Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bytsamsebou píše:
Normálně spolu prcají.
to možná ještě ne, ale brzo budou
@Premek_Orac píše:
Ahoj,
ty jo, kdybych projel telefon, asi bych podobné zprávy minimálně od jedné externí kolegyně, dlouholeté kamarádky, našel taky, i když to její,,brouku" nebo,,zlato" vnímám s nádechem hluboké ironie. Určitě mi i několikrát psala, že mě má ráda, ale myslela tím, jako člověka, nic hlubšího.
Takže asi dost záleží na celkové situaci, nedá se vše usoudit z jedné zprávy.
ano, bude to tak do doby, než na nadhozenou udičku odpovíš podobným stylem…
Jasne, takhle mi bezne psal kolega. Ale to jsme spolu spali. Takze jsem i byla zlaticko, beruska, ostatni kolegyne nikdy. Naopak ostatni kolegove mi takto nikdy nepsali a to jsem s nekterymi byla kamaradka i v soukromi.
@dedrichov Nemám problém jí napsat že je pro mne důležitým člověkem (protože je), nebo že mě mrzí její trápení, nebo že ji mám rád (také myšleno, jako člověka). Mimo jiné i proto, že vím, že to potřebuje někdy slyšet, protože se jí toho nedostává. Přesto v tom není ani smítko toho, že by náš vztah měl být jiný, než čistě přátelský.
Já jsem dřív pracovala ve firmě, kde mě nabaloval nejeden ženatý kolega. Takový smsky s oslovováním “zlato” jsem měla na denním pořádku. A to jsem nikdy s kolegy neflirtovala a dávala jsem jim najevo, že je mi jejich zájem nepříjemný. Jeden kolega mě zval na rande dva týdny před tím než měla jeho manželka rodit. Za tu dobu, co jsem pracovala v této firmě jsem ztratila víru v mužské pohlaví. Jednalo se o muže na manažerských pozicích, kteří prezentovali na firemních akcích svoje manželky a děti jako perfektní rodinu a na místě manželek bych neměla ani podezření, že tohle můj muž dělá. Mně v té době bylo lehce nad dvacet a motali se kolem mě muži 28 -50 let.
@Tofifea píše:
A pokud neprcají, tak by děsně chtěl.
Zakladatelko, ten váš lolo, který není schopen ani zamést důkazy, se může tvářit jak chce, faktem je, že tahle SMS nevinná není.
Aaale prcaji
Mimochodem ten vyraz „vyjezdni zasedani“ je bozi
to pouziju priste, az pojedu na sluzebku ![]()
Ano, já si takhle s kolegou píšu, posíláme si i srdíčka, ale kolega je gay..
Tohle rozhodně není nevinná sms a buď už spolu píchají, nebo ještě ne a on moc chce.
Anonym - citlivé info o kolegovi
Jak píšou holky, nevinné to není. Ale jestli ji chlap psal první a ona ani neodepsala, tak bych řekla, že ho má na salámu.
To je to lezení do telefonu. Co teď jako budeš dělat? Uděláš mu scénu, napraskas se, že mu smirujes telefon a tím ho nazenes k té druhé? Prostě mu dáš konečně pro něj legitimní důvod, aby si kukal někde jinde! Protoze TY! Toť typický scénář
Po sexu by spis psal „bylo to uzasne“ nebo tak neco. Tohle tezko rict.
Ale nevinne to taky neni.
@Koblizkova1980 Jistě, ono totiž vlezeni do telefonu je tisíckrát horší prohřešek než to, že druhý zahýbá a ohrožuje třeba pohlavní nemocí, minimálně doma lže a dělá blbce ze všech
kdyby některé ženy nebyly tak hloupé a „nesmejdily“, když cítí, že něco není ok, byly by vlastně šťastné a spokojené
a časem by se té pohlavní nemoci třeba i dočkaly.
@Bytsamsebou píše:
Normálně spolu prcají.
Me teda - Zlato - oslovuje kdekdo
Obzvlast jeden kamarad nas takhle oslovuje skoro vsechny a vesmes tak tituluje vsechny osoby zenskeho pohlavi…mne tak pise i do zpravy uplne bezne…
Takze zalezi asi na celkove situaci…ta sms byla rozhodne flirtujiciho typu, ale vic se z ni usuzovat neda…mozna si chtel jen zalaskovat, zvednout ego, mel upito a roupy… ![]()
@Koblizkova1980 píše:
To je to lezení do telefonu. Co teď jako budeš dělat? Uděláš mu scénu, napraskas se, že mu smirujes telefon a tím ho nazenes k té druhé? Prostě mu dáš konečně pro něj legitimní důvod, aby si kukal někde jinde! Protoze TY! Toť typický scénář
On by to udelal i bez toho legitimniho duvodu
Takhle alespon zakladatelka neni za blbce a vi s cim muze pocitat…
A jo, takoveho chlapa bych klidne k te druhe nahnala, at si ho uzije ![]()
@Catalinn píše:
@Koblizkova1980 Jistě, ono totiž vlezeni do telefonu je tisíckrát horší prohřešek než to, že druhý zahýbá a ohrožuje třeba pohlavní nemocí, minimálně doma lže a dělá blbce ze všechkdyby některé ženy nebyly tak hloupé a „nesmejdily“, když cítí, že něco není ok, byly by vlastně šťastné a spokojené
a časem by se té pohlavní nemoci třeba i dočkaly.
Ano, žena, když cítí, že je něco v nepořádku má svaté právo smejdit druhému v telefonu. Ona je to vlastně omluva pro toto chování.
A tys to pro mě úplně vytunila. Ohánět se možnou pohlavní nemocí! To jsem ještě jako argument pro porušení soukromí ještě neslyšela!