Nevíte co to může být? Nitky ve stolici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29123
4.3.26 17:32

Ahoj, tak vypadala stolice dcery, má polyvalentní non-IgE alergie a dokud jsme nevychytali prakticky všechny alergeny, tak se toto v plence (a nočníku) objevovalo pravidelně. Může to být tedy ABKM i jiné alergie nebo intolerance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2141
4.3.26 17:57

Ale ale, že by adminovi najednou vadila fotka výkalů na úvodní stránce emimina, když přidal tu první neutrální fotku? Vždyť je to přece ze života… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
4.3.26 18:32
@Pučálkovic.Amina píše: Více
:pankac: Ze života maminek naprosto pravidelně. Akorát ten odér nelze uploadovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.3.26 19:26

@eumedon právě že jiné příznaky nejsou malej je celou dobu v pohodě ani zácpa ani koliky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
4.3.26 20:24
@Anna99162 píše: Více

OK, ale stejně jděte k lékařce a vezměte tam tu stolici ane aspoň fotky.

Jo… pokud dáváte příkrmy s banánem, tak to může být nestrávené vlákno z banánu, které bylo v příkrmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.3.26 22:14

Mému synovi (plně kojenému) se přesně takhle začala ve třech měsících projevovat ABKM. Průjmová stolice s nitky krve. Dětská dr nás poslala na vyšetření do nemocnice, udělali mu vyšetření střev (tuším sono? už je to dlouho…), nic nenašli, postarší doktor na gastru na mě koukal jako na blázna, když jsem mu řekla své podezření na ABKM, a sjel mě, že prý u kojeného dítěte je to nesmysl. No nicméně jsem dvě noci a dva dny studovala diskuze na emiminu :D, potom jsem u sebe najela na přísnou dietu (žádné mléko a mléčné výrobky vč. stopových prvků v různých výrobcích, žádné vejce, hovězí ani drůbeží maso) a postupně se mu to během asi dvou týdnů hezky upravilo. Jakmile jsem pak třeba po měsíci zkusila sama něco malinkého z toho „zakázaného“ sníst, hned byl druhý den průjem a krvavé nitky zpátky.
Takže jak radí ostatní - začít tím, že přineseš ukázat vzorek pediatrovi. Dál se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí