Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, v noci me probudila bolest zaludku, pocit na zvraceni, prujem. Nakonec jsem i zvracela okolo 4. rano, pak uz jen prujem.
Jsem 38+2, tak cekam, co z toho bude. Ted je mi uz lip, dostala jsem do sebe ovocny caj a housku, poboliva me v podbrisku, ale zadny stahy, jen vetsi tlak na spodek a chytaji me trisla a zada. Snazim se neco naspat, protoze jsem uplne grogy.
Mate nekdo obdobnou zkusenost?
Nevim, jestli to nemuze byt jen nejaka strevni virozka nebo se to vztahuje k procistovani tela pred porodem.
Muze to byt oboji
. Ale treba ja jsem taky mela silenej prujem pred porodem. Mela jsem sileny krece, rikala jsem si to je fakt,,porod''. Po porodu jsem si rikala, zlatej prujem
.
Já jsem to taky měla před porodem, okolo poledního a večer v devět přišly první kontrakce. Určitě spi a odpočívej, co to půjde, pro jistotu
Hodně štěstí, ať to bude tak či tak ![]()
Měla jsem taky průjem před a během porodu jsem zvracela, u druhého jsem zvracela po porodu. Takže by to event. mohlo být.
Ja mela presne tohle tak cca tyden-4dny pred porodem, uz si presne nepamatuju
takze urcite se neco chystat muze, je to tak 50/50 ![]()
Diky:) snad se to nejak srovna brzo a kdyz se to nesrovna, tak snad to bude brzo za mnou ![]()
@Krtiinka a tos mela v kuse ty 4 dny nebo jednorazove a pak az za 4 dny?
Den před porodem jsem od rána zvracela a seděla na záchodě, až k večeru se mi udělalo líp a dokázala jsem sníst kousek chleba a v noci jsem začala rodit.
@AudiH ja se snazim, ale ono to neni tak jednoduchy
ale myslim, ze jsem neco naspala, ale energii teda nesrsim…jsem jak lemra, boli me kazdej pohyb a strasne se mi chce spat, ale nejde to
No, jsem teda fakt zvedava, jak tohle dopadne..
@KHr
Ja mela asi ctyri dny pred porodem castejsi potrebu na velkou a ridsi stolici, primo prujem to nebyl, tlacil me podbrisek a cely spodek, bolel kriz. Nezvracela jsem ani me nebolel zaludek, jist jsem mohla normalne
@KHr píše:
@Krtiinka a tos mela v kuse ty 4 dny nebo jednorazove a pak az za 4 dny?
Jednorazove
pak byl par dni klid a pak sem zacala rodit a co jsem to tenkrat tak studovala, tak to tak melo podobne vic maminek ![]()
Tak zatím mám taky klid, je mi dobře a nic se neděje, tak to byl možná planý poplach. No, uvidíme ![]()
Ahoj holky
Ještě mám 5 týdnů do porodu, ale poslední cca týden cítím, že už je to na spadnutí. Pořád jen ležím a vzdychám
jak je mi zle nebo mě něco bolí. Buď nevolnosti, průjem, bolesti břicha/žeber, zad… Je to normální? Cítím se na umření a nevěřím, že v takové “kondici” budu schopná porodit..