Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dobrý den,
vzpomněla jsem si, že jsem minulým rokem dostala pokutu v MHD, kterou jsem chtěla zaplatit, ale zapomněla jsem na to a teď nevím co s tím. ![]()
Ráda bych věděla jak postupovat, jak vysoká částka to může být a zda jde případně sjednat splátkový kalendář, jedná se o Olomouc.
Děkuji za případné rady a vysvětlení. ![]()
@amorpheus píše:
Dobrý den,
vzpomněla jsem si, že jsem minulým rokem dostala pokutu v MHD, kterou jsem chtěla zaplatit, ale zapomněla jsem na to a teď nevím co s tím.
Ráda bych věděla jak postupovat, jak vysoká částka to může být a zda jde případně sjednat splátkový kalendář, jedná se o Olomouc.
Děkuji za případné rady a vysvětlení.
náááhodou jsem si takhle o půl jedné ráno vzpomněla ![]()
@Šílená Bafunka píše:náááhodou jsem si takhle o půl jedné ráno vzpomněla
Řešila jsem pár dní zpět splácení exekuce a skrze tento „nátlak“ jsem přemýšlela jestli mám vše opravdu v pořádku a mám vše zaplaceno, proto se obracím sem pro případné rady.
@amorpheus píše:
Dobrý den,
vzpomněla jsem si, že jsem minulým rokem dostala pokutu v MHD, kterou jsem chtěla zaplatit, ale zapomněla jsem na to a teď nevím co s tím.
A to tě nenapadlo dojít na dopravní podnik a zeptat se?
@Cenarius píše:
A to tě nenapadlo dojít na dopravní podnik a zeptat se?
Proc by se chodila nekam ptat. Lepsi se zeptat tady, on ji to nekdo vyvesti a treba by na tu pokutu mohla probehnout sbircicka, ne
My nejsme dopravní podnik, takže se ti na to asi nepodívame. Takže tam dnes zajdi a informuj se.
@amorpheus píše:
Dobrý den,
Zavolej na 585 533 111 a dořeš to tam.