Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne. A cistotny je, velmi. Tyhle praktiky mám moc ráda, mně voní.
Mě nesmrdí já tohle miluju, nikdy jsem se s tím u žádného chlapa nesetkala že by mi jeho penis smrděl. Naopak
@Nafrněná souvisí to?… Vždy jsem měla partnery nekuraky a nevadilo mi to.. Ale teď mám kuřáka a opravdu cítím takovou pachuť ale sperma mi taky nevadí a přijde mi normální.. Taky je cistotny a sprchuje se každý den a většinou ho do pusy vemu jen po sprše. ![]()
Dobrý nadpis
Až se mi kouřilo z hlavy, abych ho pochopila. Chlap si přece ke svému penisu nečichá, a ženská zas žádný nemá
. Ale jo, už mi to došlo ![]()
@Anonymní píše:
@Nafrněná souvisí to?… Vždy jsem měla partnery nekuraky a nevadilo mi to.. Ale teď mám kuřáka a opravdu cítím takovou pachuť ale sperma mi taky nevadí a přijde mi normální.. Taky je cistotny a sprchuje se každý den a většinou ho do pusy vemu jen po sprše.
Tak kuřáctvím partnera to být může, pot a pachy se uvolňují pokožkou
Jeho pot Ti nevadí?
Jak poznáš na první pohled komu voní a komu nevoní péro? Další INTELYGENTKA. Běž raději staýmu uvařit večeři.
Taky mi nevonej. Kdyz ho mam vzit do pusy tak max ve sprse a nejlip primo pod proudem vody.
Jarní prázdniny a nuda, co?
A ještě dvakrát to stejné téma i text. Trochu invence, když už.
(Viz „Smrdí vám penis?“)
Myslim, že každý má takovou tu svojí vůni. I ženy jí mají a myslim, že voňavé to zrovna není
ale po umytí by neměl být problém.
Jsem jediná komu penis nevoní? Měla jsem 3 partnery a z toho mi fakt voněl nebo spíš nesmrděl jen jednoho partnera penis, kouření naprosto nesnáším díky tomu. Všichni tři partneři se pravidelně myli a byli čistotní nevím čím to je.
? A třeba si o jednom řeknete tak s tim bych nikdy nic neměla
nepříjde mi čistotní fůj
nebo jsem jediná 
A taky koukáme na muže a říkáte si ten je čistotní a ten ne