Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Vůbec mě nenapadá co by to mohlo být, já bych se radši možná obrátila na doktorku, přece jenom si těhotná a je nejen potřeba aby bylo miminko zdravé a mělo vše potřebné ale aby také i ty. On ti třeba může chybět nějaký minerál nebo tak ve výsledku o nic jít nemusí ale jistota je jistota a ono to mininko si toho hodně z těla vezme, já používala magnosolv kvůli křečím v nohách také si o to tělo řeklo. Člověk nechce letět s každým prdem to chápu ale v těhu je podle mě potřeba dávat na sebe pozor víc, nebo třeba zavolat a popsat problém třeba ti sama řekne ať se přijdeš ukázat. ☺️
Příspěvek upraven 22.01.25 v 22:46
@Barborak10 já se právě bojím trombózy. Včera jsem byla na gynde, prcek v pořádku, čípek v pořádku. A teď večer se mi udělá tohle.
Šla bych s tím k doktorce. Chtělo by to krevní testy a možná i nějaké další vyšetření. Může to být cokoliv.. játra, ledviny, krev.. V každém případě je to něco, co tam být nemá.
Je moc dobře že prcek vše v pořádku. Já bych se určitě nebála zavolat nebo jít jak píšu, ono těžko říct z čeho se to udělalo ale jistota je jistota. Samozřejmě doufám že bude vše v pořádku 🤞🏻
@Anonymní píše: Více
Trombózu jsem měla a fleky žádný nebyly, ale určitě bych se na doktora raději obrátila.
Bolela mě noha, měla jsem jí nateklou. A fialovou.
Ahoj zakladatelko tak jak jsi dopadla u doktora? Pokud se tedy můžu zeptat, jednak jsem zvědavá a druhak to třeba někomu pro příště pomůže když si to tu přečte ☺️ Byla jsi tam? Snad je vše pořádku 😇 🤞🏻 ✨
@Barborak10 ahoj, ano, byla. Prý to vypadá na nějakou kožní vyrazku. Kdyby to nezmizlo, mám se objednat na kožní.
Tak super jsem moc ráda že to není nic vážnějšího, tak se moc opatruj a přeji ať jste oba s prckem zdraví ☺️
@Barborak10 no doufám, že není.. krevní testy mi naměřili hodnotu 0,87 a hraniční mez je 0.50 na trombozu.
Já se od rána nemůžu pořádně nadechnout, tlak mi litá jako blázen.
Zdravím.. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Objevili se mi z ničeho nic svědivé červené fleky na horních očních víčkách, potom kolem nosu a úst a teď už to mám i na krku(na krku je to asi nejhorší a nejvíc to tam svědí/pálí). Doma jsem našla Canesten mast, zkusila jsem to párkrát namazat, ale zatím žádná změna. A nepoužívám ani žádnou novou kosmetiku ani aviváž apod., žádná změna u mě v ničem není, nemám vůbec tušení z čeho by to mohlo být.. Nevíte někdo, prosím?
@Anitt080 netuším, ale s tímhle bych asi zajela na pohotovost, je pátek odpoledne, tak nikdo už jinde ordinovat nebude
Ahoj holky, jsem v 7 měsíci těhotenství, a dnes se mi na nohou udělali takové fleky. Nemáte s tím někdo zkušenosti?