Nevinná SMS?

Anonymní
26.10.22 12:04

nevinná sms?

Manžel odjel na výjezdní zasedání firmy na dny. Celý den se neozval a večer nenapsal rodině ani sms. Ale ten stejný večer napsal o půlnoci kolegyni, která s ním byla: „Moc ti to služelo zlatko a díky.“ :srdce: :*
Tváří se, že se nic nestalo a nic se neděje.
Svůj tlf mi předal k vyřízení určité věci.
Taky vám posílají kolegové takové nevinné sms? Případně vy jim? Skutečně je smska tak nevinná?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.10.22 12:09
@Anonymní píše:
Manžel odjel na výjezdní zasedání firmy na dny. Celý den se neozval a večer nenapsal rodině ani sms. Ale ten stejný večer napsal o půlnoci kolegyni, která s ním byla: „Moc ti to služelo zlatko a díky.“ :srdce: :*
Taky vám posílají kolegové takové nevinné sms? Případně vy jim? Skutečně je smska tak nevinná?

párkrát jsem si v mládí takové SMS s kolegy psala, ale nikdy to nebylo nevinné :oops:

• Citovat
  • Upravit
287
26.10.22 12:09

Za mě ne a nevinné to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.10.22 12:12

Taková zpráva mi rozhodně nevinná nepřijde. :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
26.10.22 12:12
@Anonymní píše:

Podobné sms si píšu s obchodním partnerem a nevinné to určitě není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
26.10.22 12:14

Nevinna by ta zprava byla, kdyby ji poslal Tobe. Takze za me ne, nevinna mi neprijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10877
26.10.22 12:15

Normálně spolu prcají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.10.22 12:16
@Anonymní píše:

ze ty mas i vice podezreni nez jen toto, ze? jinak by jsi mu neprojizdela telefon… a proc by nemela byt neviina, pise, ze ji sluselo, tak byla oblecena ne? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10877
26.10.22 12:19
@markytka3 píše:
ze ty mas i vice podezreni nez jen toto, ze? jinak by jsi mu neprojizdela telefon… a proc by nemela byt neviina, pise, ze ji sluselo, tak byla oblecena ne? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak jasný, Zlatko a díky :srdce: :* píše každé kolegyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
26.10.22 12:23

Ta zprava byla i s temi smajlíky? Nevidim na tom nevinneho nic. Oslovení, čas odeslání ani srdicko a pusinka. Vsechno smrdí.
Mozna nejde o půl roku trvajici poměr, ale nevinne to tozhodne není.
A kdyby mi to partner tvrdil, nasr… By me dvakrat, prcne, zr to psal a druhak, ze si mysli, ze sem blba, ze tomu jeho chabýmu „vysvětlení“ uverim. Jako rict mi nekdo o nic nejde, tak :zed: tak pokud nejde o nic, tak at to vyklopí, ne? Jen rychle nevymyslel dobrou výmluvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.10.22 12:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.22 12:27

Právě, že záměrně neprojížděla. O to víc mne to šokovalo. O to míň mu věřím, o to víc podezírám. Říkal, že chodí s kamarády na pivo, atd. Brala jsem to, že potřebuje odfouknout od práce, rodiny. Já jsem 5 let na RD. Za tu dobu jsme spolu jednou vyrazili na večeři. Jinak já sedím doma, on si občas zapaří. Nikdy jsem s tím neměla problém. Ale to mne fakt dostalo.

• Citovat
  • Upravit
2324
26.10.22 12:29

Vám se neozval, kolegyni píše, že jí to moc slušelo, zlatko, děkuje jí + srdíčko + pusinka.

Jasně že tvrdí, že o nic nejde a je to nevinné. Co jiného by chlap řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
26.10.22 12:29
@Bytsamsebou píše:
Normálně spolu prcají.
Žádné okecavani. :mrgreen: Prostě naprimo. :mrgreen: :palec: Není čas ztrácet čas. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10877
26.10.22 12:30
@Ťarbík01 píše: Žádné okecavani. :mrgreen: Prostě naprimo. :mrgreen: :palec: Není čas ztrácet čas. :lol:

Přesně. Takhle mluvím i v reálném životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí