Nevoní mi penis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.2.16 22:07

Myslim, že každý má takovou tu svojí vůni. I ženy jí mají a myslim, že voňavé to zrovna není :D ale po umytí by neměl být problém.

• Citovat
  • Upravit
9719
6.2.16 22:09
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.2.16 22:14

Můj voní, chcete si přijít čuchnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
6.2.16 22:29

Všem bych ze srdce přála, aby neměli jiné starosti. :D

• Citovat
  • Upravit
9273
6.2.16 22:41
@jakanas píše:
Můj voní, chcete si přijít čuchnout?
:mrgreen: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
6.2.16 22:44

Ty vo*le to je tema takhle pri veceru :poblion: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.2.16 22:52

Penis mi nevoni ani nesmrdi, totiz ho nemam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.16 04:39
@Malaga píše:
Nesmrdí, protože žádný nemám ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.16 04:40

Hmmm na takove tema je nutne zakladat hned dve diskuze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.12.16 15:26

Manželovi penis taky nevoněl. A to byl hodně čistotný. Pak kvůli zánětu, který dostal, musel pořád nosit předkožku staženou. Změna k lepšímu, fakt velká. :potlesk: Mohla jsem mu dělat orál i několik hodin po umytí, což dřív fakt nešlo. Po dvou letech se rozkýval a šel na kompletní obřízku. Teď ho má „voňavého“ pořád a i sex je lepší, výraznější. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
9.12.16 01:31
@Evka11 píše:
Manželovi penis taky nevoněl. A to byl hodně čistotný. Pak kvůli zánětu, který dostal, musel pořád nosit předkožku staženou. Změna k lepšímu, fakt velká. :potlesk: Mohla jsem mu dělat orál i několik hodin po umytí, což dřív fakt nešlo. Po dvou letech se rozkýval a šel na kompletní obřízku. Teď ho má „voňavého“ pořád a i sex je lepší, výraznější. :oops:

Milá paní Evko 11,

neznáme se náhodou?

Dne 23. 8 2014 jste tu takto nehorázně napadla mou osobu!!!:

Varování před gin 124
Chtěla bych všechny varovat před uživatelem gin 124. :cert:
Jedná se muže s úchylkou, který má nutkavou potřebu diskutovat o obřízce. Jeho půlstránkové příspěvky najdete na mnoha diskuzích. Často diskutuje i sám se sebou a jeho argumentace nemá reálný lékařský základ a vychází z jedné německé, pofiderní proti obřízkové stránky. Sám s obřízkou nemá zkušenost a jen nesmyslně straší lidi.

V tu dobu jsem se seznámil teprve s prvními případy mužů, kterým amputace předkožky neboli obřízka zničila jejich sexuální život. Dnes po ty dva roky a něco, co se tím zabývám, znám těch případů velkou fůru.

Proto se natvrdo stavím proti těmto amputacím předkožky, které tu doporučujete. Vaše příspěvky na to téma znám, napsala jste jich pouze pár a navzájem si odporují.

Maucta

váš Antonín Vlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.17 22:32
@Evka11 píše:
Manželovi penis taky nevoněl. A to byl hodně čistotný. Pak kvůli zánětu, který dostal, musel pořád nosit předkožku staženou. Změna k lepšímu, fakt velká. :potlesk: Mohla jsem mu dělat orál i několik hodin po umytí, což dřív fakt nešlo. Po dvou letech se rozkýval a šel na kompletní obřízku. Teď ho má „voňavého“ pořád a i sex je lepší, výraznější. :oops:

To je fyzický nesmysl. Mám své zkušenosti. Takže fejková informace.

• Citovat
  • Upravit
2614
3.5.18 18:05

Tu psala jedna, že jí to tam také nevoní po fialkách. To je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová