Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manželovi penis taky nevoněl. A to byl hodně čistotný. Pak kvůli zánětu, který dostal, musel pořád nosit předkožku staženou. Změna k lepšímu, fakt velká.
Mohla jsem mu dělat orál i několik hodin po umytí, což dřív fakt nešlo. Po dvou letech se rozkýval a šel na kompletní obřízku. Teď ho má „voňavého“ pořád a i sex je lepší, výraznější. ![]()
@Evka11 píše:
Manželovi penis taky nevoněl. A to byl hodně čistotný. Pak kvůli zánětu, který dostal, musel pořád nosit předkožku staženou. Změna k lepšímu, fakt velká.Mohla jsem mu dělat orál i několik hodin po umytí, což dřív fakt nešlo. Po dvou letech se rozkýval a šel na kompletní obřízku. Teď ho má „voňavého“ pořád a i sex je lepší, výraznější.
Milá paní Evko 11,
neznáme se náhodou?
Dne 23. 8 2014 jste tu takto nehorázně napadla mou osobu!!!:
Varování před gin 124
Chtěla bych všechny varovat před uživatelem gin 124. ![]()
Jedná se muže s úchylkou, který má nutkavou potřebu diskutovat o obřízce. Jeho půlstránkové příspěvky najdete na mnoha diskuzích. Často diskutuje i sám se sebou a jeho argumentace nemá reálný lékařský základ a vychází z jedné německé, pofiderní proti obřízkové stránky. Sám s obřízkou nemá zkušenost a jen nesmyslně straší lidi.
V tu dobu jsem se seznámil teprve s prvními případy mužů, kterým amputace předkožky neboli obřízka zničila jejich sexuální život. Dnes po ty dva roky a něco, co se tím zabývám, znám těch případů velkou fůru.
Proto se natvrdo stavím proti těmto amputacím předkožky, které tu doporučujete. Vaše příspěvky na to téma znám, napsala jste jich pouze pár a navzájem si odporují.
Maucta
váš Antonín Vlas
@Evka11 píše:
Manželovi penis taky nevoněl. A to byl hodně čistotný. Pak kvůli zánětu, který dostal, musel pořád nosit předkožku staženou. Změna k lepšímu, fakt velká.Mohla jsem mu dělat orál i několik hodin po umytí, což dřív fakt nešlo. Po dvou letech se rozkýval a šel na kompletní obřízku. Teď ho má „voňavého“ pořád a i sex je lepší, výraznější.
To je fyzický nesmysl. Mám své zkušenosti. Takže fejková informace.
Tu psala jedna, že jí to tam také nevoní po fialkách. To je normální.
Myslim, že každý má takovou tu svojí vůni. I ženy jí mají a myslim, že voňavé to zrovna není
ale po umytí by neměl být problém.