Nezaplacená pokuta MHD

2
24.4.23 00:33

Nezaplacená pokuta MHD

Dobrý den,
vzpomněla jsem si, že jsem minulým rokem dostala pokutu v MHD, kterou jsem chtěla zaplatit, ale zapomněla jsem na to a teď nevím co s tím. :zed:
Ráda bych věděla jak postupovat, jak vysoká částka to může být a zda jde případně sjednat splátkový kalendář, jedná se o Olomouc.
Děkuji za případné rady a vysvětlení. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.4.23 00:53
@amorpheus píše:
Dobrý den,
vzpomněla jsem si, že jsem minulým rokem dostala pokutu v MHD, kterou jsem chtěla zaplatit, ale zapomněla jsem na to a teď nevím co s tím. :zed:
Ráda bych věděla jak postupovat, jak vysoká částka to může být a zda jde případně sjednat splátkový kalendář, jedná se o Olomouc.
Děkuji za případné rady a vysvětlení. :(

:D náááhodou jsem si takhle o půl jedné ráno vzpomněla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.4.23 01:01
@Šílená Bafunka píše: :D náááhodou jsem si takhle o půl jedné ráno vzpomněla :D

Řešila jsem pár dní zpět splácení exekuce a skrze tento „nátlak“ jsem přemýšlela jestli mám vše opravdu v pořádku a mám vše zaplaceno, proto se obracím sem pro případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
24.4.23 05:04
@amorpheus píše:
Dobrý den,

A to tě nenapadlo dojít na dopravní podnik a zeptat se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
24.4.23 05:51
@Cenarius píše:
A to tě nenapadlo dojít na dopravní podnik a zeptat se?

Proc by se chodila nekam ptat. Lepsi se zeptat tady, on ji to nekdo vyvesti a treba by na tu pokutu mohla probehnout sbircicka, ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8575
24.4.23 05:52

My nejsme dopravní podnik, takže se ti na to asi nepodívame. Takže tam dnes zajdi a informuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15905
24.4.23 07:14
@amorpheus píše:
Dobrý den,

Zavolej na 585 533 111 a dořeš to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel