Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Není to tím, že doma si sama a moc se soustředíš sama na sebe a u rodičů na to nemáš čas?
@Reny28 To určitě tím nebude, mám dcerku a přítele, takže tím to nebude ![]()
Jiná vlhkost, nějaký plísně, něco se může uvolňovat z podlah, z nábytku… a nebo prostě jiný okolnosti. Mně bejvalo zásadně nejhůř v práci
Protože jsem musela v šest vstát a fungovat. O víkendu nebo na dovolený jsem měla klídek, nic jsem nemusela, dlouho jsem vyspávala, odpočinout jsem si mohla, když jsem chtěla, lidi skákali kolem mě a ne já kolem nich… a rázem to bylo mnohem lepší ![]()
Energetický čáry či jak se tomu říká. Třeba jsi vnímavější. Kamarádky mamka na nějaký návštěvy ani nemůže, protože pak má šílený migrény. Děda byl schopný s prstýnkem ty čáry najít a táta třeba říkal, že měl problémy se spaním. Děda zjistil kudy čáry vedou, přehodili postel a prý od ty doby úplně v pohodě. Na nějaký vykládání karet a věštění budoucnosti fakt nevěřím, ale na vliv magnetického pole a car jo. Prý si kočka lehá na ty spatny a pes na ty dobrý místa. Takže jestli nemáš, tak si půjčit psa a vypustit ho kde tu usne ![]()
@Anonymní píše:
@ka2ka Nene
nedávno tu byla v podstatě stejná diskuze zkus pohledat ![]()
@ugluk píše:
Jiná vlhkost, nějaký plísně, něco se může uvolňovat z podlah, z nábytku… a nebo prostě jiný okolnosti. Mně bejvalo zásadně nejhůř v práciProtože jsem musela v šest vstát a fungovat. O víkendu nebo na dovolený jsem měla klídek, nic jsem nemusela, dlouho jsem vyspávala, odpočinout jsem si mohla, když jsem chtěla, lidi skákali kolem mě a ne já kolem nich… a rázem to bylo mnohem lepší
Mě zas mimčo v práci celý den nekope
A to v klidu sedím. Když stejně v klidu sedím doma na gauči, mele se tak, že mám boule na břiše. Děláme si doma srandu, že pracant to asi nebude, že jakmile vezmu za kliku u kanclu, dělá, že spí ![]()
Jinak k dotazu mě napadá také jen nějaká plíseň nebo i chemie doma…
Nátěr, nový nábytek, něco, co smrdí ještě z výroby…
@Mutlice píše:
Mě zas mimčo v práci celý den nekopeA to v klidu sedím. Když stejně v klidu sedím doma na gauči, mele se tak, že mám boule na břiše. Děláme si doma srandu, že pracant to asi nebude, že jakmile vezmu za kliku u kanclu, dělá, že spí
Jinak k dotazu mě napadá také jen nějaká plíseň nebo i chemie doma…Nátěr, nový nábytek, něco, co smrdí ještě z výroby…
Pardon za OT, nedá mi to. Já zase říkám, že moje dítě bude zaměstnanec státní správy. Měla jsem mnoho týdnů hrozné nevolnosti, které končily úderem 16,30 ![]()
@Ba-stet píše:
Pardon za OT, nedá mi to. Já zase říkám, že moje dítě bude zaměstnanec státní správy. Měla jsem mnoho týdnů hrozné nevolnosti, které končily úderem 16,30
To by byla dobrá dvojka do jednoho kanclu… taky se omlouvám za odklon od tématu…
Já to měla tak, že jedině u tchyně na zahradě mi nic nebylo, já tam spala na zahradním lehátku ve spacáku ![]()
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jsem ve 21 týdnu těhu, a bývá mi doma hrozně špatně, motá se mi hlava je mi nevolno, a cítím se celkově slabá, ale když jsem u rodičů tak se cítím úplně v pohodě, vůbec nic mi není, žádné motani nevolnost vůbec nic. Prosím nevíte čím by to mohlo být? Děkuji