Nevoní mi penis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.2.16 21:35

Nevoní mi penis

Jsem jediná komu penis nevoní? Měla jsem 3 partnery a z toho mi fakt voněl nebo spíš nesmrděl jen jednoho partnera penis, kouření naprosto nesnáším díky tomu. Všichni tři partneři se pravidelně myli a byli čistotní nevím čím to je.
A taky koukáme na muže a říkáte si ten je čistotní a ten ne :D? A třeba si o jednom řeknete tak s tim bych nikdy nic neměla :D nepříjde mi čistotní fůj :D nebo jsem jediná :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
6.2.16 21:37

To mě mrzí že tvůj penis nevoní… jsi kuřák?

• Citovat
  • Upravit
16986

Penis nemám, takže mi nevoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267

Nesmrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.2.16 21:39

Nesmrdí, protože žádný nemám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 21:39

Ne. A cistotny je, velmi. Tyhle praktiky mám moc ráda, mně voní.

• Citovat
  • Upravit
6536
6.2.16 21:41

Mě nesmrdí já tohle miluju, nikdy jsem se s tím u žádného chlapa nesetkala že by mi jeho penis smrděl. Naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 21:46

Nezakladetlka

@Nafrněná souvisí to?… Vždy jsem měla partnery nekuraky a nevadilo mi to.. Ale teď mám kuřáka a opravdu cítím takovou pachuť ale sperma mi taky nevadí a přijde mi normální.. Taky je cistotny a sprchuje se každý den a většinou ho do pusy vemu jen po sprše. :roll:

• Citovat
  • Upravit
527
6.2.16 21:46

Tvl, to je tema :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.2.16 21:48

Dobrý nadpis :palec: :lol: Až se mi kouřilo z hlavy, abych ho pochopila. Chlap si přece ke svému penisu nečichá, a ženská zas žádný nemá :nevim:. Ale jo, už mi to došlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.2.16 21:50
@Anonymní píše:
@Nafrněná souvisí to?… Vždy jsem měla partnery nekuraky a nevadilo mi to.. Ale teď mám kuřáka a opravdu cítím takovou pachuť ale sperma mi taky nevadí a přijde mi normální.. Taky je cistotny a sprchuje se každý den a většinou ho do pusy vemu jen po sprše. :roll:

Tak kuřáctvím partnera to být může, pot a pachy se uvolňují pokožkou :think: Jeho pot Ti nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
huračka
6.2.16 21:55

Jak poznáš na první pohled komu voní a komu nevoní péro? Další INTELYGENTKA. Běž raději staýmu uvařit večeři.

• Citovat
  • Upravit
5411
6.2.16 21:56

Taky mi nevonej. Kdyz ho mam vzit do pusy tak max ve sprse a nejlip primo pod proudem vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
6.2.16 22:05

Jarní prázdniny a nuda, co? :poblion: A ještě dvakrát to stejné téma i text. Trochu invence, když už. :roll: (Viz „Smrdí vám penis?“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 22:07

Myslim, že každý má takovou tu svojí vůni. I ženy jí mají a myslim, že voňavé to zrovna není :D ale po umytí by neměl být problém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová