozval a večer nenapsal rodině ani sms. Ale ten stejný večer napsal o půlnoci kolegyni, která s ním byla: „Moc ti to služelo zlatko a díky.“